Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, adtakhs είπε Αν ισχύουν τα παραπάνω, δεν την βλέπω καλά την Ιντελ. Ούτε τρίμηνο δεν θα το κρατήσει το ματς, ενώ ήδη φαίνεται πως η κατανάλωση είναι στον θεό. Που είναι εκείνα τα + 30 και +50% ? Το μόνο που βλέπω να παίζει σε τέτοιες διαφορές είναι η κατανάλωση. Εγώ δεν έχω πειστεί για την πλήρη εγκυρότητα των reviews πάντως. 'Έχω δει 4-5 και διαπιστώνω περίεργα πράγματα του τύπου, σε κάποια reviews να έχουν καλύτερα νούμερα με ddr4 ή καλύτερα νούμερα σε win10, κτλ. Ίσως θέλει χρόνο ακόμη να βελτιωθούν τα windows και οι μηχανές γραφικών (βασικά από παλιότερα παιχνίδια δύσκολο το κόβω). Δε λέω ότι η πραγματική διαφορά είναι 20-25% αλλά για παράδειγμα το 6% 12600Κ vs 5600X λίγο μου φαίνεται..
Herald Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Razor333 είπε Εγώ πάντως θα δώσω τα εύσημα στην intel σήμερα, τέτοιο cpu στα 329€ δεν έχει ξαναπαίξει, ισοπεδώνει all around μια σειρά cpu από λίγο πιο ακριβά, έως και πολύ πιο ακριβά, cpu που τα περισσότερα ήταν δικά της, από τον τελευταίο 1-1.5 χρόνο, συν φυσικά τους overpriced 5600x/5800x. Το mtp του 12900Κ γενικά δεν με πείθει, όλοι τον έτρεξαν στα 240w, που οκ, αποδίδει, αλλά στην πράξη είναι το meme που μας λέει συνέχεια ο herald για φριτέζες και custom loop, στους 95c δεν είναι ρεαλιστικό, εκτός από benchmarks. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ή τάφος στα 125w ή all the way 240w πριν το thermal throttling, βάλε κάποια ενδιάμεσα watt, που θα πιάσει νορμάλ temps και ας μείνει και λίγο πίσω. Για το gaming, είδη με 5200c38 και πιάνουν τον 5950x με 3800c14 custom sr, τουλάχιστον για το cp77 στο σημείο που μέτρησε ο digital foundry, που είναι μεγάλη νίκη, γιατί πρακτικά έχουν να δώσουν μελλοντικά 60% από memory tuning, τουλάχιστον εγώ τόσο πάνω είμαι από τα 1%/5% min που δίνει στον 5950x και 40% πάνω στα avg, χωρίς καν dr που δίνουν παραπάνω στο συγκεκριμένο memory starved game. Οπότε όποιος επενδύσει σήμερα σε ADL πιστεύω σε 2 χρόνια θα είναι πολύ πάνω με τα καλύτερα kits που θα έρθουν, φτάνει να μπορούν βέβαια να τα τρέξουν οι τωρινές μητρικές και φυσικά ο imc του. Αμήν 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Σε GPU δεν υπάρχει πάνω από 2 γενιές futureproofness λόγω των drivers. CPU κρατάς και 6 χρόνια με άριστες επιδόσεις στο 99% των τίτλων. Αδιανόητο σε GPU. Η 2080Ti προσέφερε 35% πάνω από την 2080 και δικαιολογούσε κάπως τη διαφορά χρημάτων. Η 3090 είναι ένα ~10-15% πάνω για τα διπλά σχεδόν λεφτά της 3080. Το vfm είναι το χειρότερο στην ιστορία. Όπως δεν σκέφτεσαι 12900K για futureproofness(άθλιο vfm) για gaming έτσι και ακόμα χειρότερα δεν πας σε 3090(κάρτα μόνο για pride of ownership). Ισως επειδή η gpu είναι το κατεξοχήν εξάρτημα που απευθύνεται στον gamer αν θέλει επιδόσεις ; Επίσης μην ξεχνάς ότι δυο γενιές gpu life cycles αναλογούν σε 4-5 από cpu σε χρονικά όρια.. Όχι 6 λίγα λες 10 βάλε και πάλι βγάζει η cpu. Γιατί ως γνωστόν η cpu είναι μόνο για gaming purposes.. Την 3090 με τα χάλια τιμολογιακα street prices και τις τιμές των 3080 και 3080Ti, τη βρίσκεις πολύ πιο χαλαρά vfm αυτή την γενιά ειδικα αν έχεις αγοράσει msrp οπως εγω και έχω και ένα σκασμο vram να μου αντέξει και μια και δυο γενιές αν δεν γουστάρα να αναβαθμιστω. Δεν μου φτάνει το fillrate χωνω και dlss performance και αράζω όσο θέλω.. Μέχρι να βρω και επόμενης γενιάς gpu που θέλω στην τιμή που θέλω.. Το αν το λέω έτσι αυτό ή το εννοώ ασε να το ξέρω εγώ καλύτερα από εσένα και αφορά τις δικες μου ανάγκες που παίζω 4k απο 2015 και ήθελα όχι μία αλλά δύο gpu κιόλας και πολλή vram. Άλλωστε 3080 βρηκα και μάλιστα σε τιμή σχεδόν msrp και την πουλησα για αυτό τον λόγο. Vfm εκεί που παίζω δεν υπήρχε ούτε υπάρχει και δεν μίλησα για τις δικές μου ανάγκες αλλά για την διαστρέβλωση της πραγματικότητας που είθισται να παρουσιάζεις κατά το δοκούν και κατά τα θέλω της επίσημης αγαπημένης σου. Και 980Ti και 1080Ti (που σημειωτέον ηταν πολύ καλύτερο vfm από την 2080Ti) και 2080Ti και 3090 και ότι χρειάστηκε όταν ήθελα το πήρα . Και ειδικά στην δική μου περίπτωση η cpu παντα αγοράζεται για άλλους σκοπούς και όχι με γνώμονα το gaming μόνο. Μη χαλάς φαιά ουσία σε εμένα τώρα τραβα να μετρήσεις τις αλανες και τα 720p απο τους απατεωνες reviewers για να δούμε πόσο θα αντέξει αυτή η γενιά.. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από d4ydr33m3r 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Razor333 είπε Εγώ πάντως θα δώσω τα εύσημα στην intel σήμερα, τέτοιο cpu στα 329€ δεν έχει ξαναπαίξει, ισοπεδώνει all around μια σειρά cpu από λίγο πιο ακριβά, έως και πολύ πιο ακριβά, cpu που τα περισσότερα ήταν δικά της, από τον τελευταίο 1-1.5 χρόνο, συν φυσικά τους overpriced 5600x/5800x. Το mtp του 12900Κ γενικά δεν με πείθει, όλοι τον έτρεξαν στα 240w, που οκ, αποδίδει, αλλά στην πράξη είναι το meme που μας λέει συνέχεια ο herald για φριτέζες και custom loop, στους 95c δεν είναι ρεαλιστικό, εκτός από benchmarks. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ή τάφος στα 125w ή all the way 240w πριν το thermal throttling, βάλε κάποια ενδιάμεσα watt, που θα πιάσει νορμάλ temps και ας μείνει και λίγο πίσω. Για το gaming, είδη με 5200c38 και πιάνουν τον 5950x με 3800c14 custom sr, τουλάχιστον για το cp77 στο σημείο που μέτρησε ο digital foundry, που είναι μεγάλη νίκη, γιατί πρακτικά έχουν να δώσουν μελλοντικά 60% από memory tuning, τουλάχιστον εγώ τόσο πάνω είμαι από τα 1%/5% min που δίνει στον 5950x και 40% πάνω στα avg, χωρίς καν dr που δίνουν παραπάνω στο συγκεκριμένο memory starved game. Οπότε όποιος επενδύσει σήμερα σε ADL πιστεύω σε 2 χρόνια θα είναι πολύ πάνω με τα καλύτερα kits που θα έρθουν, φτάνει να μπορούν βέβαια να τα τρέξουν οι τωρινές μητρικές και φυσικά ο imc του. συμφωνώ και επαυξάνω, με στροφή σε νέα αρχιτεκτονική ξεπέρασε τις προηγούμενες εκδόσεις της κατά ΠΟΛΥ και ικανά τον ανταγωνισμό. Ωραία πράγματα στον ορίζοντα
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Razor333 είπε Εγώ πάντως θα δώσω τα εύσημα στην intel σήμερα, τέτοιο cpu στα 329€ δεν έχει ξαναπαίξει, ισοπεδώνει all around μια σειρά cpu από λίγο πιο ακριβά, έως και πολύ πιο ακριβά, cpu που τα περισσότερα ήταν δικά της, από τον τελευταίο 1-1.5 χρόνο, συν φυσικά τους overpriced 5600x/5800x. Το mtp του 12900Κ γενικά δεν με πείθει, όλοι τον έτρεξαν στα 240w, που οκ, αποδίδει, αλλά στην πράξη είναι το meme που μας λέει συνέχεια ο herald για φριτέζες και custom loop, στους 95c δεν είναι ρεαλιστικό, εκτός από benchmarks. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ή τάφος στα 125w ή all the way 240w πριν το thermal throttling, βάλε κάποια ενδιάμεσα watt, που θα πιάσει νορμάλ temps και ας μείνει και λίγο πίσω. Για το gaming, είδη με 5200c38 και πιάνουν τον 5950x με 3800c14 custom sr, τουλάχιστον για το cp77 στο σημείο που μέτρησε ο digital foundry, που είναι μεγάλη νίκη, γιατί πρακτικά έχουν να δώσουν μελλοντικά 60% από memory tuning, τουλάχιστον εγώ τόσο πάνω είμαι από τα 1%/5% min που δίνει στον 5950x και 40% πάνω στα avg, χωρίς καν dr που δίνουν παραπάνω στο συγκεκριμένο memory starved game. Οπότε όποιος επενδύσει σήμερα σε ADL πιστεύω σε 2 χρόνια θα είναι πολύ πάνω με τα καλύτερα kits που θα έρθουν, φτάνει να μπορούν βέβαια να τα τρέξουν οι τωρινές μητρικές και φυσικά ο imc του. E αυτό. Σίγουρα το σωστό είναι να τρέχουν stock αλλιώς θα γίνει μύλος το πράγμα, αλλά από εμάς που τα παρακολουθούμε ποιος τρέχει τέρμα stock; 12600Κ tuned και καλές DDR4 επίσης tuned είναι the way to go και βάλε και 4090Τi Super plus ultra ή ότι άλλο σκαρφιστεί μέχρι τότε ο πέτσινος.
ilos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Razor333 είπε Εγώ πάντως θα δώσω τα εύσημα στην intel σήμερα, τέτοιο cpu στα 329€ δεν έχει ξαναπαίξει, ισοπεδώνει all around μια σειρά cpu από λίγο πιο ακριβά, έως και πολύ πιο ακριβά, cpu που τα περισσότερα ήταν δικά της, από τον τελευταίο 1-1.5 χρόνο, συν φυσικά τους overpriced 5600x/5800x. Το mtp του 12900Κ γενικά δεν με πείθει, όλοι τον έτρεξαν στα 240w, που οκ, αποδίδει, αλλά στην πράξη είναι το meme που μας λέει συνέχεια ο herald για φριτέζες και custom loop, στους 95c δεν είναι ρεαλιστικό, εκτός από benchmarks. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ή τάφος στα 125w ή all the way 240w πριν το thermal throttling, βάλε κάποια ενδιάμεσα watt, που θα πιάσει νορμάλ temps και ας μείνει και λίγο πίσω. Για το gaming, είδη με 5200c38 και πιάνουν τον 5950x με 3800c14 custom sr, τουλάχιστον για το cp77 στο σημείο που μέτρησε ο digital foundry, που είναι μεγάλη νίκη, γιατί πρακτικά έχουν να δώσουν μελλοντικά 60% από memory tuning, τουλάχιστον εγώ τόσο πάνω είμαι από τα 1%/5% min που δίνει στον 5950x και 40% πάνω στα avg, χωρίς καν dr που δίνουν παραπάνω στο συγκεκριμένο memory starved game. Οπότε όποιος επενδύσει σήμερα σε ADL πιστεύω σε 2 χρόνια θα είναι πολύ πάνω με τα καλύτερα kits που θα έρθουν, φτάνει να μπορούν βέβαια να τα τρέξουν οι τωρινές μητρικές και φυσικά ο imc του. Σίγουρα με γκανιάν DDR5 κιτάκια σε 1-2 χρόνια θα δείξουν τι ψάρια πιάνουν οι AL, αλλά τότε θα έχουμε ήδη zen4 και RL.😁 Το θέμα είναι ότι κάποιος παίρνει σύστημα τώρα. Και για τώρα δεν αξίζει με την καμία η διαφορά των DDR5 και αντίστοιχης ακριβότερης μητρικής από DDR4 combo setup. Θα δεις θα παιχτεί το σκηνικό να ακριβύνει ο 12600k λίγο και να πέσουν οι τιμές σε DDR5 και αντίστοιχες mobo γιατί ο κόσμος θα πάει μαζικά σε DDR4 combo. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από ilos 2 1
Razor333 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Herald είπε Αμήν Παρήγγειλες ή ακόμα περιμένεις;
Herald Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Πάντως διαπιστωμένο από πρώτο χέρι, το 3333c12 gear 1 ισοδυναμεί με 4500c17 gear 2 χοντρικά. Προφανώς τα 6000c40 kitakia είναι χειρότερα από ένα 4500c17, οπότε ότι βλέπεται είναι συνδιασμός σάπιου κίτ με gear 2 τον IMC. Θα γίνει πάρτι όταν με το καλό βγούν δυνατά ddr5 kits 1
noFEARgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Noμιζω ο οποιοσδηποτε συμφωνει οτι ο 12600k ειναι πολυ δυνατο τσιπακι . Χρειαζοταν για να ριξει και να βαλει νερο στο κρασι της η amd με τον 5600x. Δεν το αποκλειω μετα απο αυτο να φερει τον 5800x3d στα 380ευρω και τον 5600x3d στα 220. Ο 12900κ απο την αλλη δεν πείθει καθολου , συνολικα σαν πλατφορμα ειναι στα ιδια χρηματα με τον 5950x , 1 χρονο μετα με κανα 5-7% πανω σε gaming , στα περισσότερα mt σεναρια παραμενει πισω και φυσικα σε all core καταστασεις η καταναλωση ειναι σχεδον 100% πανω απο τον 5950x. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από noFEARgr 3 1
Herald Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Razor333 είπε Παρήγγειλες ή ακόμα περιμένεις; Περιμένω, τις ram κυρίως. Δεν υπάρχει καλό κιτάκι κάπου, δεν θέλω τα 5400-6000. Απο μητρική μάλλον σε unify X / Apex / Aorus tachyon προσανατολίζομαι, αλλά θα δούμε 1
adtakhs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Noμιζω ο οποιοσδηποτε συμφωνει οτι ο 12600k ειναι πολυ δυνατο τσιπακι . Χρειαζοταν για να ριξει και να βαλει νερο στο κρασι της η amd με τον 5600x. Δεν το αποκλειω μετα απο αυτο να φερει τον 5800x3d στα 380ευρω και τον 5600x3d στα 220. Ο 12900κ απο την αλλη δεν πείθει καθολου , συνολικα σαν πλατφορμα ειναι στα ιδια χρηματα με τον 5950x , 1 χρονο μετα με κανα 5-7% πανω σε gaming , στα περισσότερα mt σεναρια παραμενει πισω και φυσικα σε all core καταστασεις η καταναλωση ειναι σχεδον 100% πανω απο τον 5950x. Αυτό είναι σημάδι πως τεχνολογικά παραμένει πίσω, αλλά με καλύτερη προσαρμογή της αρχιτεκτονικής στης στα μικρά μοντέλα. Το θέμα είναι πως προσαρμογές κάνει και ο ανταγωνισμός. Το δύσκολο είναι να πετύχεις ανωτερότητα στο πλήρες chip, όχι στο που θα βάλεις το ψαλίδι στα μικρότερα μοντέλα γνωρίζοντας ήδη τα μικρά μοντέλα του ανταγωνισμού. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από adtakhs
malakudi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 @pirmen56 είδα και το review του digital foundry. Οι DDR4 μνήμες που βάζει (3600 16-19-19-19-39) είναι χάλια, ειδικά στα subtimings.
Razor333 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Herald είπε Πάντως διαπιστωμένο από πρώτο χέρι, το 3333c12 gear 1 ισοδυναμεί με 4500c17 gear 2 χοντρικά. Προφανώς τα 6000c40 kitakia είναι χειρότερα από ένα 4500c17, οπότε ότι βλέπεται είναι συνδιασμός σάπιου κίτ με gear 2 τον IMC. Θα γίνει πάρτι όταν με το καλό βγούν δυνατά ddr5 kits Νομίζω cp77 και fc6 (όπως και το 5) θέλουν memory speed, δεν τους νοιάζει τόσο το latency, αν σκάσεις 6000 και 7000 ακόμα καλύτερα και ας είναι cl40, θα το δούμε μελλοντικά αυτό. Άλλα games δεν νιώθουν το ίδιο, άλλα μπορεί να είναι και χειρότερα με πολύ σάπιο latency, γι'αυτό παίζει τόσο mixed bag στα reviews. Εγώ πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα σε ddr4, ένα σάπιο ddr5 16αρι και αλλαγή στο χρόνο. 6 λεπτά πριν, ilos είπε Σίγουρα με γκανιάν DDR5 κιτάκια σε 1-2 χρόνια θα δείξουν τι ψάρια πιάνουν οι AL, αλλά τότε θα έχουμε ήδη zen4 και RL.😁 Το θέμα είναι ότι κάποιος παίρνει σύστημα τώρα. Και για τώρα δεν αξίζει με την καμία η διαφορά των DDR5 και αντίστοιχης ακριβότερης μητρικής από DDR4 combo setup. Θα δεις θα παιχτεί το σκηνικό να ακριβύνει ο 12600k λίγο και να πέσουν οι τιμές σε DDR5 και αντίστοιχες mobo γιατί ο κόσμος θα πάει μαζικά σε DDR4 combo. Καλά ναι, αλλά δεν μπορούν όλοι να περιμένουν, είδη πόσοι είναι με 4cores και περίμεναν την ανάσταση από την intel, γιατί δεν ήθελαν AMD. 8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε E αυτό. Σίγουρα το σωστό είναι να τρέχουν stock αλλιώς θα γίνει μύλος το πράγμα, αλλά από εμάς που τα παρακολουθούμε ποιος τρέχει τέρμα stock; 12600Κ tuned και καλές DDR4 επίσης tuned είναι the way to go και βάλε και 4090Τi Super plus ultra ή ότι άλλο σκαρφιστεί μέχρι τότε ο πέτσινος. Σίγουρα, απλά μία διαπίστωση έκανα, τα νούμερα που βλέπεις με xmp είναι πολύ ελεεινά και εκτός πραγματικότητας, αυτή την στιγμή με ADL δεν μπορείς να ξεζουμίσεις, σίγουρα όμως μελλοντικά θα μπορείς. DDR4 δεν θα έβαζα και ας πήραν σε κάποια games κεφάλι, οι DDR5 έχουν καλύτερα min και έχουν μέλλον, θα σκάσεις που θα σκάσεις τόσα για μητρική, ε αγοράζεις DDR5. Υπάρχει και η λύση να τσιπάρεις με φθηνή Z690 PRIME Z690-P στα 230€, στα 329€ τον 12600Κ και 110€ 4400c19 bdie, δεν είναι άσχημα σίγουρα, λίγο πιο πάνω από όσο είχε ο 10900Κ στο launch μόνος του.
Herald Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Razor333 είπε Νομίζω cp77 και fc6 (όπως και το 5) θέλουν memory speed, δεν τους νοιάζει τόσο το latency, αν σκάσεις 6000 και 7000 ακόμα καλύτερα και ας είναι cl40, θα το δούμε μελλοντικά αυτό. Άλλα games δεν νιώθουν το ίδιο, άλλα μπορεί να είναι και χειρότερα με πολύ σάπιο latency, γι'αυτό παίζει τόσο mixed bag στα reviews. Εγώ πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα σε ddr4, ένα σάπιο ddr5 16αρι και αλλαγή στο χρόνο. Στο cyberpunk πάντως (εκεί τέσταρα) για να ματσάρω το 3333c12 θέλω 4500c17 σε Gear 2. Στο οποίο δεν βρίσκω stability όμως, 4400 είναι το ταβάνι μου 2
7nisiotis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μια χαρά ξεκάθαρα είναι τα πράγματα. Αν σε απασχολεί το vfm λόγω και των ακριβών μητρικών αξίζουν περισσότερο οι φθηνότεροι intel(i5,i7)σε σχέση με τον 12900k. Και σε μνήμες ram,καλύτερη επιλογή είναι η αγορά φθηνότερων ddr4 μνημών σήμερα,γιατί οι τωρινές ddr5 δεν αποδίδουν καλά,και μελλοντικά αν θες να τις δώσεις θα χάσεις και πολλά από μεταπώληση. Αυτά με την προυπόθεση να κοιτάς μόνο σε 12th gen,αλλιώς υπάρχουν και οι γνωστές φθηνότερες επιλογές σε 10th gen αν θες κάτι φθηνό και καλό σήμερα για να είσαι πιο άνετος σε αναβάθμιση μελλοντικά. σε 12700Κ/Kf κοιτάω καθώς θέλω κάτι για 3 γεμάτα χρόνια με μοναδική αλλαγή τις μνήμες ραμ που στο μέλλον θα αλλαχθούν ( θα κρατηθεί όσο δηλαδή θα είναι και η εγγύηση ) - καθώς οι 10αρα σειρά ΠΛΕΟΝ δεν είναι όσο φθηνή επιλογή ήταν πριν κάτι μήνες, επίσης σε δεσμεύει με PCIE 3 / GEN 3 nvme με ότι αυτό συνεπάγεται για τις κάρτες γραφικών που θα έρθουν. AMD πάλι σε 5900Χ/5800% κοιτούσα αλλά 500€/400€ είναι πολλά για πλατφόρμα στα τελευταία της πάλι. Επίσης δεν έχω ιδέα πώς τη σεταρεις και φοβάμαι τσιπ που έχει τις ακιδες πάνω του ( horror stories με το να σου πέσει που διαβάζω κ δω ) Αν δεν είχε χαλάσει η μητρική μου θα άλλαζα του χρόνου ίδια εποχή με όλες τις επιλογές διαθέσιμες AMD 6000/INTEL 13000. Το κακό είναι ότι έχω ήδη κουτί διαθέσιμο ( NR200 ) και η μητρική θα μου βγει 400€+ κάτι τρομακτικό. Επίσης για να αλλάξω σε ΑΤΧ θα δώσω τα χρήματα που θα έδινα για να πάω σε ΙΤΧ. Υπάρχει και η λύση μεταχειρισμένων αν βρεθούν σε καλή τιμή από αξιόπιστο μέλος. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από 7nisiotis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα