tsamo2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Pantaz είπε Εμενα μόλις μου έστειλαν! Δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο! To bracket ή την απάντηση στο request;
sosaid Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Ειδα και αποείδα με nzxt (μου είπαν πως θα καθυστερήσει αρκετά) και το έβαλα με το 1200 bracket. Μια χαρά δουλεύει 22 βαθμοί idle 67 full load . Tώρα δεν ξέρω αν είναι σωστά γιατί δεν μου φορτώνει smbus controller στην gaming f αλλά όσον αφορά το πως τρέχουν τα προγράμματα είμαι υπερευχαριστημένος. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να φορτώσω xmp τη μνήμη( πήρα μία 16αρα ddr5 4800 μέχρι να έρθουν πιο καλές ) και μπουτάρει στα 4000.Στα 4800 δεν μπουτάρει καν. Αν κάποιος έχει καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό καλοδεχούμενος . 1 1
tsamo2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, sosaid είπε Ειδα και αποείδα με nzxt (μου είπαν πως θα καθυστερήσει αρκετά) και το έβαλα με το 1200 bracket. Μια χαρά δουλεύει 22 βαθμοί idle 67 full load . Tώρα δεν ξέρω αν είναι σωστά γιατί δεν μου φορτώνει smbus controller στην gaming f αλλά όσον αφορά το πως τρέχουν τα προγράμματα είμαι υπερευχαριστημένος. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να φορτώσω xmp τη μνήμη( πήρα μία 16αρα ddr5 4800 μέχρι να έρθουν πιο καλές ) και μπουτάρει στα 4000.Στα 4800 δεν μπουτάρει καν. Αν κάποιος έχει καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό καλοδεχούμενος . Καλές οι θερμοκρασίες, 12900k; Έχω διαβάσει ότι αρκετοί έχουν θέματα με το xmp. Σε κάποιους δε bootάρει καν με xmp, σε άλλους bootάρει όποτε τύχει κλπ. Θυμάμαι κάποιος να αναφέρει ότι αν και δε λειτουργούσε με xmp, με χειροκίνητη ρύθμιση bootαρε κανονικά.
Ultimategr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Για ενα τυπο με μια Arctic λες μαλλον ναι αλλα αυτος εβλεπε οτι δεν εμπαινε και πιεσε και πολυ, μαλλον εκανε βλακεια εκει ισως χρειαζεται οπωσδηποτε bracket.. Να τα και τα αλλα πρωινα πρωινα κατεφτασαν.. Στησιμο αν προλαβω αποψε Καλοριζικο!Να σε ρωτησω,τις μνημες τις πηρες απο ελληνικο καταστημα?Μηπως απο το πλαισιο?Εκαναν πολυ καιρο να ερθουν? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από Ultimategr
Pantaz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, tsamo2 είπε To bracket ή την απάντηση στο request; Μου απάντησαν κανονικά! Περιμένω τη μητρική να έρθει να στείλω την απόδειξη! και θα μου το στείλουν είπαν! Μόλις τώρα, Pantaz είπε Μου απάντησαν κανονικά! Περιμένω τη μητρική να έρθει να στείλω την απόδειξη! και θα μου το στείλουν είπαν! Δεν γράψανε κάτι για καθυστέρηση! 23 λεπτά πριν, sosaid είπε Ειδα και αποείδα με nzxt (μου είπαν πως θα καθυστερήσει αρκετά) και το έβαλα με το 1200 bracket. Μια χαρά δουλεύει 22 βαθμοί idle 67 full load . Tώρα δεν ξέρω αν είναι σωστά γιατί δεν μου φορτώνει smbus controller στην gaming f αλλά όσον αφορά το πως τρέχουν τα προγράμματα είμαι υπερευχαριστημένος. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει είναι να φορτώσω xmp τη μνήμη( πήρα μία 16αρα ddr5 4800 μέχρι να έρθουν πιο καλές ) και μπουτάρει στα 4000.Στα 4800 δεν μπουτάρει καν. Αν κάποιος έχει καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό καλοδεχούμενος . Ποια μητρική έχεις φίλε μου; Και ποια υδροψυξη; Εγώ εχω μια Χ72!
Ultimategr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχει καποιος παραλαβει την Asus Z690 Extreme απο ελληνικο καταστημα?Εδω και δυο εβδομαδες την εχω κανει προπαραγγελια απο τον Κωτσοβολο αλλα ειμαι στην αναμονη.... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από Ultimategr
sosaid Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Ultimategr είπε Καλοριζικο!Να σε ρωτησω,τις μνημες τις πηρες απο ελληνικο καταστημα?Μηπως απο το πλαισιο?Εκαναν πολυ καιρο να ερθουν? Ναι απο you . Οχι οταν την παρηγγειλα ηταν διαθεσιμη. 19 λεπτά πριν, Pantaz είπε Μου απάντησαν κανονικά! Περιμένω τη μητρική να έρθει να στείλω την απόδειξη! και θα μου το στείλουν είπαν! Δεν γράψανε κάτι για καθυστέρηση! Ποια μητρική έχεις φίλε μου; Και ποια υδροψυξη; Εγώ εχω μια Χ72! Μια x73 21 λεπτά πριν, tsamo2 είπε Καλές οι θερμοκρασίες, 12900k; Έχω διαβάσει ότι αρκετοί έχουν θέματα με το xmp. Σε κάποιους δε bootάρει καν με xmp, σε άλλους bootάρει όποτε τύχει κλπ. Θυμάμαι κάποιος να αναφέρει ότι αν και δε λειτουργούσε με xmp, με χειροκίνητη ρύθμιση bootαρε κανονικά. Παραδόξως εξαιρετικά καλές αλλά ίσως να είναι και ψέμματα τι να σου πω... Ούτε manual δουλεύει. Έίναι ένας τύπος που βρήκα που λέει για αλλα bioses θα το δοκιμάσω και αυτό.. Maximus Z690 and Alder Lake: Modern CPU’s require Modern Overclocking Solutions - Page 2 (asus.com) Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από sosaid 2
tsamo2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, Pantaz είπε Μου απάντησαν κανονικά! Περιμένω τη μητρική να έρθει να στείλω την απόδειξη! και θα μου το στείλουν είπαν! Δεν γράψανε κάτι για καθυστέρηση! WTF?! Εγώ τους ξαναέστειλα για να ρωτήσω αν ξέρουν στο περίπου, μου απαντησαν ότι λογικά την άλλη εβδομάδα θα τους έρθει καινούργια παρτίδα, οπότε αν βάλεις μετά και καμία εβδομάδα ακόμα μέχρι να έρθει Ελλάδα...
Pantaz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, tsamo2 είπε WTF?! Εγώ τους ξαναέστειλα για να ρωτήσω αν ξέρουν στο περίπου, μου απαντησαν ότι λογικά την άλλη εβδομάδα θα τους έρθει καινούργια παρτίδα, οπότε αν βάλεις μετά και καμία εβδομάδα ακόμα μέχρι να έρθει Ελλάδα... Κοίτα όπως είπε και πιο πάνω ο φίλος! Δουλεύει και με το παλιό μπρακετ όποτε δεν έχεις θέμα!
7nisiotis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, morehp είπε Προς το παρον η σχετικά "ασφαλής" εγκατάσταση με kit με αποστάτες για 1700 από τους κατασκευαστές των AIO και βλέπουμε! Βρε συ να σε ρωτήσω επειδή είδα πήρες την Asus z690 Prime A. Clear cmos έχει κουμπάκι πίσω ή είναι με τον κλασσικό παλιό τρόπο με το τζαμπερακι πάνω στη μητρική κάτω χαμηλά;
itanium Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 https://www.ekwb.com/shop/ek-quantum-velocity-backplate-lga1700 1
akoinonitos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Για ενα τυπο με μια Arctic λες μαλλον ναι αλλα αυτος εβλεπε οτι δεν εμπαινε και πιεσε και πολυ, μαλλον εκανε βλακεια εκει ισως χρειαζεται οπωσδηποτε bracket.. Να τα και τα αλλα πρωινα πρωινα κατεφτασαν.. Στησιμο αν προλαβω αποψε Ακομα να στησεις ρε αντε τι κανεις ? 😛 Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από akoinonitos 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Βρε συ να σε ρωτήσω επειδή είδα πήρες την Asus z690 Prime A. Clear cmos έχει κουμπάκι πίσω ή είναι με τον κλασσικό παλιό τρόπο με το τζαμπερακι πάνω στη μητρική κάτω χαμηλά; button πάνω στη μητρική κάτω χαμηλά, ευκολη πρόσβαση απλά ανοίγεις case Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από morehp
nikpoth Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Από mini itx έχουμε τίποτα ρε παιδιά; Μονόδρομος η asus? Η msi δεν έβγαλε τελικά?
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ultimategr είπε Καλοριζικο!Να σε ρωτησω,τις μνημες τις πηρες απο ελληνικο καταστημα?Μηπως απο το πλαισιο?Εκαναν πολυ καιρο να ερθουν? Oχι απο Γερμανια ολα ηρθαν λογω ενδοκοινοτικων λιγοτερο απο εβδομαδα ολα να τα παραλαβω.. 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Ακομα να στησεις ρε αντε τι κανεις ? 😛 Οperation aborted. Το μεσημερι πηγα να στησω και παιζει το backplate παρα τις τρυπες δεν μπηκα καν στην διαδικασια να μονταρω την ΑΙΟ και να το ανοιξω, θα περιμενω το bracket απο NZXT το οποιο συμφωνα με το tracking της UPS ερχεται την Τεταρτη.. Αναμονη λοιπον.. Σε αλλα νεα η ποιοτητα κατασκευης του board ειναι σε αλλα επιπεδα ξεπερναει ακομη και την Dark Hero μου με χαρακτηριστικη ευκολια.. Πανεμορφο και ποιοτικο board.. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από d4ydr33m3r 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα