thunder7child Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 32 λεπτά πριν, tehyoda είπε Εγώ έχω μια απορία εφόσον δεν με πήραν καν τηλ και ούτε μειλ ακύρωσης μου στείλανε πάει να πει ότι θα παραλάβω η απλά με έχουν γραμμένο επειδή έβαλα πληρωμή με αντικαταβολή; Κι εγώ που με πήραν και μου πρότειναν τα άλλα, αντικαταβολή είχα επιλέξει.
history Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα με αντικαταβολή δεν μου αντιπροτείναν κάποιο... αξίζει στα 79 αυτό της Xiaomi; Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από history
tehyoda Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 51 λεπτά πριν, thunder7child είπε Κι εγώ που με πήραν και μου πρότειναν τα άλλα, αντικαταβολή είχα επιλέξει. Οπότε αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχει προχωρήσει κανονικά η παραγγελία και θα παραλάβω;
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, tehyoda είπε Οπότε αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχει προχωρήσει κανονικά η παραγγελία και θα παραλάβω; Γιατι δεν κοιτας την εξελιξη στο σαιτ τους τι γραφει και ρωτας εμας; 1
tehyoda Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, matrixxx είπε Γιατι δεν κοιτας την εξελιξη στο σαιτ τους τι γραφει και ρωτας εμας; Διότι δεν γράφει κάτι δείχνει απλά τον αριθμό παραγγελίας Αριθμός Παραγγελίας ***6641361*** Καταχωρήθηκε Ονοματεπώνυμο ***** ****** Κατάσταση πληρωμής Αντικαταβολή Ημερομηνία και ώρα καταχώρησης 16/07/2021 03:03 1
makhs5 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Αν στειλει ο Κωτσος εστω και ενα θα ηθελα να το μαθω.. Ισως ετσι αναιρεσω εστω κατ ελαχιστο την ασχημη γνωμη που μου εχει δωσει τοσο καιρο με τις "δηθεν μεγαλες προσφορες τους" οταν μπαινουν 1
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Γιατι δεν κοιτας την εξελιξη στο σαιτ τους τι γραφει και ρωτας εμας; Εμενα ελεγε "Σε αναμονη Παραλαβης" Μετα τα τηλεφωνα εγινε " Η παραγγελια ακυρωθηκε" - ok λογικο Και δεν ηθελε να μου πει για τα αλλα σε αντιπροσφορα μετα απο μπηχτες λεει - α ναι εχουν και μια προσφορα στο Note 9 Μπηκα και το τσεκαρα γιατι ποτε δε ξερεις 233837 SMARTPHONE XIAOMI REDMI NOTE 9 64 GB BLK RAM 3GB Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2021 από Mhlogiatros
Σαϊνόμπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειχα παραγγειλει το αρχικο κι εγω και μου εγινε κι εμενα αντιπροταση για το απο κατω, στα 79€. Προοριζεται για ηλικιωμενο ατομο οποτε ευελπιστω οτι θα την παλεψει ο Mediatek επεξεργαστης / 3GB RAM. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2021 από Σαϊνόμπι
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 22 ώρες πριν, mr.no.face είπε -"Μας ενημερωσαν απο την εταιρεια οτι δεν υπαρχει αποθεμα" -"Ποια εταιρεια ;" -"Την Σοny" -"Εγω δεν εκανα παραγγελια στην Σοny" -"Μας συγχωρειται συχωρειται ,αλλα η παραγγελια δεν μπορει να εκτελεστει, θελετε να το αντικαταστήσετε με κατι αλλο ;" -"Οχι, αφησε την ενεργη κ οταν ξαναστοκαρετε μ το στελνετε" *Κλικ* Το στειλουν/δεν... 5/95 Στην ακυρωσαν τελικα;
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα του το αφησουν ανοιχτο στο site σε αναμονη παραλαβης για παντα ετσι ειχαν κανει σε μενα παλαιοτερα Anyway τι ειχαμε τι χασαμε δε νομιζω να πηρε κανενας xperia μας εσπρωξαν τα αλλα . Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2021 από Mhlogiatros
Giama Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Παντως εκαναν τουλαχιστον μια αξιοπρεπη αντιπροσφορα. Οχι τοσο συμφερουσα οσο το αρχικο προϊον αλλα τουλαχιστον εδωσαν μια εναλλακτικη με καλη εκπτωση. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Kαι ενα ευχαριστω στα παιδια που το εγραψαν για την εναλλακτικη γιατι σε μενα δεν ειπαν τιποτα για αντιπροταση - μονο οτι το ακυρωνουν 3
Rattlehead Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Kαι ενα ευχαριστω στα παιδια που το εγραψαν για την εναλλακτικη γιατι σε μενα δεν ειπαν τιποτα για αντιπροταση - μονο οτι το ακυρωνουν Δεν έκαναν αντιπροσφορα. Ήταν το redmi 9a σε προσφορά 79.90 παράλληλα με το Sony. Δεν σας έκαναν χάρη γιατί σας αγαπάνε, πάλι κερδισμένοι αυτοί βγήκαν. Και εμένα μου το είπε για αντιπρόταση και της λέω αφού είναι προσφορά δεν μου κάνει καμμια χάρη. Τουτ τουτ
maxdore217 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μου έκαναν και εμένα αντιπρόταση το Xiaomi redmi note 9 (3/64). Σε σχέση με το αρχικό του θέματος υπάρχει μια διαφορά 20€ Απ' την άλλη είναι ένα κινητό που έχει καλύτερη βασική κάμερα , καλύτερη μπαταρία και καλύτερο cpu και φυσικά full HD Οθόνη, ο καθένας ζυγίζει τα οικονομικά του και πράττει ανάλογα. Στα 79.90€
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, maxdore217 είπε Απ' την άλλη είναι ένα κινητό που έχει καλύτερη βασική κάμερα Χειροτερη μου φαινεται απο τα δειγματα που βλεπω. Το σονυ εχει καλυτερη θα ελεγα, με σημαντικη διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα