Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Μπορεί κάποιος που έχει κάνει γάμο ή έχει παρευρεθεί σαν καλεσμένος σε εκκλησία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης να μου προτείνει κάποια? (Η εκλδηλωση σκεφτόμαστε να γίνει σε κέντρο κοντά στην Καλαμάρια όποτε θα θέλαμε η εκκλησία να ναι Πυλαία - Καλαμάρια κάπου εκεί τριγύρω) Θελουμε να έχει μεγαλούτσικο προαύλιο και όχι πολύ κοντά σε κεντρικούς δρόμους με μαγαζιά και πολύ κόσμο (κάπως έτσι είναι η εκκλησία Αγίου Βασίλειου Αλλατίνη ή η εκκλησία Αγίας Αναστασιας..) το θέμα είναι ότι διαβάζουμε κριτικές πχ για την Αγία Αναστασία ότι ξεπετάνε τα μυστήρια και είναι αγενείς ή ότι δεν έχει κλιματισμό (επίσης σημαντικό γιατί θα γίνει καλοκαίρι ο γάμος).. Κάποια γνώμη ??

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, anastasiaio είπε

Καλησπέρα... Μπορεί κάποιος που έχει κάνει γάμο ή έχει παρευρεθεί σαν καλεσμένος σε εκκλησία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης να μου προτείνει κάποια? (Η εκλδηλωση σκεφτόμαστε να γίνει σε κέντρο κοντά στην Καλαμάρια όποτε θα θέλαμε η εκκλησία να ναι Πυλαία - Καλαμάρια κάπου εκεί τριγύρω) Θελουμε να έχει μεγαλούτσικο προαύλιο και όχι πολύ κοντά σε κεντρικούς δρόμους με μαγαζιά και πολύ κόσμο (κάπως έτσι είναι η εκκλησία Αγίου Βασίλειου Αλλατίνη ή η εκκλησία Αγίας Αναστασιας..) το θέμα είναι ότι διαβάζουμε κριτικές πχ για την Αγία Αναστασία ότι ξεπετάνε τα μυστήρια και είναι αγενείς ή ότι δεν έχει κλιματισμό (επίσης σημαντικό γιατί θα γίνει καλοκαίρι ο γάμος).. Κάποια γνώμη ??

Υπάρχει εκκλησάκι μέσα στην Νομαρχία, είναι μικρό και κάνει γάμους, είναι μέσα σε μεγάλο πράσινο κήπο

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Υπάρχει εκκλησάκι μέσα στην Νομαρχία, είναι μικρό και κάνει γάμους, είναι μέσα σε μεγάλο πράσινο κήπο

Α ναι το έχω δει..ξέρεις αν γίνονται κανονικά τα μυστήρια η σε ξεπετάνε αρων αρων όπως έχω δει σε άλλες εκκλησίες? Γιατί είναι και μικρό εκκλησάκι

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, anastasiaio είπε

Α ναι το έχω δει..ξέρεις αν γίνονται κανονικά τα μυστήρια η σε ξεπετάνε αρων αρων όπως έχω δει σε άλλες εκκλησίες? Γιατί είναι και μικρό εκκλησάκι

Δεν έχω ιδέα αλλά είναι σε πολύ όμορφο χώρο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν ρωταγες και την προηγουμενη εβδομάδα το ίδιο;

Ναιι και μου πρότειναν ωραίες εκκλησίες και έκλεισε το θέμα..απλά έκανα νέο , γιατί θέλω να μου πουν γνώμη άτομα που είτε έχουν κάνει γάμο εκεί είτε έχουν πάει σε γάμο στις εκκλησίες που θα προτείνουν..γιατί ενώ είναι εξωτερικά ωραίες και με μεγάλο προαύλιο κλπ εκείνες που μου είπαν, διαβάζω σε σχόλια όπως είπα ότι πχ ξεπετάνε τους γάμους , και διαφορά αρνητικά...για αυτό είπα να ρωτήσω πέρα από τα υπόλοιπα και κατα ποσό αξίζει και γίνεται σωστά το μυστήριο .. 

Επεξ/σία από anastasiaio
  • Like 1
Δημοσ.

Αν θες ένα γραφικό εκκλησάκι που χωράει λίγο κόσμο, αλλά έχει μεγάλο προαύλιο χώρο, σου προτείνω τον Άγιο Αλέξανδρο μέσα στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα. Αν θες μεγάλη εκκλησία που να χωράει πολύ κόσμο, σου προτείνω τον Άγιο Νικόλαο κοντά στην πλατεία Σκρα. Σαν εναλλακτική, δες και τον Άγιο Ιωάννη κοντά στο ταχυδρομείο της Καλαμαριά, που είναι μεγάλη εκκλησία και με μεγάλη αυλή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πας στον άγιο ελευθέριο στο Ντεπώ (εκει παντρεύτηκα και εγω) και είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Επίσης οι παπάδες είναι νεαροί σε ηλικία.  Φωτο της εκκλησίας δες εδω

Επεξ/σία από leonidas_fs
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Τι εννοείς ξεπετανε τους γάμους σε εκείνες τις εκκλησίες. 

Έτσι λένε αρκετοί..ότι κοιτάνε να τον τελειώσουν σε 15-20 λεπτά και μετά ζητάνε λεφτά κ διαφορά τέτοια..πιστευβ η σωστή συμπεριφορά από την πλευρά του ιερέα εκείνη την μέρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αν αναλογιστείς και το άγχος π θα έχεις κλπ..δεν θα ήταν ότι καλύτερο 

7 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Θα πας στον άγιο ελευθέριο στο Ντεπώ (εκει παντρεύτηκα και εγω) και είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Επίσης οι παπάδες είναι νεαροί σε ηλικία.  Φωτο της εκκλησίας δες εδω

Την έχω δει και είναι  και αυτή στη λίστα μας! .. Είναι εύκολο να παρκάρεις η δεν έχει τίποτα τριγύρω? 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, anastasiaio είπε

Την έχω δει και είναι  και αυτή στη λίστα μας! .. Είναι εύκολο να παρκάρεις η δεν έχει τίποτα τριγύρω? 

Ένα μικρό θεματάκι είναι το parking, αλλά τίποτα τρομερό. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, anastasiaio είπε

Έτσι λένε αρκετοί..ότι κοιτάνε να τον τελειώσουν σε 15-20 λεπτά και μετά ζητάνε λεφτά κ διαφορά τέτοια..πιστευβ η σωστή συμπεριφορά από την πλευρά του ιερέα εκείνη την μέρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αν αναλογιστείς και το άγχος π θα έχεις κλπ..δεν θα ήταν ότι καλύτερο 

Ο ιερεας θα κάνει όλο το μυστήριο κανονικά, δεν παίζουν τέτοια. Τώρα γιατί το λένε αυτό δεν ξέρω, μήπως υπήρξαν διάφορες καθυστερήσεις σε άλλα θέματα όπως πχ στην προσέλευση καλεσμένων και ο ιερέας τους είπε ότι πρέπει να ξεκινήσουν το μυστήριο γιατί κινδυνεύουν να βγουν εκτός προγράμματος, υπάρχει αρκετή προετοιμασία από πλευράς ιερέα και νεοκορων πριν την έναρξη όσο και μετά την λήξη του μυστηρίου, πιθανόν να γίνονται και άλλα μυστήρια τόσο πριν όσο και μετά από αυτό. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...