makhs5 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Το Sony αν πραγματικα ομως το δινανε στα 60 ευρω θα ηταν τρελη προσφορα, πολυ καλυτερο απο το Xiaomi redmi note 9 (που εγω κι ολας δεν συμπαθω την xiaomi και γενικα τις καθε αυτου κινεζιες)
maxdore217 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Χειροτερη μου φαινεται απο τα δειγματα που βλεπω. Το σονυ εχει καλυτερη θα ελεγα, με σημαντικη διαφορα. Δεν συμφωνώ γιατί είδα και φωτογραφίες και από το sony και δεν φαίνεται να είναι καλύτερος από τον Samsung S5KGM1. Αλλά μικρή ουσία έχει γιατί απ' την μια δεν είχαν όπως φαίνεται κανένα σε απόθεμα και απ' την άλλη έγινε μια αντιπρόταση που είναι 40€ φθηνότερη από τον ανταγωνισμό... ο καθένας κρίνει αν το θέλει ή όχι. Θα μπορούσαν να είχαν μοιράσει και σκέτα άκυρα δεν θα ήταν 1η φορά άλλωστε! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2021 από maxdore217
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 2 φορες τηλ αλλα το στειλανε στη courrier - το Xiaomi . Sony δεν υπαρχει ξαναπανε . Βασικα θα προτιμουσα να δωσω κατι παραπανω και να παρω κατι με 4 GB ram ... Εδω κατω παιζει και μια περιεργη κατασταση με τις κουριερ η μια το δινει σε αλλη και απο acs ερχεται city η και ταξιτζης αλλα 1 βδομαδα στανταρντ θα παρει
fistikis13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Άλλο ένα άκυρο... Προφανώς αποτελεί τεχνική μάρκετινγκ να λαμβάνουν παραγγελίες που ΔΕΝ μπορούν να εξυπηρετήσουν, ώστε να έλθουν με αντιπρόταση και "μόνο 20€ παραπάνω" για κάποιο άλλο διαθέσιμο μοντέλο. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ καταγγελία, γιατί υποτιμούν την νοημοσύνη μας.... 2
tehyoda Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά εγώ πήρα σήμερα τηλ και ενώ αρχικά δεν βρίσκανε την παραγγελία βάση του αριθμού του κινητού μετά που τους έδωσα αριθμό παραγγελίας μου είπαν ότι θα προχωρήσει κανονικά και μέσα στη βδομάδα θα το φέρουν (το SONY)... τώρα τι να πω αν έρθει ήρθε τι α κανς α κατσς α σκαεις. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από tehyoda
intruder99 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, fistikis13 είπε Άλλο ένα άκυρο... Προφανώς αποτελεί τεχνική μάρκετινγκ να λαμβάνουν παραγγελίες που ΔΕΝ μπορούν να εξυπηρετήσουν, ώστε να έλθουν με αντιπρόταση και "μόνο 20€ παραπάνω" για κάποιο άλλο διαθέσιμο μοντέλο. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ καταγγελία, γιατί υποτιμούν την νοημοσύνη μας.... Συμφωνώ ότι δεν είναι σωστή τακτική να παίρνουν παραγγελίες και μετά να τις ακυρώνουν. Θα έπρεπε να το είχαν σκεφτεί εξ αρχής. Αλλά το ότι πρότειναν το Redmi Note 9 στα 80€ σίγουρα δεν είναι κάτι αρνητικό. Μάλιστα όσων αφορά τον επεξεργαστή και την μπαταρία είναι αρκετά καλύτερο από το Xperia L4. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, intruder99 είπε Αλλά το ότι πρότειναν το Redmi Note 9 στα 80€ σίγουρα δεν είναι κάτι αρνητικό. 1. Απο οσο ξερω και εχω διαβασει, δεν το προτειναν σε ολους. Αρκετους τους εχουν ακυρωσει την παραγγελια, ειτε με τηλεφωνημα ειτε ακομα αλλους νομιζω και χωρις να μιλησουν στο τηλεφωνο, χωρις καμια ενημερωση. 2. Θα επρεπε να το προτεινουν (αυτο ή ενα αλλο ισοδυναμο) σε ολους και "ιδανικα" να το δωσουν στην ιδια τιμη της παραγγελιας, οχι 33% πανω. Τοτε μονο εγω προσωπικα θα ελεγα, "ολα καλα". Με το 1 ειδικα, εχει δικαιωμα ο καταναλωτης να κανει αυτο που λεει ο fistikis, υπαρχει εδω και πολλα χρονια pinned ειδικο τοπικ του @saxos55 πανω σε αυτο, με αρκετες πληροφοριες. 2
ds12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Το κινητό είναι ξανά διαθέσιμο και για αποστολή. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/215661-sony-xperia-l4-blue-dual-sim Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από ds12
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά. Nεα κοτσο-χυλοπιτα κατσε στα αυγα σου αφου δεν υπαρχει λεμεεεε
giorginho Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 36 λεπτά πριν, ds12 είπε Το κινητό είναι ξανά διαθέσιμο και για αποστολή. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/215661-sony-xperia-l4-blue-dual-sim 🤣🤣🤣🤣🤣
stapd_21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Εμφανίζει μήνυμα "Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά!"
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως μολις εξαντληθηκε.
Nabuko Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Έδωσαν μέσω "πρότασης" τα redmi και σου λέει ξαναβάλε "προσφορά" το sony για να ξεστοκάρουμε και κανένα άλλο κινητό μέσω "πρότασης" πάλι
Xristos62100 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Στην δικιά μου περίπτωση ο Κωτσόβολος ακύρωσε την παραγγελία από μόνος του, χωρίς πρώτα να επικοινωνήσει κάποιος υπάλληλος μαζί μου. Σήμερα μετά από δικό μου τηλεφώνημα (25 λεπτά αναμονή!) και συμπληρωματική επικοινωνία μέσω τσατ (15 λεπτά αναμονή!) με ενημέρωσαν οτι τελικά δεν θα παραλάβω διότι το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο γιατι η SONY κατάργησε το μοντέλο. Όταν δε τους είπα οτι στο site επανεμφανίστηκε ως διαθέσιμο μου είπαν οτι ούτε και τώρα είναι διαθέσιμο και οτι θα το κατεβάσουν αμεσα και απο το site. Απαράδεκτη στάση και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα