7nisiotis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Ρίξτε μάγκες κανα tagιδιο αν σκάσει μύτη η Msi z690i Unify (itx), pdf/manual ή review.
Herald Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από το review του techyescity Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Herald 2
Herald Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Sigh LOL αυτός τρέχει 5950x στα 250watt Κάτι για efficiency λέγανε μερικοί 5 σελίδες πίσω Βασικά από το video που έβαλες φαίνονται κομπλέ τα νούμερα στα reviews. Ο τύπος τρέχει τιγκα κλοκαρισμένος με manual tuning 3733c14 μνήμες και δεν κατάφερε ούτε τον stock με σάπιες ram 12600k να περάσει στο f1 2021 😮 Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Herald
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενώ ο δικός σου έτρεχε στάνταρ στοκ 12900x και 5950x με μνήμες της προκοπής.. Πιάσε το point.. ξέρουμε πάνω κάτω που βρίσκονται όλοι και τι διαφορές υπάρχουν ακόμη σε playable resolutions. Για benchmarks ο καθένας μπορεί να δείξει ότι θέλει τραβηγμένο από τα μαλλιά που ίσως να μην είναι καν playable.. Με καλη ddr5 μνήμη και εξωτική ψυξη είμαι σίγουρος ότι ο 12900x θα πάει ψηλά σε κάποια που είναι memory starved no doubt στο μέλλον.. but please .. Mercy με τα τραβηγμένα από τα μαλλιά favorable scenarios .. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από d4ydr33m3r 3
Herald Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Ενώ ο δικός σου έτρεχε στάνταρ στοκ 12900x και 5950x με μνήμες της προκοπής.. Πιάσε το point.. ξέρουμε πάνω κάτω που βρίσκονται όλοι και τι διαφορές υπάρχουν ακόμη σε playable resolutions. Για benchmarks ο καθένας μπορεί να δείξει ότι θέλει τραβηγμένο από τα μαλλιά που ίσως να μην είναι καν playable.. Με καλη ddr5 μνήμη και εξωτική ψυξη είμαι σίγουρος ότι ο 12900x θα πάει ψηλά σε κάποια που είναι memory starved no doubt στο μέλλον.. but please .. Mercy με τα τραβηγμένα από τα μαλλιά scenarios .. To techyescity ναι στοκ έτρεξε, με μνήμες της συμφοράς (5200c40). Τουλάχιστον έτσι λέει. Τώρα αν εννοείς ότι λέει ψέμματα, τι να σου πώ, όταν πάρουμε θα μάθουμε. Απλά απτο video που ανέβασες φαίνεται ότι τα reviews είναι κομπλέ, μιας και σταγμένος 5950x στα 250w με memory tuning δεν καταφέρνει να περάσει ούτε τον μικρό 12600k. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δεν μπορώ να καταλάβω.. ή μάλλον μπορώ.. Λες και δεν είδαμε τα reviews.. sigh καληνύχτα
Razor333 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Herald είπε Από το review του techyescity Πραγματικά με τι kit τρέχουν ρε? Single channel με trfc 1000+. Το καταλάβαμε δίνουν τρελά στο fc6 οι ddr5, αλλά το γ@μισαν και ψόφισε. 2
sosaid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Motherboard check (ROG STRIX Z690-F) Cpu check (12900k) Να δω πότε θα βγουν μνήμες... Για πείτε τι μνήμες καλό είναι να αναζητάω ; Δεν είναι για παιχνίδια ο υπολογιστής κυρίως επεξεργασία βίντεο οπότε και με 5200 είμαι καλά; (όχι οτι βρίσκω αλλα λέμε).. Η να περιμένω για 6400? Επίσης εμένα θα με εξυπηρετούσε gear 1 ή gear 2; Αν τα έχω καταλάβει καλά αυτά σε gear 1 έχω λιγότερο latency (οπότε καλύτερα για επεξεργασία ήχου;) αλλά σε gear 2 μεγαλύτερο latency αλλά και μεγαλύτερο bandwidth;
Herald Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Razor333 είπε Πραγματικά με τι kit τρέχουν ρε? Single channel με trfc 1000+. Το καταλάβαμε δίνουν τρελά στο fc6 οι ddr5, αλλά το γ@μισαν και ψόφισε. Nαι βρε μαν, αλλά στο ίδιο συμπεράσμα με πριν καταλήγω. Full tuned 5950x φτάνει 12600 / 12900 ανάλογα το game, αλλά αν και εφόσον παίρνουν και αυτοί tuning θα γίνουν πυρκαυλοι 1 ώρα πριν, sosaid είπε Motherboard check (ROG STRIX Z690-F) Cpu check (12900k) Να δω πότε θα βγουν μνήμες... Για πείτε τι μνήμες καλό είναι να αναζητάω ; Δεν είναι για παιχνίδια ο υπολογιστής κυρίως επεξεργασία βίντεο οπότε και με 5200 είμαι καλά; (όχι οτι βρίσκω αλλα λέμε).. Η να περιμένω για 6400? Επίσης εμένα θα με εξυπηρετούσε gear 1 ή gear 2; Αν τα έχω καταλάβει καλά αυτά σε gear 1 έχω λιγότερο latency (οπότε καλύτερα για επεξεργασία ήχου;) αλλά σε gear 2 μεγαλύτερο latency αλλά και μεγαλύτερο bandwidth; DDR5 μόνο σε gear 2 θα δουλέψει ο IMC. 2
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Herald είπε Nαι βρε μαν, αλλά στο ίδιο συμπεράσμα με πριν καταλήγω. Full tuned 5950x φτάνει 12600 / 12900 ανάλογα το game, αλλά αν και εφόσον παίρνουν και αυτοί tuning θα γίνουν πυρκαυλοι Ανάλογα τo game? Έγιναν όλα τα παιχνίδια τόσο optimized που καταφέρνουν να πάρουν 100% πάνω από 8 πυρήνες? Μωρέ μπράβο στους developers αφού δεν βάλανε και κανένα five m στα τεστ ανάμεσα πάλι καλά να λέμε. Preorders χωρίς reviews, όταν βγήκαν τα review τα συστήματα ήταν μην πω από rams με την δικαιολογία ότι δεν έχουν βγει καλά ddr5 και τώρα που λένε θα βγουν ίσως να μην τα υποστηρίζει η mobo τελικά τι?
Herald Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Ανάλογα τo game? Έγιναν όλα τα παιχνίδια τόσο optimized που καταφέρνουν να πάρουν 100% πάνω από 8 πυρήνες? Μωρέ μπράβο στους developers αφού δεν βάλανε και κανένα five m στα τεστ ανάμεσα πάλι καλά να λέμε. Όλα όχι, αλλά και σε αυτά που παίρνουν 100% σε πάνω από 8 πυρήνες δεν βλέπουμε διαφορετική εικόνα. Το cyberpunk ας πούμε . Aots δεν ξέρω αν έχει τρέξει κάποιος δυστηχώς
kkatzos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Herald είπε Nαι βρε μαν, αλλά στο ίδιο συμπεράσμα με πριν καταλήγω. Full tuned 5950x φτάνει 12600 / 12900 ανάλογα το game, αλλά αν και εφόσον παίρνουν και αυτοί tuning θα γίνουν πυρκαυλοι Αυτό μένει να το δούμε και ανάλογα το παιχνίδι, όπως είπες. Σε κάποια παιχνίδια (π.χ. SOTTR) από ότι έχω δει ένας fully tuned 5900X-5950X είναι πολύ μπροστά από στοκ AL. Όπως άλλωστε ένας 10700-10900Κ tuned είναι πολύ μπροστά από στοκ Zen3. Όπως άλλωστε ένας tuned Zen 2 είναι πολύ μπροστά από 8700Κ στοκ. Άπειρα τα παραδείγματα αλλά το νόημα είναι ότι το tuning και σε CPU αλλά κυρίως σε μνήμες δίνει τρελά και το ξέρεις. Το θέμα λοιπόν είναι πόσο σκάλισμα παίρνουν οι AL και τι scaling έχουν με πείραγμα των timings (γιατί από συχνότητα έχουν το Gear1/Gear2 και αυτοί) 1 ώρα πριν, Razor333 είπε Πραγματικά με τι kit τρέχουν ρε? Single channel με trfc 1000+. Το καταλάβαμε δίνουν τρελά στο fc6 οι ddr5, αλλά το γ@μισαν και ψόφισε. LOL Κάτι δεν πάει καλά με το review του τύπου. Έχεις τερατώδες tuning στο σύστημα σου ΑΛΛΑ 52% διαφορά στο avg και 100% διαφορά στο 1% δεν παίζουν με κανένα τρόπο... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα