Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Κοιταζοντας στο ιντερνετ για ραδιοενισχυτες, βρηκα αυτον, ( FENTON AV440 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ KARAOKE 2X200W < Ενισχυτές Hi-Fi | DJShop ). Μπορει να μου εξηγησει καποιος, πισω στις συνδεσεις των ηχειων, τι ειναι το διπλα που γραφει, DC12V; Νομιζα οτι ειναι για το γουφερ 😅

Καταγραφή.JPG

Επισης αν εχετε καμμια αλλη ιδεα γι αυτα τα ηχεια, ριχτε την. ηταν σετ με το μηχανημα, αλλα χαλασε και μου μειναν τα ηχεια ειναι 180W το καθενα. Ηχεια και γουφερ 

εικόνα_Viber_2021-07-12_17-29-56.jpg

Δημοσ.

1,6 kg για 2Χ200? :P

Μονο η ψυκτρα πρεπει να ζυγιζει τοσο για να βγαλει τοσα watt.Και ισως λιγο λεω.Εκτος και αν εχουν κανει τιποτα μαγικα οι κινεζοι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

1,6 kg για 2Χ200? :P

Μονο η ψυκτρα πρεπει να ζυγιζει τοσο για να βγαλει τοσα watt.Και ισως λιγο λεω.Εκτος και αν εχουν κανει τιποτα μαγικα οι κινεζοι.

Δε ξερω. Γι αυτο ρωτάω γιατι ειμαι ασχετος απ αυτα. Αυτο π εχω σημειωσει διπλα τι ειναι; διπλα στα βύσματα για τα ηχεια εννοω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mantsag83 είπε

Μπορει να μου εξηγησει καποιος, πισω στις συνδεσεις των ηχειων, τι ειναι το διπλα που γραφει, DC12V

Το αναφέρουν ως υποδοχή για ρεύμα 12V DC

Screenshot from 2021-07-13 14-57-41.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Georgie2 είπε

Το αναφέρουν ως υποδοχή για ρεύμα 12V DC

Screenshot from 2021-07-13 14-57-41.jpg

Α αυτο δε το χα διαβασει... 😂 Δηλαδη για να συνδεσω μονο τα ηχεια χωρις το γουφερ ειναι οκ; ή να βαλω το ενα ηχειο με το γουφερ... Ειναι 180w το καθενα. Λογικα δε νομιζω να χει πρόβλημα γιατι λεει 2χ200

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mantsag83 είπε

Α αυτο δε το χα διαβασει... 😂 Δηλαδη για να συνδεσω μονο τα ηχεια χωρις το γουφερ ειναι οκ; ή να βαλω το ενα ηχειο με το γουφερ... Ειναι 180w το καθενα. Λογικα δε νομιζω να χει πρόβλημα γιατι λεει 2χ200

Ξεχνάς εντελώς το γούφερ, δεν πρόκειτε να παίξει όπου και να το συνδέσεις στο συγκεκριμένο μηχάνημα διότι θέλει δική του ξεχωριστή έξοδο, ειδική για γούφερ.

Δημοσ.

Καλα αμφιβαλλω και τα ηχεια οτι ειναι 180 watt.Θα ειναι απο τα στραγαλοwatt που βαζουν με το κιλο...

Για βαλε μια φωτο απο τα χαρακτηριστικα τους.

Δημοσ.
Στις 13/7/2021 στις 4:09 ΜΜ, Dantε είπε

Καλα αμφιβαλλω και τα ηχεια οτι ειναι 180 watt.Θα ειναι απο τα στραγαλοwatt που βαζουν με το κιλο...

Για βαλε μια φωτο απο τα χαρακτηριστικα τους.

Δυστυχώς χαρακτηριστικά δε γράφει. Μόνο το μοντέλο... Και τα watt με βάση το στερεωφονικο τα βρήκα

IMG-ebe2aa95d702e56d42a4175eaea4de95-V.jpg

2 λεπτά πριν, mantsag83 είπε

Δυστυχώς χαρακτηριστικά δε γράφει. Μόνο το μοντέλο... Και τα watt με βάση το στερεωφονικο τα βρήκα

IMG-ebe2aa95d702e56d42a4175eaea4de95-V.jpg

Mε βάση αυτό παω δηλαδή... 

https://www.sony.co.uk/electronics/support/audio-systems-mhc-series/mhc-rg595/specifications

• Super Moderators
Δημοσ.

100W RMS είναι τα ηχεία που σημαίνει πως το 100 αφορά το μέγιστο που μπορούν να υποστηρίξουν. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...