BabisTs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, star4 είπε εστρωσε.... Πολύ καλά....48ρι.....15ρια δεν κατεβαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 μάλλον αυτό είναι το sweet spot . c15 δεν δοκίμασα ακόμα . το SA παίζει με 1.2v τώρα .(1.15 no boot) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, star4 είπε μάλλον αυτό είναι το sweet spot . c15 δεν δοκίμασα ακόμα . το SA παίζει με 1.2v τώρα .(1.15 no boot) δώσε 15ρια άφοβα..έχεις αέρα σε sa/vdimm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 29 Δεκεμβρίου τα gskillια 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Ένα συγκριτικό μεταξύ 5950x vs 12700KF στο cyberpunk77 v1.3, οι διαφορές tuned δεν είναι τεράστιες, αλλά στο xmp απλά το χάος, το κομμάτι που μέτρησα είναι το γνωστό που μετράει ο eurogamer (3080ti 1080p RT Ultra DLSS Performance, cpu bound στο μεγαλύτερο κομμάτι) και ναι το ξέρω είναι τρισάθλιο το 19-26-26 αλλά αυτό είναι το xmp από τις μνήμες μου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Razor333 είπε Ένα συγκριτικό μεταξύ 5950x vs 12700KF στο cyberpunk77 v1.3, οι διαφορές tuned δεν είναι τεράστιες, αλλά στο xmp απλά το χάος, το κομμάτι που μέτρησα είναι το γνωστό που μετράει ο eurogamer (3080ti 1080p RT Ultra DLSS Performance, cpu bound στο μεγαλύτερο κομμάτι) και ναι το ξέρω είναι τρισάθλιο το 19-26-26 αλλά αυτό είναι το xmp από τις μνήμες μου. Δηλαδή στις πρώτες εκδόσεις πρίν γίνει downgrade ούτε 60αρι δεν κράταγε ο 5950x με xmp? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Herald είπε Δηλαδή στις πρώτες εκδόσεις πρίν γίνει downgrade ούτε 60αρι δεν κράταγε ο 5950x με xmp? Ποιος ξέρει, μήπως τον έτρεχα και πότε xmp; Intel spec σε AMD; Υπάρχει λόγος που όλοι ασχολούνται με memory tuning στους Ryzen, γιατί παίρνουν σημαντικά και οι Intel παίρνουν φυσικά, αλλά και με xmp μια χαρά δουλεύουν, σαφώς καλύτερα. Οι ADL πάντως θέλουν ή top binned ddr4 ή top binned ddr5 για να δεις σημαντική διαφορά με tuning και προς το παρόν με ότι μπορώ να βγάλω από ένα μέτριο κιτ, δεν συγκινήθηκα ιδιαίτερα, αλλά ακόμα το ψάχνω. Αν μπορούσαν να παίξουν 4400c16 g1 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα με μέτρια kit. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Razor333 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, Razor333 είπε Ποιος ξέρει, μήπως τον έτρεχα και πότε xmp; Intel spec σε AMD; Υπάρχει λόγος που όλοι ασχολούνται με memory tuning στους Ryzen, γιατί παίρνουν σημαντικά και οι Intel παίρνουν φυσικά, αλλά και με xmp μια χαρά δουλεύουν, σαφώς καλύτερα. Οι ADL πάντως θέλουν ή top binned ddr4 ή top binned ddr5 για να δεις σημαντική διαφορά με tuning και προς το παρόν με ότι μπορώ να βγάλω από ένα μέτριο κιτ, δεν συγκινήθηκα ιδιαίτερα, αλλά ακόμα το ψάχνω. Αν μπορούσαν να παίξουν 4400c16 g1 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα με μέτρια kit. Kαι ο comet τα ίδια παίρνει, σκέοψυ ότι φτάνεςι 4400c16 σκετικά εύκολα. Απλά οι alderlake φαίνονται πιο δύστροποι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChaosAD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έχω καμμιά ιδέα από αεροψυκτρες, μέχρι να έρθουν τα καινούργια κομμάτια της υδροψυξης, ποιο cooler αέρα θα προτείνατε? Χωρίς να έχει 100 ευρώ και χωρίς να έχει idle στους 80+ αν γίνεται! Εννοείται ότι δεν θα γίνει OC! Edit: Καλό θα ήταν να έχει και 1700 bracket μέσα Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από ChaosAD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, ChaosAD είπε Επειδή δεν έχω καμμιά ιδέα από αεροψυκτρες, μέχρι να έρθουν τα καινούργια κομμάτια της υδροψυξης, ποιο cooler αέρα θα προτείνατε? Χωρίς να έχει 100 ευρώ και χωρίς να έχει idle στους 80+ αν γίνεται! Εννοείται ότι δεν θα γίνει OC! Edit: Καλό θα ήταν να έχει και 1700 bracket μέσα H freezer duo είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της αλλά δεν ξέρω αν έχει bracket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 hyper 212 specrtum v2 μεχρι να ερθει το μπρακετ στα 24-25ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Αν και θα εχει αναφερθει καποια μητρικη με ddr4 μεχρι 300αρικο για 12600κ/12700κ , εχουμε καποια προταση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Αν και θα εχει αναφερθει καποια μητρικη με ddr4 μεχρι 300αρικο για 12600κ/12700κ , εχουμε καποια προταση ; Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να πάς στα 300€, οι φτηνότερες μητρικές είναι κομπλέ σε VRM, απέφυγε τις gigabyte και από εκεί και πέρα πάρε ότι τραβάει η όρεξη σου. Η msi z690 a pro μάλλον πάει για best seller, δεν σε κόβει ούτε σε mem ούτε σε core OC, αλλά και οι φτηνότερες msi p pro και asus prime P φαίνεται να είναι κομπλέ σε αυτό το θέμα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Herald είπε Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να πάς στα 300€, οι φτηνότερες μητρικές είναι κομπλέ σε VRM, απέφυγε τις gigabyte και από εκεί και πέρα πάρε ότι τραβάει η όρεξη σου. Η msi z690 a pro μάλλον πάει για best seller, δεν σε κόβει ούτε σε mem ούτε σε core OC, αλλά και οι φτηνότερες msi p pro και asus prime P φαίνεται να είναι κομπλέ σε αυτό το θέμα. Μου την σπαει στην msi τα 4x usb 2.0 , δηλαδη 2022 σχεδον εχουμε . Θα περιμενω βεβαια μεχρι τις 4 του μηνα μαλλον να δω και ο 5800x 3d τι επιδοσεις/τιμη εχει . Αν τον δω πανω απο 350 ευρω μαλλον θα παω σε ιντελ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Μου την σπαει στην msi τα 4x usb 2.0 , δηλαδη 2022 σχεδον εχουμε . Έφαγα 30 σελίδες να τσακώνομαι με τον atenra για τις κουτσοπλέμονες μητρικές με τα περιορισμένα usb. Οπότε, μην μου το λές εμένα, εγώ μαζί σου είμαι. Για 200€ μητρικές όλες αυτές είναι αστείες στο IO αλλά τι να κάνεις. Τουλάχιστον η MSI έχει και type C + 7 usbs, παλεύεται. H prime A αξίζει τα 60-70€ παραπάνω αλλά βγαίνει μόνο σε Ddr5 😕 Oι gigabyte είναι όλες φορτωμένες σαν αστακοί, ακόμα και η πιο φτηνή τους. Aλλά είναι gigabyte, και μόνο προβλήματα διαβάζω για το ram compatibility. Κρίμα γιατί βλέπω κάτι 10 usbs / 5x3.2 + type c ακόμα και στην gaming X των 210€ YΓ1. Επίσης κοίταξε πόσα usb controllers έχει εφόσον σε ενδιαφέρουν τα usbs, γιατί κάποιες μπορεί να λένε ότι έχουν 6usb αλλά αμά τις φορτώσεις παραδίνουν το πνεύμα. Παθών με την z490 ace, όταν τα φόρτωνα όλα έφτυνε errors συνέχεια, δεν έφτανε το bandwidth Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2021 από Herald 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα