akoinonitos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, leokafiris είπε Το update έγινε και δεν μπαίνει τώρα.μια τελεία αναβοσβηνει πάνω αριστερά συνεχεια τι συνεβει? εχει και qflash η μητρκη ,αν υπηρξε θεμα μπορεις να την ξαναφλασαρεις με usb Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2021 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leokafiris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, akoinonitos είπε τι συνεβει? εχει και qflash η μητρκη ,αν υπηρξε θεμα μπορεις να την ξαναφλασαρεις με usb Το έκανα και ξανά περασα την παλιά με την καινούργια δεν βλέπω τους δίσκους για boot.θα ξανά προσπαθήσω να την περάσω πάλι άλλη μέρα.αρα όσοι λένε ότι έχουν πρόβλημα με το update έχουν δίκιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 https://www.overclock.net/threads/official-intel-z690-ddr4-daily-memory-overclock.1794799/post-28909899 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε https://www.overclock.net/threads/official-intel-z690-ddr4-daily-memory-overclock.1794799/post-28909899 πολλα θεματα διαβαζω στις φθηνες ddr4 με τις μνημες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε https://www.overclock.net/threads/official-intel-z690-ddr4-daily-memory-overclock.1794799/post-28909899 Gear1 + 1T .....εκεί να δεις απόδοση όποιος το καταφέρει....... 17 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Αξίζει ή όχι ιδιαίτερα; ναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Ανεβαίνουν οι πωλήσεις τις Intel, Μερικές παρατηρήσεις, 3 Intel socket vs ένα ΑΜ4 Με την πτώση τιμής ο 5800Χ έχει ανεβάσει πωλήσεις και είναι στην κορυφή με δεύτερο πλέον τον 5600Χ. Ο 12700Κ είναι το καλύτερο CPU αυτήν την στιγμή σε σχέση τιμής/απόδοσης στην μεγάλη κατηγορία και αν υπήρχαν φτηνότερες μητρικές θα είχε πολύ καλύτερες πωλήσεις. Οι 5600G και 5700G έχουν αρκετά υψηλό ποσοστό πωλήσεων κάτι που δεν το περίμενα, εξηγείτε ίσως λόγο της κατάστασης με τις κάρτες γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Αυτός εδώ ο ψυχάκιας έχει τεστάρι 12900k με όλα τα δυνατά configuration, 16/24, 8+8 , 8/16 κλπα https://kingfaris.co.uk/blog/12900k-core-configs/intro Φαίνεται 8c σκέτα αποδιδούν τα μέγιστα 😮 Δεν το περίμενα ομολογώ...σε 6πύρηνο το HT δίνει αρκετό boost, ίσως τα 8 core είναι το όριο πριν αρχίσει να "τελειωνεί" η επεξεργαστική ισχύς. Το ht φαίνεται να κάνει μεγαλύτερη ζημιά από τα ecores, πράγμα που επίσης είναι λίγο περίεργο, δεδομένου ότι τρέχει 4.9 cache με τα ecores off. Τι διάολο, περισσότερο μπερδεύτηκα παρά κατάλαβα κάτι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Ήρθε και το mobo και δεν εχουμε ram ακομα.. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leokafiris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, akoinonitos είπε πολλα θεματα διαβαζω στις φθηνες ddr4 με τις μνημες. Θεματα γενικά νομίζω όσο αφορά τις μνήμες δεν ξέρω αν έχει να κάνει αν είναι φθηνή η όχι.μιλαω βέβαια για την δικιά μου μητρική που με το update που διορθώνει αυτά τα προβλήματα ο υπολογιστής είναι νεκρός. Τώρα το θέμα είναι να δούμε τι προκαλεί αυτά τα προβλήματα είναι ο επεξεργαστής η η μητρική.στην δική μου μητρική έχει δύο profile ένα για 4000hz και ένα για 3000hz.στο δεύτερο δεν έχει πρόβλημα είναι σταθερό το μηχάνημα στο πρώτο profile απλά δεν bootαρει.και με πετάει στο bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, leokafiris είπε Θεματα γενικά νομίζω όσο αφορά τις μνήμες δεν ξέρω αν έχει να κάνει αν είναι φθηνή η όχι.μιλαω βέβαια για την δικιά μου μητρική που με το update που διορθώνει αυτά τα προβλήματα ο υπολογιστής είναι νεκρός. Τώρα το θέμα είναι να δούμε τι προκαλεί αυτά τα προβλήματα είναι ο επεξεργαστής η η μητρική.στην δική μου μητρική έχει δύο profile ένα για 4000hz και ένα για 3000hz.στο δεύτερο δεν έχει πρόβλημα είναι σταθερό το μηχάνημα στο πρώτο profile απλά δεν bootαρει.και με πετάει στο bios τι μνημες εχεις? παιζει ρολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, nikpoth είπε Ήρθε και το mobo και δεν εχουμε ram ακομα.. Καλωσόρισες στο club, τα ιδια. Το ματσουκι εκει ποιο ειναι το ατμιστιρη? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, Herald είπε Καλωσόρισες στο club, τα ιδια. Το ματσουκι εκει ποιο ειναι το ατμιστιρη? Lost vape dna 250 με έναν Psyclone Citadel RDA 22mm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leokafiris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε τι μνημες εχεις? παιζει ρολο Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από leokafiris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChaosAD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρωσσος Youtuber, δεν ξερω αν ειναι και αυτος πουλημενος/μουφας, το αφηνω στην κριση σας. 12900Κ vs 5950X DDR4 και τα δυο συστηματα maxed, σε Win10 - Win11 Spoiler Spoiler Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από ChaosAD 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itanium Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Tο my POV αν και ασχολούμαι με oc από τον καιρό του Νώε το ram οc ποτέ δεν ήταν του γούστου μου...εδώ ο i9 12900Κ με τις ίδιες μνήμες Ripjaws 4@3000mhz όπου σε σχέση με τον i9 9940Χ έχει το μισό ακριβώς memory bandwith, τον διαλύει σε κάθε σενάριο τόσο single όσο και multi δηλαδή πόσο παραπάνω να πάει από εδώ Δεν θέλω να καταλήξω κάπου και ο καθένας οτι γουστάρει κάνει απλά σε μονολιθικό arch δεν βρίσκω τον λόγο για τόσο χαμό δεν είναι memory starved όπως ένας amd με ΙF ή κάποιο APU όπου εδώ θέλουμε bandwith no matter what 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα