Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιτάζοντας το δέκακορ 12600kf έχει ίδιο χρόνο rendering στο blender με τον 5800Χ. Δεν σχολιάζω 10vs8, άψογος ο ι5 στο Adobe (st) και το καλύτερο από όλα τα 292€.

Αξίζει μακροχρόνια ο 12600κφ με τις ακριβές ddr5 ; Αυτή η τιμή οφείλεται στο μεταβατικό στάδιο της Ίντελ σε άλλο επεξεργαστή του χρόνου ;

Αυτή η τιμή οφείλεται ίσως σε μελλοντικά bugs και μειωμένη απόδοση όπως μας συνηθίζει η αρχιτεκτονική Ίντελ ; Στο Reddit παραπονούνται οι έχοντες Ίντελ 10-11ΧΧΧ για νέα mitigations. Αλλά στο gaming δεν δημιουργείται πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, samtwo είπε

Καλημέρα παιδιά

τα 690 motherboard θέλουν 2x8pin  για ρευμα? Το corsair tx550m που έχω δεν έχει 2x8pin για ρευμα άρα θα πρέπει να το αλλάξω αν αποφασίσω να πάω για τον 12600? Μιας και πολλοί εδώ τον έχουν δοκιμάσει τον 12600κ από άποψη σταθερότητας και καταναλώσεων/θερμοκρασιών αξίζει ο 12600Κ συμπεριλαμβανομένου του επιπλέον κόστους των motherboard αντί του 11700 για αθόρυβο pc εργασίας? Υπόψιν δεν κυνηγάω τις επιδόσεις καθώς και ο ι7 8700 που έχω μου είναι υπεραρκετός και δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με overclocking.

Δεν χρειάζονται τα 2 8pin, θα δουλευει κανονικα και με 1.

• Like 1
  • Thanks 1

27 λεπτά πριν, malakudi είπε

Η AMD το έκανε πρώτη (3900XT)

Γιατι και τα x - non x chips το ιδιο πραμα δεν ειναι? Το bin αλλαζει, τι διαφορα εχει με τον ks η με τον xt? 

Η μονη βλακεια ειναι οτι τα high sp 12900 πλεον θα πανε στον ks, οπότε πιο δυσκολα θα σου κατσει καλο κομματι 12900 φανταζομαι. 

• Like 1

Πάντως μπορεί σε gpu να πετυχαίνω πάντα τα χειρότερα chips αλλά σε cpu to αντίθετο

01.jpg

Απόλυτα σταθερός κρύος και πραγματικά είναι απίστευτό να είσαι 5,3ghz με το πιο effortless sloopy oc που έχω κάνει ποτέ

• Like 4

4 λεπτά πριν, itanium είπε

Πάντως μπορεί σε gpu να πετυχαίνω πάντα τα χειρότερα chips αλλά σε cpu to αντίθετο

01.jpg

Βάλε και το score να υπάρχει.

2 λεπτά πριν, itanium είπε

01.jpg.117177acfd4d443cbde1cbdd38be10b5.jpg

Πως το έκανες να ρίχνει τόσο χαμηλή τάση; Negative offset; Η απλά με override 1.28v σου παίζει με 1.28v και δεν το αγνοεί;

Τυχαίο την ώρα που έγινε το upload μέσα από το bios καρφωτό 1,42 και στην πραγματικότητα είναι στο 1,378 

Και η πλάκα είναι οτι προσπάθησα να αποφύγω να αγοράσω 10980ΧΕ τον Ιούνιο για το αγαπημένο μου Χ299, οκ μπορεί οι κατασκευαστές να έκοψαν από παντού αλλά τουλάχιστον η TUF έχει εκπληκτικό Power delivery αλλά αφαίρεσαν μεχρι και το q connctor που υπάρχει από την εποχή του pentium 4 LGA 775 based

• Like 3

5 λεπτά πριν, itanium είπε

Τυχαίο την ώρα που έγινε το upload μέσα από το bios καρφωτό 1,42 και στην πραγματικότητα είναι στο 1,378 

Οκ τώρα μου ακούγετε πιο νορμαλ, σε cb23 run πόσο παίζουν οι p-cores σου από temps; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...