PLACEBO_89 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 40 λεπτά πριν, NickTG είπε Όχι, δεν είναι σαν να προτείνω τίποτα και καλό θα ήταν να μην βγάζεις δικά σου συμπεράσματα. Ή αν θες βγάζε, αδιάφορο μου είναι, αλλά μην τα παρουσιάζεις σαν δεδομένα ή σαν κάτι που ειπώθηκε. Τα λεγόμενά μου είναι συγκεκριμένα και δεν αφήνω να εννοηθεί τίποτα. Αν δυσκολεύεσαι να καταλάβεις κάτι ή κάτι σε μπερδεύει ρώτα για περαιτέρω εξηγήσεις. Καλό είναι λοιπόν να σταματήσεις να φαντάζεσαι πράγματα και το τι αφήνω στο μυαλό σου να εννοηθεί. Το ίδιο μου κάνει είτε πάρει κάποιος Daihatsu είτε όχι. Επίσης από ποτέ εκπροσωπείς την αγορά? Ναι, και? Που ακριβώς σε αυτό που παραθέτεις γράφω πως όλα τα αυτοκίνητα αν τα προσέχεις δεν θα βγάλουν κάτι? NICE! ......................FINISH.....................
xsterg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, nik0laus είπε 900 χλμ ; Υπερβολικό σε βρίσκω .... μέχρι 600 και πολλά λέμε ειδικα εντος πολης και με A/C . Αν τα έχετε ακόμα έρχομαι να σας δώσω το δικό μου και να πάρω ένα από αυτά... Το δικό μου δεν έχει A/C οπότε θα κάνετε και μεγαλύτερη οικονομία καθολου υπερβολικος. τρια αυτοκινητα saxo 1.1 ειχαμε στην υπηρεσια. εντυπωση μου ειχε κανει που ποτε μα ποτε δεν ειχε πεσει κανενα κατω απο τα 800 χλμ. απο γεμισμα σε γεμισμα πηγαιναν απο 800 εως 920 χλμ. επειδη προκειται για υπηρεσια καταγραφουμε τα χλμ και μου ειχε κανει εντυπωση που εβλεπα τετοια αυτονομια. βεβαια προκειται για απλα αυτοκινητα χωρις ασφαλεια οπου ειχα βγει και εκτος δρομου 2-3 φορες! μετα απο 20 ετη αποφασισε τελικα η υπηρεσια να τα παει για διαλυση και να παρει με leasing!
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, xsterg είπε καθολου υπερβολικος. τρια αυτοκινητα saxo 1.1 ειχαμε στην υπηρεσια. εντυπωση μου ειχε κανει που ποτε μα ποτε δεν ειχε πεσει κανενα κατω απο τα 800 χλμ. απο γεμισμα σε γεμισμα πηγαιναν απο 800 εως 920 χλμ. επειδη προκειται για υπηρεσια καταγραφουμε τα χλμ και μου ειχε κανει εντυπωση που εβλεπα τετοια αυτονομια. βεβαια προκειται για απλα αυτοκινητα χωρις ασφαλεια οπου ειχα βγει και εκτος δρομου 2-3 φορες! μετα απο 20 ετη αποφασισε τελικα η υπηρεσια να τα παει για διαλυση και να παρει με leasing! Πριν είχες γράψει "με κλιματισμό εντός πόλης", τώρα όμως γράφεις γενικά και αόριστα για αυτονομία... 900 χιλιόμετα πάντως με ένα τεπόζιτο μέσα σε πόλη απλά είναι αδύνατον, μόνο σε επαρχιακούς δρόμους με χαμηλές ταχύτητες είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Για να βγάλει 900 χιλιόμετρα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με τεπόζιτο 45 λίτρων θα έπρεπε να καταναλώνει 5l/100km, φαντάσου μόνο πως ο κατασκευαστής δηλώνει 8,7.... σίγουρα κάτι δεν θυμάσαι καλά. Εγώ προσωπικά πάντως όσα γράφεις δεν θα τα χαρακτήριζα υπερβολικά, εξωφρενικά θα τα χαρακτήριζα. 1
xsterg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) κοιτα. ο καθε ενας οτι θελει πιστευει. ουτε εχω ωφελος να ειμαι υπερ του citroen saxo αλλα ουτε και κατι για κατα. εγραψα την εμπειρια μου απο τρια τετοια αυτοκινητα και μαλιστα επειδη μου ειχε κανει εντυπωση ειχα κοιταξει τα χιλιομετρα απο γεμισμα σε γεμισμα και στα τρια αυτοκινητα και μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση. καλοκαιρι, μεσα σε πολη, με κλιματισμο, σε κινηση μεσα στην πατρα, να μενουν ωρα σε ρελαντι μου ειχε κανει εντυπωση και εμενα που γεμισμα απο γεμισμα ηταν στανταρ πανω απο 800 χλμ και μαλιστα χωρις να εχει παει σε ρεζερβα η να εχει αναψει το λαμπακι. τωρα εαν δεν μετραει σωστα ο χιλιομετρητης (και στα τρια αυτοκινητα) η εαν καποιος τα γεμιζε στο ενδιαμεσο δωρεαν (και τα τρια αυτοκινητα) δεν το ξερω. παντως επειδη μου ειχε κανει εντυπωση ειχα ρωτησει και αλλους κατοχους ιδιου αυτοκινητου και μου ειχαν πει περιπου τα ιδια για την αυτονομια. μιλαμε για το απλο 1100cc χωρις πειραγματα και πληρως εργοστασιακο. ηταν αυτοκινητα υπηρεσιακα που δεν ηταν προσεγμενα απο αποψη συντηρησεων και με ενα σωρο οδηγους να τα οδηγουν ο καθε ενας με τις ιδιαιτεροτητες του και τις απροσεξιες του. δεν παω τα γαλλικα αυτοκινητα με τιποτα. αλλα για αυτο το αυτοκινητο για την αυτονομια του και την οικονομια του μονο θετικα λογια εχω να πω. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2021 από xsterg
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Κοίτα, ο κάθε ένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει, αλλά όποιος γνωρίζει 2 πράγματα από αυτοκίνητα καταλαβαίνει πόσο εξωφρενικά είναι αυτά που γράφεις. 1
phanispal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, xsterg είπε κοιτα. ο καθε ενας οτι θελει πιστευει. ουτε εχω ωφελος να ειμαι υπερ του citroen saxo αλλα ουτε και κατι για κατα. εγραψα την εμπειρια μου απο τρια τετοια αυτοκινητα και μαλιστα επειδη μου ειχε κανει εντυπωση ειχα κοιταξει τα χιλιομετρα απο γεμισμα σε γεμισμα και στα τρια αυτοκινητα και μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση. καλοκαιρι, μεσα σε πολη, με κλιματισμο, σε κινηση μεσα στην πατρα, να μενουν ωρα σε ρελαντι μου ειχε κανει εντυπωση και εμενα που γεμισμα απο γεμισμα ηταν στανταρ πανω απο 800 χλμ και μαλιστα χωρις να εχει παει σε ρεζερβα η να εχει αναψει το λαμπακι. τωρα εαν δεν μετραει σωστα ο χιλιομετρητης (και ατα τρια αυτοκινητα) η εαν καποιος τα γεμιζε στο ενδιαμεσο δωρεαν (και τα τρια αυτοκινητα) δεν το ξερω. παντως επειδη μου ειχε κανει εντυπωση ειχα ρωτησει και αλλους κατοχους ιδιου αυτοκινητου και μου ειχαν πει περιπου τα ιδια για την αυτονομια. μιλαμε για το απλο 1100cc χωρις πειραγματα και πληρως εργοστασιακο και μαλιστα αυτοκινητα υπηρεσιακα που δεν ηταν προσεγμενα απο αποψη συντηρησεων και με ενα σωρο οδηγους να τα οδηγουν ο καθε ενας με τις ιδιαιτεροτητες του. δεν παω τα γαλλικα αυτοκινητα με τιποτα. αλλα για αυτο το αυτοκινητο για την αυτονομια του και την οικονομια του μονο θετικα λογια εχω να πω. Άστους να λένε. Λίγο ο λαιμός του ρεζερβουάρ, λίγο ότι πάντα είναι μεγαλύτερο απ' ότι λέει ο κατασκευαστής, να τα 10-15 λίτρα, οπότε μια χαρά τα λες. Και άσε τους άλλους να νομίζουν ότι ξέρουν 2 πράγματα από αυτοκίνητα. 1
Joshua21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, phanispal είπε Άστους να λένε. Λίγο ο λαιμός του ρεζερβουάρ, λίγο ότι πάντα είναι μεγαλύτερο απ' ότι λέει ο κατασκευαστής, να τα 10-15 λίτρα, οπότε μια χαρά τα λες. Και άσε τους άλλους να νομίζουν ότι ξέρουν 2 πράγματα από αυτοκίνητα. Βρε καλώς τον "στον τελευταίο ανεφοδιασμό το αμάξι μου έβγαλε λιγότερα χλμ από το αναμενόμενο, άρα με έκλεψαν στον προηγούμενο ανεφοδιασμό..."!
Bitbit Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 θα έβγαζε 900 αν είχε 100 λίτρα ρεζερβουρ. μέσα σε πόλη 900χμ? Δηλαδή αν το πήγαινες σε επαρχιακό δρόμο ευθεία πόσο θα έβγαζε; 2000χμ? 2
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, phanispal είπε Άστους να λένε. Λίγο ο λαιμός του ρεζερβουάρ, λίγο ότι πάντα είναι μεγαλύτερο απ' ότι λέει ο κατασκευαστής, να τα 10-15 λίτρα, οπότε μια χαρά τα λες. Και άσε τους άλλους να νομίζουν ότι ξέρουν 2 πράγματα από αυτοκίνητα. Τελικά χωράνε παραπάνω λίτρα?????Γιατί αλλού δεν το δέχονταν κάποιοι!
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 38 λεπτά πριν, Bitbit είπε τι ρεζερβουαρ έχει το saxo? 40? 45, το έχω γράψει και παραπάνω. https://www.ultimatespecs.com/car-specs/Citroen/4152/Citroen-Saxo-11i.html
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Στις 12/7/2021 στις 11:27 ΜΜ, trevor2000 είπε exeis na mou protineis kapoio aksiotimo; Εγω έχω ένα Micra k11 1.3.με υγραέριο και 7 χρόνια με το υγραέριο που το έχω πάει μια χαρά. Θα στο πούλαγα, αλλά το θέλω 😂
Fordakias7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 900 χιλιόμετρα εντός πόλης με ανοιχτό ac φίλε μήπως κάνεις κάποιο λάθος;;
PLACEBO_89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εγω έχω ένα Micra k11 1.3.με υγραέριο και 7 χρόνια με το υγραέριο που το έχω πάει μια χαρά. Θα στο πούλαγα, αλλά το θέλω 😂 Τωρα σου καιει 9λ?
nik0laus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 To δικό μου σαξο 1,1 δεν εχει a/c και πάνω από 550 χλμ δεν εχει βγαλει εντος πολης , οπου και χρησιμοποιείται κατα 90 % για τις μετακινησεις μου. Τώρα αυτά τα 800 - 900 χλμ με ένα ρεζερβουαρ (πάντα για βενζινη μιλάμε) είναι θεωρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα