Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Δεν εβαλα και κωδικο του κουπονιου 20  μη καει τσαμπα αν ειναι μουφα και δεν ερθει

Κανονικά θα πρέπει να είναι κανονικά σφραγισμένα τεμάχια, στην κούτα τους άνοικτα! Όταν παραγγέλνεις online για παραλαβή με click away (παραλαβή από το κατάστημα) πάντα μιλάμε για καινούργια σφραγισμένα προιόντα! Έτσι με click away δεν παραγγέλνουμε συχνά και παραλαμβάνουμε από το κατάστημα κανονικά καινούργια σφραγισμένα προιόντα?

Γι'αυτο με προβλημάτισε αυτό που αναφέρει ο φίλος μας παραπάνω ότι πρόκειται για εκθεσιακά! Κανονικά θα πρέπει να είναι ολοκαίνουργια,σφραγισμένα,της κούτας όπως και σε κάθε παραλαβή παραγγελίας με click away!

Με προβλημάτισε το παραπάνω,μήπως να βάλω αποστολή με αντικαταβολή αντί για παραλαβή με click away από το κατάστημα?

Εσύ φίλε Mhlogiatros,έβαλες παραλαβή με click away από το κατάστημα ή αποστολή με αντικαταβολή με courier?

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Τιμή είναι καλή για τα δεδομένα που ξέρουμε. Με αποστολή βγαίνει 62.90€ ( έριξα μια παραγγελία  για 2ο τώρα αν θα έρθει είναι άλλα πράγμα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Κανονικά θα πρέπει να είναι κανονικά σφραγισμένα τεμάχια, στην κούτα τους άνοικτα! Όταν παραγγέλνεις online για παραλαβή με click away (παραλαβή από το κατάστημα) πάντα μιλάμε για καινούργια σφραγισμένα προιόντα! Έτσι με click away δεν παραγγέλνουμε συχνά και παραλαμβάνουμε από το κατάστημα κανονικά καινούργια σφραγισμένα προιόντα?

Γι'αυτο με προβλημάτισε αυτό που αναφέρει ο φίλος μας παραπάνω ότι πρόκειται για εκθεσιακά! Κανονικά θα πρέπει να είναι ολοκαίνουργια,σφραγισμένα,της κούτας όπως και σε κάθε παραλαβή παραγγελίας με click away!

Με προβλημάτισε το παραπάνω,μήπως να βάλω αποστολή με αντικαταβολή αντί για παραλαβή με click away από το κατάστημα?

Εσύ φίλε Mhlogiatros,έβαλες παραλαβή με click away από το κατάστημα ή αποστολή με αντικαταβολή με courier?

Εγώ τώρα που έβαλα τον Τ.Κ. που μένω Αθήνα, το εμφανίζει διαθέσιμο μόνο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οπότε μόνο με αντικαταβολή.Αν όμως παραγγείλουμε και μας έρθουν εκθεσιακά και τα δούμε μετά; Γιατί θα είναι σε κουτί.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εγώ τώρα που έβαλα τον Τ.Κ. που μένω Αθήνα, το εμφανίζει διαθέσιμο μόνο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οπότε μόνο με αντικαταβολή.Αν όμως παραγγείλουμε και μας έρθουν εκθεσιακά και τα δούμε μετά; Γιατί θα είναι σε κουτί.

Εμένα πάλι η αμφιβολία που μου δημιουργήθηκε από τα λεγόμενα του φίλου παραπάνω είναι:

Πάρα πολλές φορές εδώ έχουμε ψωνίσει με click away (online κράτηση από την ιστοσελίδα του μαγαζιού public,kotsovolos κλπ και στη συνέχεια παραλαβή από το κατάστημα) και προφανώς πάντοτε μιλάμε για καινούργια σφραγισμένα προιόντα! Ουδέποτε υπήρξε υπαινιγμός για κάτι άλλο!

Επίσης στον Κωτσόβολο απ'ότι θυμάμαι και γράφτηκε και στην αρχή του παρόντος νήματος,όταν το προιόν υπάρχει περίπτωση να είναι εκθεσιακό,δεν σε αφήνει η ιστοσελίδα να κάνεις κράτηση για click away παραλαβή από το κατάστημα.Ολότελα η ιστοσελίδα του Κωτσόβολου στην περίπτωση αυτή δεν σου εμφανίζει καν τα καταστήματα που το έχουν διαθέσιμο! Και το συγκεκριμένο τηλέφωνο έτσι ήταν πριν κάποιες μέρες,έλεγε διαθέσιμο μόνο από κατάστημα και δεν σε άφηνε να κάνεις κράτηση για click away!

Τώρα όμως σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κράτηση στο κατάστημα που είναι διαθέσιμο για click away.Επομένως υπάρχει ρε παιδιά περίπτωση να βάλεις παραλαβή με click away από το κατάστημα που το εμφανίζει διαθέσιμο και να πας εκεί και να σου δώσουν εκθεσιακό μοντέλο???!! Κάτι τέτοιο αντιβαίνει στα όσα γνωρίζουμε από τόσες αγορές με click away που έχουμε κάνει! Τι λέτε κι εσείς? Καμμιά ιδεά κανείς?

Επεξ/σία από ultrahd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Εμένα πάλι η αμφιβολία που μου δημιουργήθηκε από τα λεγόμενα του φίλου παραπάνω είναι:

Πάρα πολλές φορές εδώ έχουμε ψωνίσει με click away (online κράτηση από την ιστοσελίδα του μαγαζιού public,kotsovolos κλπ και στη συνέχεια παραλαβή από το κατάστημα) και προφανώς πάντοτε μιλάμε για καινούργια σφραγισμένα προιόντα! Ουδέποτε υπήρξε υπαινιγμός για κάτι άλλο!

Επίσης στον Κωτσόβολο απ'ότι θυμάμαι και γράφτηκε και στην αρχή του παρόντος νήματος,όταν το προιόν υπάρχει περίπτωση να είναι εκθεσιακό,δεν σε αφήνει η ιστοσελίδα να κάνεις κράτηση για click away παραλαβή από το κατάστημα.Ολότελα η ιστοσελίδα του Κωτσόβολου στην περίπτωση αυτή δεν σου εμφανίζει καν τα καταστήματα που το έχουν διαθέσιμο! Και το συγκεκριμένο τηλέφωνο έτσι ήταν πριν κάποιες μέρες,έλεγε διαθέσιμο μόνο από κατάστημα και δεν σε άφηνε να κάνεις κράτηση για click away!

Υπάρχει ρε παιδιά περίπτωση να βάλεις παραλαβή με click away από το κατάστημα που το εμφανίζει διαθέσιμο και να σου δώσουν εκθεσιακό μοντέλο???!! Κάτι τέτοιο αντιβαίνει στα όσα γνωρίζουμε από τόσες αγορές με click away που έχουμε κάνει! Τι λέτε κι εσείς? Καμμιά ιδεά κανείς;

Μα από το κατάστημα θα δείς αν το κουτί είναι σφραγισμένο, αν είναι ανοιχτό θα δείς μέσα το κινητό και αν είναι μεταχειρισμένο δεν θα το πάρεις.

Αν όμως το παραγγείλεις με αντικαταβολή, δεν γίνεται να ανοίξεις το κουτί χωρίς να πληρώσεις, μετά είναι αργά.

Μένεις στο Ηράκλειο Κρήτης δηλαδή; Γιατί αναφέρεις για παραλαβή απο το κατάστημα;

Η μήπως το έχεις βρεί σε κάποιο άλλο κατάστημα;

Εγώ 1 κομμάτι για την μάνα μου θα έπαιρνα γιατί μετά πάμε στα 150€+

Α καλά, μη διαθέσιμο το εμφανίζει, τρολλάρισμα.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

@ultrahd

Υπάρχει κάποιος λόγος που έγραψες 10 φορές "ckick away"? Αυτό έχει σταματήσει μήνες τώρα.

Αν εννοείς παραλαβή από κατάστημα, αυτό δεν είναι "click away".

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Doubt είπε

@ultrahd

Υπάρχει κάποιος λόγος που έγραψες 10 φορές "ckick away"? Αυτό έχει σταματήσει μήνες τώρα.

Αν εννοείς παραλαβή από κατάστημα, αυτό δεν είναι "click away".

Αγαπητέ φίλε  Doubt,διόρθωσε με αν το έχω στο μυαλό μου λάθος αλλά τουλάχιστον πρακτικά μιλώντας η "παραλαβή από το κατάστημα" με το "click away" το ίδιο πράγμα δεν είναι?

Εκτός αν θεωρείς ως διαφορά ανάμεσα στα δυο ότι στο "click away" δεν έμπαινες μέσα στο κατάστημα αλλά παραλάμβανες από το κιόσκι στην είσοδο.Κατά τα άλλα το ίδιο πράγμα δεν είναι η παραλαβή από το κατάστημα με το "click away" ? Αν κάπου κάνω λάθος και το έχω λάθος στο μυαλό μου είμαι ανοικτός!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Μα από το κατάστημα θα δείς αν το κουτί είναι σφραγισμένο, αν είναι ανοιχτό θα δείς μέσα το κινητό και αν είναι μεταχειρισμένο δεν θα το πάρεις.

Αν όμως το παραγγείλεις με αντικαταβολή, δεν γίνεται να ανοίξεις το κουτί χωρίς να πληρώσεις, μετά είναι αργά.

Μένεις στο Ηράκλειο Κρήτης δηλαδή; Γιατί αναφέρεις για παραλαβή απο το κατάστημα;

Η μήπως το έχεις βρεί σε κάποιο άλλο κατάστημα;

Εγώ 1 κομμάτι για την μάνα μου θα έπαιρνα γιατί μετά πάμε στα 150€+

Ναι,βρίσκομαι Ηράκλειο και ρωτάω μήπως για κάποιο λόγο είναι ασφαλέστερο-προτιμώτερο να ρίξω μια παραγγελία με courier-αντικαταβολή, γιατί με έβαλε σε σκέψεις ο φίλος παραπάνω που ανάφερε για εκθεσιακά κομμάτια!Κανονικά όμως στην "παραλαβή από κατάστημα-click away" πάντα πέρνουμε καινούργια προιόντα σφραγισμένα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Αγαπητέ φίλε  Doubt,διόρθωσε με αν το έχω στο μυαλό μου λάθος αλλά τουλάχιστον πρακτικά μιλώντας η "παραλαβή από το κατάστημα" με το "click away" το ίδιο πράγμα δεν είναι?

Εκτός αν θεωρείς ως διαφορά ανάμεσα στα δυο ότι στο "click away" δεν έμπαινες μέσα στο κατάστημα αλλά παραλάμβανες από το κιόσκι στην είσοδο.Κατά τα άλλα το ίδιο πράγμα δεν είναι η παραλαβή από το κατάστημα με το "click away" ? Αν κάπου κάνω λάθος και το έχω λάθος στο μυαλό μου είμαι ανοικτός!

Click in shop θα ήταν πιο σωστό, αλλά κι αυτό απαιτούσε ραντεβού. "Παραλαβή από κατάστημα" απλά κι ελληνικά. (Και σωστά).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ultrahd είπε

Άσχετα με το πώς πραγματικά παραλαμβάνεις το προϊόν, το click away με το "διαθέσιμο σε καταστήματα" (πρόσεξε λίγο πώς διατυπώνω το τελευταίο ειδικά σαν ένδειξη "διαθεσιμότητας" στο site του Κωτσοβολου) δεν είναι το ίδιο! Το 1ο είναι κανονική αγορά σφραγισμένου προϊόντος και το 2ο στο 99,9% των περιπτώσεων είναι εκθεσιακό. 

Βάλτε τώρα ένα "ξανά μη διαθέσιμο" στον τίτλο 😜

Screenshot_20210716-082927_Chrome.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον τελείωσε πάλι... το ήθελα για τον κουνιάδο μου.

Επεξ/σία από deadp
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, giorginho είπε

Άσχετα με το πώς πραγματικά παραλαμβάνεις το προϊόν, το click away με το "διαθέσιμο σε καταστήματα" (πρόσεξε λίγο πώς διατυπώνω το τελευταίο ειδικά σαν ένδειξη "διαθεσιμότητας" στο site του Κωτσοβολου) δεν είναι το ίδιο! Το 1ο είναι κανονική αγορά σφραγισμένου προϊόντος και το 2ο στο 99,9% των περιπτώσεων είναι εκθεσιακό. 

Βάλτε τώρα ένα "ξανά μη διαθέσιμο" στον τίτλο 😜

Ακριβώς φίλε μου!Πολύ σωστά! Αν δεις λίγα post πιο πίσω επισημαίνω κι εγώ τη διαφορά ανάμεσα στο click away που είναι  κανονική αγορά σφραγισμένου προϊόντος όπως πολύ σωστά λες,και στο "διαθέσιμο σε καταστήματα" του Κωτσόβολου όπου στην περίπτωση αυτή δεν σου εμφανίζει καν τα καταστήματα όπου είναι διαθέσιμο,δεν σε αφήνει να κάνεις κράτηση για παραλαβή από το κατάστημα και στο 99,9% των περιπτώσεων είναι εκθεσιακό.

Το θέμα είναι όμως ότι στο συγκεκριμένο,μέχρι πριν από μερικά λεπτά σε άφηνε εκτός από αποστολή με courier-αντικαταβολή να κάνεις και κράτηση για παραλαβή από το κατάστημα (click away ή όπως λέγετε τελοσπάντων) και επομένως μιλάμε για κανονική αγορά σφραγισμένου προϊόντος!

Γι αυτό και με προβλημάτισε κάποιος φίλος μας που ανάφερε ότι πρόκειται για εκθεσιακά μοντέλα και ρώτησα μήπως να βάλω αποστολή με courier-αντικαταβολή! Αλλά πλέον βγήκε πάλι εξαντλημένο,όπως τις προηγούμενες μέρες,οπότε βλέπουμε!

Screenshot_20210716-082927_Chrome.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λέω για εκθεσιακα γιατί ο Κωτσος το συνηθίζει. Μου έχει συμβεί όταν τηλεφώνησα σε αντίστοιχο προϊόν για διευκρίνηση. 

Έκανα παραγγελία το κινητό και έλαβα τηλ για άκυρο, ακριβώς όπως προχτές με τα one plus τα ακουστικά από 60 στα 20 ευρώ. 

Δεν ξανά "τσιμπαω" σε clickbait προσφορές του Κωτσο, που τοκιζει λεφτά για 2-3 μέρες με όποιο κέρδος του. 

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...