strange_thomas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, Μετα απο αναζήτηση βρηκα κάποια παλαιότερα θέματα σχετικα με αυτό το ζήτημα. Παρολαυτά λογω του οτι ηταν ολα κλειδωμένα και επειδη τα περισότερα κατέληξαν σε debate του αν οι συγκεκριμένοι ειναι γιατροι κτλ κτλ κτλ ανοιγω ενα νέο. Θα ηθελα να μαθω γνωμες απο μέλη τα οποια έχουν επισκευθει τέτοιους ειδικούς κυρίως για την περιοχή της Αττικής. Να προσθέσω κάπου εδω οτι ο χειροπράκτης δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σου σπασει τα κόκαλα και θα ακους κρακ-κρουκ κατα την διάρκεια της θεραπείας οπως βλεπουμε στο Youtube για αυτο και αναφέρω τα trigger points. Εχετε κάποιον συγκεκριμένο να προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
cumulus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Κατερινα Μουστακα (ειναι και ορθοπεδικος) Το μεγαλο μειον η μεγαλη αναμονη για να σε δει.
strange_thomas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, cumulus είπε Κατερινα Μουστακα (ειναι και ορθοπεδικος) Το μεγαλο μειον η μεγαλη αναμονη για να σε δει. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση! Την συγκεκριμένη την γνωριζώ καθως έχω ακούσει τα καλύτερα αλλα την απέριψα αφου ειμαι κοντά στο 6μηνο στην λιστα αναμονής...
vagos789 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Αμερικη ειναι πολυ διαδεδομενο να πηγαινεις σε χειροπρακτη και σιγουρα εχει αποτελεσματα Εχω ακουσει καλα λογια για τον ΡΟΥΣΟΥΛΕΝΤΣΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις