Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Αποριες επι της διαχειρισης μονο με προσωπικο μηνυμα, συμφωνα και με τους ορους χρησης.

Ειναι πολυ απλη η απαντηση παρολα αυτα, δεν "κατανοω" την παρεμβαση, αλλα ας απαντησω για οποιον (αν τυχον υπαρχει και αλλος) εχει την ιδια απορια:

1. Εβαλα στον τιτλο εγω ο ιδιος αμεσα οτι τελειωσε

2. Οπως ολα τα τοπικ μενει ανοικτο για εξελιξη, μπορει καποιος να καταφερε να πηρε πχ απο καταστημα. Δεκαδες φορες εχουμε τονισει (οταν πεφτουν διαφορα σχολια που κρατανε ψηλα ενα τοπικ ληγμενο) οτι το εκαστοτε τοπικ μενει ανοικτο μετα την ληξη της προσφορα ΜΟΝΟ για αναφορα εξελιξης ωστε να υπαρχει δυνατοτητα ενημερωσης απο οποιον εχει σχετικη πληροφορια. Και για να μην κρατιεται ψηλα χωρις λογο με διαφορετικου περιεχομενου σχολια, οπως καλη ωρα οσα εγιναν μετα το TAG [εξαντλημενο]. :) 

Το ρωτησα πολυ απλα γιατι εξ αρχης με το που ανεβηκε το τοπικ ετυχε να ειμαι στις προσφορες εδω και μπηκα να το χτυπησω αμεσα και δεν μου το εβγαζε πουθενα διαθεσιμο σε κανενα καταστημα

Γι αυτο μου φανηκε περιεργο και το ρωτησα γιατι να μενει ανοιχτο ενα τοπικ που να το αγορασε καποιος απο το σαιτ μας το θεωρω αδυνατον γιατι οπως ειπα εξ αρχης δεν το εβγαζε διαθεσιμο πουθενα στην ελλαδα

Επεξ/σία από makhs5
  • Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Το ρωτησα πολυ απλα γιατι εξ αρχης με το που ανεβηκε το τοπικ ετυχε να ειμαι στις προσφορες εδω και μπηκα να το χτυπησω αμεσα και δεν μου το εβγαζε πουθενα διαθεσιμο σε κανενα καταστημα

Γι αυτο μου φανηκε περιεργο και το ρωτησα γιατι να μενει ανοιχτο ενα τοπικ που να το αγορασε καποιος απο το σαιτ μας το θεωρω αδυνατον γιατι οπως ειπα εξ αρχης δεν το εβγαζε διαθεσιμο πουθενα στην ελλαδα

Μιση ωρα μετα το ανοιγμα εγραψες, μαλιστα εκεινη την ωρα και εγω το ειδα, αρα ΗΔΗ αργα και οι δυο μας για τα δεδομενα του ινσομνια. Και μαλιστα εκει κοντα στο μισαωρο απο το ανοιγμα ειδα διαθεσιμο σε ενα χρωμα χωρις ομως να προχωρησω στο καλαθι κλπ, στο επομενο λεπτο ειχε τελειωσει και εκεινο, οποτε δεν ξερουμε τι μπορει να εχει γινει στα προηγουμενα 30 λεπτα. Ή ακομα θα μπορουσε και να γραψει καποιος για την εμπειρια του πχ μιση ωρα ΠΡΙΝ ανεβει η προσφορα.

Μην θεωρεις τιποτα αδυνατο, επετρεψε μου να εχω πληρεστερη εικονα λογω της μεγαλυτερης εμπειριας - αμετρητου χρονου που εχω δωσει 15 χρονια στην ενοτητα...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Μιση ωρα μετα το ανοιγμα εγραψες, μαλιστα εκεινη την ωρα και εγω το ειδα, αρα ΗΔΗ αργα και οι δυο μας για τα δεδομενα του ινσομνια. Και μαλιστα εκει κοντα στο μισαωρο απο το ανοιγμα ειδα διαθεσιμο σε ενα χρωμα χωρις ομως να προχωρησω στο καλαθι κλπ, στο επομενο λεπτο ειχε τελειωσει και εκεινο, οποτε δεν ξερουμε τι μπορει να εχει γινει στα προηγουμενα 30 λεπτα. Ή ακομα θα μπορουσε και να γραψει καποιος για την εμπειρια του πχ μιση ωρα ΠΡΙΝ ανεβει η προσφορα.

Μην θεωρεις τιποτα αδυνατο, επετρεψε μου να εχω πληρεστερη εικονα λογω της μεγαλυτερης εμπειριας - αμετρητου χρονου που εχω δωσει 15 χρονια στην ενοτητα...

Ναι εγραψα μετα απο μιση ωρα αλλα την προσφορα την ειδα αμεσως και μπηκα να το χτυπησω, και οπως ειπα δεν υπηρχε πουθενα

Μακαρι να το προλαβε καποιος και να το πηρε, αλλα αδυνατω να το πιστεψω

Φυσικα σεβομαι την εμπειρια που εχεις γενικα στις προσφορες, δεν το αμφισβητησα ποτε αυτο

Αλλα το συγκεκριμενο κινητο πιστευω οτι ηταν αφαντο εξ αρχης

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Από την αρχή κιόλας ήταν διαθέσιμο μόνο για αγορά από το κατάστημα, δηλαδή χωρίς δυνατότητα αποστολής, για αυτό άλλωστε έγραψα ότι ίσως είναι εκθεσιακό. Δεν ξέρω την τακτική του Κωτσόβολου, αλλά αν ήταν ψεύτικη προσφορά ζητώ συγνώμη. Απλά σε παλαιότερα παρόμοια θέματα είχα διαβάσει από ένα μέλος ότι πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για να μάθεις την διαθεσιμότητα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, δεν το έχω δοκιμάσει. Κακώς βέβαια που δεν το ανέφερα νωρίτερα.

• Moderators
Δημοσ.

Το ερωτημα ειναι αν υπηρχε σε καποιο καταστημα στο ονλαιν συστημα, γιατι σε μιση ωρα δεν υπηρχε σε κανενα καταστημα συμφωνα με το σαιτ. Δεν απαντησες αυτο που ειναι κατι που εχει διατυπωθει ως απορια πριν 8 ωρες, ειναι σημαντικο αν το ειχες προσεξει πες μας. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, intruder99 είπε

Από την αρχή κιόλας ήταν διαθέσιμο μόνο για αγορά από το κατάστημα, δηλαδή χωρίς δυνατότητα αποστολής, για αυτό άλλωστε έγραψα ότι ίσως είναι εκθεσιακό. Δεν ξέρω την τακτική του Κωτσόβολου, αλλά αν ήταν ψεύτικη προσφορά ζητώ συγνώμη. Απλά σε παλαιότερα παρόμοια θέματα είχα διαβάσει από ένα μέλος ότι πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για να μάθεις την διαθεσιμότητα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, δεν το έχω δοκιμάσει. Κακώς βέβαια που δεν το ανέφερα νωρίτερα.

Αγορα απο καταστημα και οταν εβαζες "οποιοδηποτε ταχυδρομικο τομεα" σου ελεγε δεν μπορει να προστεθει στο καλαθι το συγκεκριμενο προιον.

Δοκιμασα κοδικους απο αθηνα επαρχια και τιποτα. σε ολους το ιδιο.

Γι αυτο "επιμενω" δεν υπηρχε το συγκεκριμενο κινητο πουθενα.

Και αλλες φορες ο κωτσος εχει κανει το ιδιο. Δεν ειν η πρωτη φορα.

Δεν λεω πως φταις εσυ, απλα θα δεις στη πορεια οτι ο κωτσος το κανει πολλες φορες αυτο

Βασικα με τον κωτσο τα εχω γιατι μας δουλευει ψιλο γαζι, γενικα δεν παω με τιποτα τις κουτοπονηριες στη ζωη μου, μα με τιποτα

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Το ερωτημα ειναι αν υπηρχε σε καποιο καταστημα στο ονλαιν συστημα, γιατι σε μιση ωρα δεν υπηρχε σε κανενα καταστημα συμφωνα με το σαιτ. Δεν απαντησες αυτο που ειναι κατι που εχει διατυπωθει ως απορια πριν 8 ωρες, ειναι σημαντικο αν το ειχες προσεξει πες μας. 

Δοκίμασα μόνο το έναν ΤΚ από Θεσσαλονίκη και δεν μου εμφάνισε κάτι. Αλλά σκέφτηκα ότι για να γράφει "διαθέσιμο σε καταστήματα" όλο και κάπου θα υπάρχει απόθεμα. Κρίμα πάντως που κάνουν τέτοια κόλπα για να τραβήξουν προσοχή.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου το εμφάνιζε διαθέσιμο για αποστολή, μάλιστα έκανα όλα τα βήματα αλλά δεν προχώρησα σε αγορά με κάρτα στο τελικό βήμα. Δεν μου χρειάζεται, από περίεργια το έκανα.

Λέτε να είναι ξανά διαθέσιμο;  https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/215660-sony-xperia-l4-black-dual-sim

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, viman είπε

Εμένα πάντως μου το εμφάνιζε διαθέσιμο για αποστολή, μάλιστα έκανα όλα τα βήματα αλλά δεν προχώρησα σε αγορά με κάρτα στο τελικό βήμα. Δεν μου χρειάζεται, από περίεργια το έκανα.

Λέτε να είναι ξανά διαθέσιμο;  https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/215660-sony-xperia-l4-black-dual-sim

Μόλις πήρα 1 κομμάτι να βρίσκεται. 

Δημοσ.

Α να δουμε - παω στοιχημα οτι θα το πεταξει και θα ζηταει παλι κανα νοκια - ελεγα να δελεασω οτι εχει το σηματακι της ψονυ αρα ειναι φιρμα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς είναι εκθεσιακα παρόλα αυτά θα έχει κάποιος εγγύηση 2 χρόνια. Γενικά και με τα ακουστικά της one plus προ ημερών, που η προσφορά κράτησε 10 λεπτά και που έριξε ΠΑΛΙ άκυρα ο Κωτσος και με ό, τι μας έκανε με το play 5,ουτε τσίχλες από εκει

Επεξ/σία από Rattlehead
Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα σε μαύρο χρώμα με delivery στο σπίτι μου. Δεν βρίσκω λόγο να μην έρθει σφραγισμένο. Θα ενημερώσω για οτιδήποτε αναπάντεχο.

Ευχαριστώ τον topic starter!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...