Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, tehyoda είπε

Εγώ έχω μια απορία εφόσον δεν με πήραν καν τηλ και ούτε μειλ ακύρωσης μου στείλανε πάει να πει ότι θα παραλάβω η απλά με έχουν γραμμένο επειδή έβαλα πληρωμή με αντικαταβολή;

Κι εγώ που με πήραν και μου πρότειναν τα άλλα, αντικαταβολή είχα επιλέξει.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα με αντικαταβολή δεν μου αντιπροτείναν κάποιο... αξίζει στα 79 αυτό της Xiaomi;

Επεξ/σία από history
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, thunder7child είπε

Κι εγώ που με πήραν και μου πρότειναν τα άλλα, αντικαταβολή είχα επιλέξει.

Οπότε αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχει προχωρήσει κανονικά η παραγγελία και θα παραλάβω;

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tehyoda είπε

Οπότε αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχει προχωρήσει κανονικά η παραγγελία και θα παραλάβω;

Γιατι δεν κοιτας την εξελιξη στο σαιτ τους τι γραφει και ρωτας εμας; :) 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Διότι δεν γράφει κάτι δείχνει απλά τον αριθμό παραγγελίας :)

Αριθμός Παραγγελίας

***6641361***

Καταχωρήθηκε

Ονοματεπώνυμο

Κατάσταση πληρωμής

Αντικαταβολή

Ημερομηνία και ώρα καταχώρησης

16/07/2021 03:03

• Like 1
Δημοσ.

Αν στειλει ο Κωτσος εστω και ενα θα ηθελα να το μαθω.. Ισως ετσι αναιρεσω εστω κατ ελαχιστο την ασχημη γνωμη που μου εχει δωσει τοσο καιρο με τις "δηθεν μεγαλες προσφορες τους" οταν μπαινουν

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Εμενα ελεγε "Σε αναμονη Παραλαβης"  Μετα τα τηλεφωνα εγινε " Η παραγγελια ακυρωθηκε" - ok λογικο 

Και δεν ηθελε να μου πει για τα αλλα σε αντιπροσφορα μετα απο μπηχτες λεει - α ναι εχουν και μια προσφορα στο Note 9 

Μπηκα και το τσεκαρα γιατι ποτε δε ξερεις  233837 SMARTPHONE XIAOMI REDMI NOTE 9 64 GB BLK

RAM 3GB 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα παραγγειλει το αρχικο κι εγω και μου εγινε κι εμενα αντιπροταση για το απο κατω, στα 79€. 
image.png.fe3f5028f0ba1cc77768d3a173242797.png
Προοριζεται για ηλικιωμενο ατομο οποτε ευελπιστω οτι θα την παλεψει ο Mediatek επεξεργαστης / 3GB RAM. 

Επεξ/σία από Σαϊνόμπι
  • Moderators
Δημοσ.
22 ώρες πριν, mr.no.face είπε

-"Μας ενημερωσαν απο την εταιρεια οτι δεν υπαρχει αποθεμα"
-"Ποια εταιρεια ;"
-"Την Σοny"
-"Εγω δεν εκανα παραγγελια στην Σοny"
-"Μας συγχωρειται συχωρειται ,αλλα η παραγγελια δεν μπορει να εκτελεστει, θελετε να το αντικαταστήσετε με κατι αλλο ;"
-"Οχι, αφησε την ενεργη κ οταν ξαναστοκαρετε μ το στελνετε"  *Κλικ*
Το στειλουν/δεν... 5/95

Στην ακυρωσαν τελικα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα του το αφησουν ανοιχτο στο site σε αναμονη παραλαβης για παντα ετσι ειχαν κανει σε μενα παλαιοτερα  :P  Anyway τι ειχαμε τι χασαμε δε νομιζω να πηρε κανενας xperia μας εσπρωξαν τα αλλα .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Παντως εκαναν τουλαχιστον μια αξιοπρεπη αντιπροσφορα. Οχι τοσο συμφερουσα οσο το αρχικο προϊον αλλα τουλαχιστον εδωσαν μια εναλλακτικη με καλη εκπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Kαι ενα ευχαριστω στα παιδια που το εγραψαν για την εναλλακτικη γιατι σε μενα δεν ειπαν τιποτα για αντιπροταση - μονο οτι το ακυρωνουν 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Kαι ενα ευχαριστω στα παιδια που το εγραψαν για την εναλλακτικη γιατι σε μενα δεν ειπαν τιποτα για αντιπροταση - μονο οτι το ακυρωνουν 

Δεν έκαναν αντιπροσφορα. Ήταν το redmi 9a σε προσφορά 79.90 παράλληλα με το Sony. Δεν σας έκαναν χάρη γιατί σας αγαπάνε, πάλι κερδισμένοι αυτοί βγήκαν. Και εμένα μου το είπε για αντιπρόταση και της λέω αφού είναι προσφορά δεν μου κάνει καμμια χάρη. Τουτ τουτ 

Δημοσ.

Μου έκαναν και εμένα αντιπρόταση το Xiaomi redmi note 9 (3/64).

Σε σχέση με το αρχικό του θέματος υπάρχει μια διαφορά  20€

Απ' την άλλη είναι ένα κινητό που έχει καλύτερη βασική κάμερα , καλύτερη μπαταρία και καλύτερο cpu και φυσικά full HD Οθόνη, ο καθένας ζυγίζει τα οικονομικά του και πράττει ανάλογα.   

Στα 79.90€ 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, maxdore217 είπε

Απ' την άλλη είναι ένα κινητό που έχει καλύτερη βασική κάμερα 

Χειροτερη μου φαινεται απο τα δειγματα που βλεπω. Το σονυ εχει καλυτερη θα ελεγα, με σημαντικη διαφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...