Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Είμαι επιτυχών σε μια προκήρυξη ΣΟΧ του Δημοσίου, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μετακομίσω στη συγκεκριμένη πόλη για 8 μήνες. Πάνε μήνες που έκανα την αίτηση και τότε τα δεδομένα ήταν διαφορετικά.

Η ερωτησή μου είναι η εξής: Αν απορρίψω τη πρόσληψη για τη σύμβαση ορισμένου χρόνου, θα έχω τίποτα κυρώσεις περί αποκλεισμού 2 ετών κλπ ή επιεδή είναι σύμβαση ορισμένου χρόνου δεν ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Διάβασε την προκήρυξη και στο αντίστοιχο εδάφιο θα βρεις την απάντηση. Δεν ισχύουν παντού τα ίδια απαραίτητα. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Helionar είπε

Διάβασε την προκήρυξη και στο αντίστοιχο εδάφιο θα βρεις την απάντηση. Δεν ισχύουν παντού τα ίδια απαραίτητα. 

ΣΟΧ είναι δεν είναι ΑΣΕΠ να εχει 2 χρόνια αποκλεισμό

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pavlovic είπε

Καλησπέρα σας

Είμαι επιτυχών σε μια προκήρυξη ΣΟΧ του Δημοσίου, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μετακομίσω στη συγκεκριμένη πόλη για 8 μήνες. Πάνε μήνες που έκανα την αίτηση και τότε τα δεδομένα ήταν διαφορετικά.

Η ερωτησή μου είναι η εξής: Αν απορρίψω τη πρόσληψη για τη σύμβαση ορισμένου χρόνου, θα έχω τίποτα κυρώσεις περί αποκλεισμού 2 ετών κλπ ή επιεδή είναι σύμβαση ορισμένου χρόνου δεν ισχύει κάτι τέτοιο?

Τα 2 έτη ισχύουν για το επικουρικό όχι για τις προκηρύξεις ΣΟΧ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Τα 2 έτη ισχύουν για το επικουρικό

τι εννοες για το επικουρικο?

Επεξ/σία από pavlovic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...