intruder99 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/215660-sony-xperia-l4-black-dual-sim Δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή, οπότε μάλλον πρόκειται για εκθεσιακό, αλλά σε αυτήν την τιμή δεν νομίζω να είναι πολύ σημαντικό. Τα άλλα 2 καταστήματα στο skroutz το έχουν στα 199€. https://www.skroutz.gr/s/23804511/Sony-Xperia-L4-64GB-Black.html Προφανώς ξεχασμένη η τιμή, αλλά όπως και να έχει είναι η πρώτη φορά που πέφτει τόσο χαμηλά.
SilentVoice Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Πρέπει να πετύχεις το Τ.Κ. της περιοχής που το έχει για να δεις που είναι διαθέσιμο;
1nsom-n1k Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Πρέπει να πετύχεις το Τ.Κ. της περιοχής που το έχει για να δεις που είναι διαθέσιμο; Τηλεφώνησέ τους
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Συμπλήρωσε τον Τ.Κ. σου Τα προϊόντα που έχεις στο καλάθι σου δεν είναι διαθέσιμα για παραλαβή από το ίδιο κατάστημα. Αφαίρεσε ένα από τα προϊόντα και συνέχισε την παραγγελία σου. Συμπλήρωσε έναν έγκυρο ταχυδρομικό κωδικό Γραψε τελος
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Συγγενικό μου πρόσωπο, μεγάλης ηλικίας, έχει κινητό με 4GB/64GB. Οριακά δουλεύει με τις βασικές εφαρμογές.
1nsom-n1k Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Συγγενικό μου πρόσωπο, μεγάλης ηλικίας, έχει κινητό με 4GB/64GB. Οριακά δουλεύει με τις βασικές εφαρμογές. Να καθαρίσει την cache των εφαρμογών 4
makhs5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Βρε παιδια, ειδικα απο κωτσο οταν βλεπετε τετοιες ψευτικες προσφορες, τσεκαρετε πρωτα αν ειναι διαθεσιμο πριν τις ανεβαζετε Ειδικα ο κωτσος το εχει παρακανει μ αυτο το πραγμα 3
dkstopo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, makhs5 είπε Βρε παιδια, ειδικα απο κωτσο οταν βλεπετε τετοιες ψευτικες προσφορες, τσεκαρετε πρωτα αν ειναι διαθεσιμο πριν τις ανεβαζετε Ειδικα ο κωτσος το εχει παρακανει μ αυτο το πραγμα μπορεις να το παραγγειλεις... δεν ειναι σε καταστηματα!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, 1nsom-n1k είπε Να καθαρίσει την cache των εφαρμογών Του τα καθαρίζω σχεδόν κάθε μέρα, όποτε πιάνω τη συσκευή στα χέρια μου.
makhs5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, dkstopo είπε μπορεις να το παραγγειλεις... δεν ειναι σε καταστηματα!! Ωραια, παρηγγειλε μου εσυ, γιατι εγω δεν βλεπω πουθενα τετοια επιλογη Οχι μονο παραγγελια δεν γινεται, αλλα δεν υπαρχει πουθενα σε κανενα καταστημα. 2
greengr21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Συγγενικό μου πρόσωπο, μεγάλης ηλικίας, έχει κινητό με 4GB/64GB. Οριακά δουλεύει με τις βασικές εφαρμογές. Χαχα καλό
makhs5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θεμα παραμενει ενεργο και δεν κλειδωνει οριστικα, αφου δεν μπορει κανεις να παραγγειλει Μπορει καποιος να παραγγειλει και δεν το ξερω; 1
AntiCambeR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Το cpu που έχει, είναι πιο αδύναμο και απο τον Snapdragon 625.Παίζει να έχει μείνει και στο Android 9. Εδώ η Sony παράτησε στην 9 το XZ1 και χωρίς security patches, σε αυτό θα δώσει σημασία; Για 60€ αξίζει άνετα πάντως, ίσως και έως τα 100€.Αν δεν το λειτουργήσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, λογικά θα βοηθάει πολύ το "ελαφρύ" λειτουργικό των Sony, πχ αυτό το cpu σε Xiaomi θα σέρνεται. Το πρόλαβε κανείς απο την αρχή;Για κινητό για μητέρα/πατέρα καλά θα ήταν.
Nabuko Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Καλή η μαγκιά του κώτσου. Σου λέει θα μπει στο σάητ να τσιμπήσει την "ευκαιρία", θα δει ότι είναι εξαντλημένο, ε και αφού μπήκε δε θα ρίξει μια ματιά και σε τίποτα άλλο? Απ' το πουθενά μπορεί να αγοράσει και κάτι
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, makhs5 είπε Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θεμα παραμενει ενεργο και δεν κλειδωνει οριστικα, αφου δεν μπορει κανεις να παραγγειλει Μπορει καποιος να παραγγειλει και δεν το ξερω; Αποριες επι της διαχειρισης μονο με προσωπικο μηνυμα, συμφωνα και με τους ορους χρησης. Ειναι πολυ απλη η απαντηση παρολα αυτα, δεν "κατανοω" την παρεμβαση, αλλα ας απαντησω για οποιον (αν τυχον υπαρχει και αλλος) εχει την ιδια απορια: 1. Εβαλα στον τιτλο εγω ο ιδιος αμεσα οτι τελειωσε, αρα προκυπτει στους απο εξω οτι δεν εχει τιποτα ενεργο μεσα για να "προλαβουν". 2. Οπως ολα τα τοπικ μενει ανοικτο για εξελιξη, μπορει καποιος να καταφερε να πηρε πχ απο καταστημα. Δεκαδες φορες εχουμε τονισει (οταν πεφτουν διαφορα σχολια που κρατανε ψηλα ενα τοπικ ληγμενο) οτι το εκαστοτε τοπικ μενει ανοικτο μετα την ληξη της προσφορας ΜΟΝΟ για αναφορα εξελιξης ωστε να υπαρχει δυνατοτητα ενημερωσης απο οποιον εχει σχετικη πληροφορια. Και για να μην κρατιεται ψηλα χωρις λογο με διαφορετικου περιεχομενου σχολια, οπως καλη ωρα οσα εγιναν μετα το TAG [εξαντλημενο]. Το κλειδωσα μαλιστα αρχικα, οπως φαινεται και στο ιστορικο, αλλα μετα απο 1 λεπτο το ανοιξα μπας και καποιος καταφερε κατι ή του "ακυρωσαν" κατι, να μπορεσει να γραψει. 5 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα