Προς το περιεχόμενο

Intel 12th Gen Core, Alder-Lake & Z690 (2021) [ LGA 1700 ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

πως γινεται να απενεργοποιεις τους e-cores και να ανεβαινει η θερμοκρασια?

1689401432_Screenshot_20211109-003217_SamsungInternet.jpg.624b5a254c22b6dd1da7de71775266cf.jpg

ψιλο καρβουνο ο 12900k 

Περισσότερο power draw σε λιγότερη επιφάνεια φαντάζομαι, αφού συνεχίζει να βαράει plimits

Άλλα μάλλον είναι λάθος οι θερμοκρασίες του TPUP, πρόβλημα με early bios και reporting, κάπου το διάβασα αλλά δεν είμαι σίγουρος πού. Εξηγεί πάντως πως κάποια review βγάζουν 75-80 και άλλα καλή ώρα 100

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Herald είπε

Περισσότερο power draw σε λιγότερη επιφάνεια φαντάζομαι, αφού συνεχίζει να βαράει plimits

Άλλα μάλλον είναι λάθος οι θερμοκρασίες του TPUP, πρόβλημα με early bios και reporting, κάπου το διάβασα αλλά δεν είμαι σίγουρος πού. Εξηγεί πάντως πως κάποια review βγάζουν 75-80 και άλλα καλή ώρα 100

και παραπανω καταναλωση με κλειστα τα e cores μπερδεμα ειναι αυτο το cpu 

1929088259_Screenshot_20211109-004230_SamsungInternet.jpg.a3530bd21dc69755c5dbb4afb6eaeb97.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κρίνω από τον εδώ μικρόκοσμο του Insomnia, δεν χρειάζεται καν να πληρώσει.. προσφέρετε αφιλοκερδώς. Για τόσο σύνδρομο της Στοκχόλμης μιλάμε

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Αν κρίνω από τον εδώ μικρόκοσμο του Insomnia, δεν χρειάζεται καν να πληρώσει.. προσφέρετε αφιλοκερδώς. Για τόσο σύνδρομο της Στοκχόλμης μιλάμε

Σύνδρομο της Στοκχόλμης να παρακαλάμε την Intel να μας σώσει από τα 900αρια της Lisas? Okay bro :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Σύνδρομο της Στοκχόλμης να παρακαλάμε την Intel να μας σώσει από τα 900αρια της Lisas? Okay bro :P 

To καλύτερο πληρώνεται αδρά, έτσι έμαθα εδώ μέσα. Τώρα αν θες κατιμά καλά είναι και τα φθηνά bro :P 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

To καλύτερο πληρώνεται αδρά, έτσι έμαθα εδώ μέσα. Τώρα αν θες κατιμά καλά είναι και τα φθηνά bro :P 

Ε με είχε συνηθίσει η Intel το καλύτερο να κάνει 350€. 10 χρόνια καλομάθαμε. Μετά ήρθε ο ανταγωνισμός της AMD και φτάσαμε να δίνουμε συκώτι. Πήρα και τόσα ρύζια, δεν μου έμεινε άλλο συκώτι να της δώσω της Λίζας

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Ε με είχε συνηθίσει η Intel το καλύτερο να κάνει 350€. 10 χρόνια καλομάθαμε. Μετά ήρθε ο ανταγωνισμός της AMD και φτάσαμε να δίνουμε συκώτι. Πήρα και τόσα ρύζια, δεν μου έμεινε άλλο συκώτι να της δώσω της Λίζας

Είπαμε το Λιζάκι είναι για αρχόντους, αν δεν σε παίρνει μάνα μου, υπάρχει και η μπλε παραλία

Δημοσ.

Είπαμε το Λιζάκι είναι για αρχόντους, αν δεν σε παίρνει μάνα μου, υπάρχει και η μπλε παραλία

Ε μα στην μπλέ παραλία είμαι αλλά έρχονται τύποι από την κόκκινη παραλία να μου πούν τι ωραία που είναι δίπλα. Δεν θέλω, ευχαριστώ, δεν σε ενοχλώ εσένα στην κόκκινη σου παραλία, μην με ενοχλείς εμένα στην μπλέ. Τα σύνδρομα της Στοκχόλμης με το Λιζάκι να τα λύσεις

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Με 3700x στην υπογραφή σου δεν το λες και πολύ μπλε πάντως. Έτσι όμως είναι πάντα οι καψούρες, μια φορά την πατάς και δεν ξεκολλάς μετά.. πόσο μάλλον που την χρυσοπλήρωσες ενώ δίπλα τσάμπα όλα. Για τόσο διαστροφή

• Confused 1
Δημοσ.

Με 3700x στην υπογραφή σου δεν το λες και πολύ μπλε πάντως. Έτσι όμως είναι πάντα οι καψούρες, μια φορά την πατάς και δεν ξεκολλάς μετά.. πόσο μάλλον που την χρυσοπλήρωσες ενώ δίπλα τσάμπα όλα. Για τόσο διαστροφή

Για non gaming PC είναι η υπογραφή μου. Εκεί μια χαρά τα AMD. Αλλά στο main PC που θέλω να παίξω και κανά game τι να τα κάνω τα 256 cores, ST + latency θέλω

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

IMG_20211109_014944.jpg

Δεν ξέρω ρε φίλε κατά πόσο είναι trust το video γιατί ο amd από όσο είδα όλο μέχρι το 20 με 25% usage έφτανε και πάντα στα 80 με 90 watt πως γίνεται ακριβώς αυτό? Ειδικά στο warzone  δείχνει τον 12900κ να πατάει κάτι 60 με 65% usage ενώ ο 5900Χ χαλαρά στο 20 με 25....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...