Herald Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε πως γινεται να απενεργοποιεις τους e-cores και να ανεβαινει η θερμοκρασια? ψιλο καρβουνο ο 12900k Περισσότερο power draw σε λιγότερη επιφάνεια φαντάζομαι, αφού συνεχίζει να βαράει plimits Άλλα μάλλον είναι λάθος οι θερμοκρασίες του TPUP, πρόβλημα με early bios και reporting, κάπου το διάβασα αλλά δεν είμαι σίγουρος πού. Εξηγεί πάντως πως κάποια review βγάζουν 75-80 και άλλα καλή ώρα 100 2
akoinonitos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Herald είπε Περισσότερο power draw σε λιγότερη επιφάνεια φαντάζομαι, αφού συνεχίζει να βαράει plimits Άλλα μάλλον είναι λάθος οι θερμοκρασίες του TPUP, πρόβλημα με early bios και reporting, κάπου το διάβασα αλλά δεν είμαι σίγουρος πού. Εξηγεί πάντως πως κάποια review βγάζουν 75-80 και άλλα καλή ώρα 100 και παραπανω καταναλωση με κλειστα τα e cores μπερδεμα ειναι αυτο το cpu
Herald Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Αν τέσταρε σε κάτι που ζητάει l2 μάλλον είναι λογικό, όταν κλείσεις τα E cores αποκτάνε access σε όλη την L2 τα P cores. 2
7nisiotis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από 7nisiotis 2
spokaria Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε πειραγμενο+πληρωμενο!!! 1
Herald Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, spokaria είπε πειραγμενο+πληρωμενο!!! Και εγώ το πιστεύω. Πλήρωσε η Intel video με 99 views
leros2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν κρίνω από τον εδώ μικρόκοσμο του Insomnia, δεν χρειάζεται καν να πληρώσει.. προσφέρετε αφιλοκερδώς. Για τόσο σύνδρομο της Στοκχόλμης μιλάμε Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από leros2004
Herald Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Αν κρίνω από τον εδώ μικρόκοσμο του Insomnia, δεν χρειάζεται καν να πληρώσει.. προσφέρετε αφιλοκερδώς. Για τόσο σύνδρομο της Στοκχόλμης μιλάμε Σύνδρομο της Στοκχόλμης να παρακαλάμε την Intel να μας σώσει από τα 900αρια της Lisas? Okay bro
leros2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Σύνδρομο της Στοκχόλμης να παρακαλάμε την Intel να μας σώσει από τα 900αρια της Lisas? Okay bro To καλύτερο πληρώνεται αδρά, έτσι έμαθα εδώ μέσα. Τώρα αν θες κατιμά καλά είναι και τα φθηνά bro
Herald Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, leros2004 είπε To καλύτερο πληρώνεται αδρά, έτσι έμαθα εδώ μέσα. Τώρα αν θες κατιμά καλά είναι και τα φθηνά bro Ε με είχε συνηθίσει η Intel το καλύτερο να κάνει 350€. 10 χρόνια καλομάθαμε. Μετά ήρθε ο ανταγωνισμός της AMD και φτάσαμε να δίνουμε συκώτι. Πήρα και τόσα ρύζια, δεν μου έμεινε άλλο συκώτι να της δώσω της Λίζας 1 2
leros2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Ε με είχε συνηθίσει η Intel το καλύτερο να κάνει 350€. 10 χρόνια καλομάθαμε. Μετά ήρθε ο ανταγωνισμός της AMD και φτάσαμε να δίνουμε συκώτι. Πήρα και τόσα ρύζια, δεν μου έμεινε άλλο συκώτι να της δώσω της Λίζας Είπαμε το Λιζάκι είναι για αρχόντους, αν δεν σε παίρνει μάνα μου, υπάρχει και η μπλε παραλία
Herald Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Είπαμε το Λιζάκι είναι για αρχόντους, αν δεν σε παίρνει μάνα μου, υπάρχει και η μπλε παραλία Ε μα στην μπλέ παραλία είμαι αλλά έρχονται τύποι από την κόκκινη παραλία να μου πούν τι ωραία που είναι δίπλα. Δεν θέλω, ευχαριστώ, δεν σε ενοχλώ εσένα στην κόκκινη σου παραλία, μην με ενοχλείς εμένα στην μπλέ. Τα σύνδρομα της Στοκχόλμης με το Λιζάκι να τα λύσεις 1 1
leros2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Με 3700x στην υπογραφή σου δεν το λες και πολύ μπλε πάντως. Έτσι όμως είναι πάντα οι καψούρες, μια φορά την πατάς και δεν ξεκολλάς μετά.. πόσο μάλλον που την χρυσοπλήρωσες ενώ δίπλα τσάμπα όλα. Για τόσο διαστροφή 1
Herald Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Με 3700x στην υπογραφή σου δεν το λες και πολύ μπλε πάντως. Έτσι όμως είναι πάντα οι καψούρες, μια φορά την πατάς και δεν ξεκολλάς μετά.. πόσο μάλλον που την χρυσοπλήρωσες ενώ δίπλα τσάμπα όλα. Για τόσο διαστροφή Για non gaming PC είναι η υπογραφή μου. Εκεί μια χαρά τα AMD. Αλλά στο main PC που θέλω να παίξω και κανά game τι να τα κάνω τα 256 cores, ST + latency θέλω 2 1
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Δεν ξέρω ρε φίλε κατά πόσο είναι trust το video γιατί ο amd από όσο είδα όλο μέχρι το 20 με 25% usage έφτανε και πάντα στα 80 με 90 watt πως γίνεται ακριβώς αυτό? Ειδικά στο warzone δείχνει τον 12900κ να πατάει κάτι 60 με 65% usage ενώ ο 5900Χ χαλαρά στο 20 με 25.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα