Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 3DJIN είπε

το να εχεις προβλημα με cooler των 30ε ενταξει.Εδω εγω βλεπω οτι με αεροψυξη 90ε δε θα μπορεις το καλοκαιρι...

Μα ο ryzen.... 

Δημοσ.

Σε καθε launch τα ιδια 😂

Οι μονοι που εχουν προβλημα με τις θερμοκρασιες των intel ειναι οσοι δεν εχουν. Οι κατοχοι ξερουν οτι ειναι παγάκια. Ειναι να αναρωτιεσαι αν οι στρατιες πληρώνονται η το κανουν δωρεάν. Εκει να επιμενουν κοντρα σε καθε λογικη. Να τρεξουν cinebench στα 240w με 40 ambient για να βρουν κατι σκαρτο να γράψουν. Πιο γραφικοι και απο την σαντορινη. 

4 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Μα ο ryzen.... 

Προφανώς το "μα ο ryzen" ειναι απολυτα λογικο επιχείρημα. 2 εταιριες εχουμε που φτιαχνουν επεξεργαστες, οταν και οι 2 εχουν υψηλές θερμομρασιες στο ελληνικο καλοκαιρι πως ακριβώς ειναι αρνητικο της intel? 

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.

https://www.tomshardware.com/news/scalpers-ddr5-ram-ebay-2500-dollars

γτπ η κατάσταση γενικότερα. Εδώ βγάζουν αυτοκίνητα των 50000$+ χωρίς θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι και άλλα ηλεκτρονικά λόγω chip shortages. Τα telsa τα βγάζουν χωρίς καν usb ports λολ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με δικαιολογία την έλλειψη τσιπς έβγαλαν λεφτά οι γραφικάδες, έβγαλαν οι σιπιγιούδες, έβγαλαν οι μητρικάδες, τώρα σου λένε οι μνημάδες "εμεις στο πηγάδι κατουρήσαμε?" - βουρ στον πατσά. Αύριο θα έχουμε κρίση στα τροφοδοτικά, στις ψύκτρες και στους ssd...

Παρεμπιπτόντως, γιατί οι ssd έχουν πέσει στα μισά λεφτά απ'ότι πέρισυ ? Αυτοί δεν χρησιμοποιούν τσιπς ?

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί τόσο θέμα με τις θερμοκρασίες λειτουργίας; Μου το εξηγείτε; 
Αν ο επεξεργαστής λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και ψύχεται κανονικά, τι με νοιάζει αν έχει 20 ή 120 βαθμούς; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Αν ο επεξεργαστής λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και ψύχεται κανονικά, τι με νοιάζει αν έχει 20 ή 120 βαθμούς; 

E είναι τόσο απίστευτα τα νέα cpu που ψάχνουν κάποιοι από κάπου να πιαστούν. 

Σε φάση σκάει η Σκλερανίκοβα και θες να το παίξεις υπεράνω, αντε μωρε την ξανθια

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, unforgiven είπε

ε τα ίδια γίνονται όλη την ώρα. Και με τις gpu τα ίδια, αν πάει πάνω από 60 κάποιοι παθαίνουν υστερία. Και στους zen3 η AMD έχει αναφέρει ότι οι 90 βαθμοί under load είναι φυσιολογικοί..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Herald είπε

E είναι τόσο απίστευτα τα νέα cpu που ψάχνουν κάποιοι από κάπου να πιαστούν. 

Σε φάση σκάει η Σκλερανίκοβα και θες να το παίξεις υπεράνω, αντε μωρε την ξανθια

Μεγάλωσε δεν τη θέλω. Δηλαδή αν μου πει να βγούμε θα της πω όχι...😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i7 12700K @435€

Τελική με μεταφορικά + ΦΠΑ

@Amazon.es

Σε άμεση διαθεσιμότητα

Sold by Amazon

IMG_20211124_190922.jpg.810bdbc711af6ce5c6bc8a9960f30fa5.jpg

Σύγκριση τιμών με Σκρουτζ: 450+ με μεταφορικά/διαθεσιμότητα από 4 έως 10 ημέρες μέχρι 30+μερες

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eloy είπε

Με δικαιολογία την έλλειψη τσιπς έβγαλαν λεφτά οι γραφικάδες, έβγαλαν οι σιπιγιούδες, έβγαλαν οι μητρικάδες, τώρα σου λένε οι μνημάδες "εμεις στο πηγάδι κατουρήσαμε?" - βουρ στον πατσά. Αύριο θα έχουμε κρίση στα τροφοδοτικά, στις ψύκτρες και στους ssd...

Παρεμπιπτόντως, γιατί οι ssd έχουν πέσει στα μισά λεφτά απ'ότι πέρισυ ? Αυτοί δεν χρησιμοποιούν τσιπς ?

Μια χαρά τη δουλειά τους κάνουν αυτοί. Όσο η αγορά ανταποκρίνεται τόσο και θα ανεβαίνουν οι τιμές. Ας το φάνε το στοκ για κάνα 3μηνο και θα σου πω εγώ τι έλλειψη θα φταίει μετά .. 

Δημοσ.

Μια και έγινε αναφορά σε ssd λίγο πιο πάνω, καμμιά καλή προσφορά για SN850 1tb υπάρχει? Μόνο Amazon ειδα κάτι αλά δεν αξίζει, ούτε 20ε κάτω από Ελλάδα είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ChaosAD είπε

Μια και έγινε αναφορά σε ssd λίγο πιο πάνω, καμμιά καλή προσφορά για SN850 1tb υπάρχει? Μόνο Amazon ειδα κάτι αλά δεν αξίζει, ούτε 20ε κάτω από Ελλάδα είναι.

Στα περισσότερα Αμαζον αυτή τη στιγμή: Samsung 980 Pro 1TB - 150€, 2ΤΒ 280κατι τελική

WD SN850 1ΤΒ - 150-151€ 

Καλά Ελλάδα δες μην είναι κανένα μαγαζί UFO με διαθεσιμότητα κάνα μήνα αρχικά.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eloy είπε

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ.

Τσίμπησα έναν SN850 2TB κι έναν Exos 16ΤΒ στα 510€ στo Black Week από το Amazon με τα μεταφορικά(expedited) και μου ήρθαν χθες κιόλας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...