NickTG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 44 minutes ago, PLACEBO_89 said: Ακριβα ανταλλακτικα και αρκετα δεν τα βρισκεις ευκολα! Στο τελευταιο μοντελο γιατι επεσε η τιμη του?!?!? Μιλάμε πάντα για συντήρηση ή ανταλλακτικά φανοποιιας? Γιατί σε συντήρηση δεν μου έρχεται κάτι που να είναι ακριβό. Πέρα ίσως από κανένα σετ συμπλέκτη που όμως δεν είναι κάτι που αλλάζει τόσο συχνά.
PLACEBO_89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 14 λεπτά πριν, NickTG είπε Μιλάμε πάντα για συντήρηση ή ανταλλακτικά φανοποιιας? Γιατί σε συντήρηση δεν μου έρχεται κάτι που να είναι ακριβό. Πέρα ίσως από κανένα σετ συμπλέκτη που όμως δεν είναι κάτι που αλλάζει τόσο συχνά. Ενα αυτοκινητο 15ετιας θα χρειαζεται μονο λαδια,φιλτρα,μπουζι??? Πιστευεις αν εβρισκες ευκολα ανταλλακτικα και σε νορμαλ τιμες τα cuore θα επεφταν τοσο σε τιμη?
NickTG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Just now, PLACEBO_89 said: Ενα αυτοκινητο 15ετιας θα χρειαζεται μονο λαδια,φιλτρα,μπουζι??? Πιστευεις αν εβρισκες ευκολα ανταλλακτικα και σε νορμαλ τιμες τα cuore θα επεφταν τοσο σε τιμη? Στο 13 ετών Sirion μου μια χαρά βρίσκω ότι χρειάζομαι. Οτιδήποτε άλλο χρειαστεί πέρα από λάδι, φίλτρα, μπουζί λογικά θα είναι πιο ακριβό αλλά επίσης δεν θα χρειαστεί και να το αλλάξει ξανά για όσο έχει μετά το αμάξι. Κατά τα άλλα ναι, κυρίως λάδι, φίλτρα και που και που μπουζί χρειάζεται. Δεν θα έλεγα πως βλέπω τίποτα πεσμένες τιμές στα Cuore. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, NickTG είπε Στο 13 ετών Sirion μου μια χαρά βρίσκω ότι χρειάζομαι. Οτιδήποτε άλλο χρειαστεί πέρα από λάδι, φίλτρα, μπουζί λογικά θα είναι πιο ακριβό αλλά επίσης δεν θα χρειαστεί και να το αλλάξει ξανά για όσο έχει μετά το αμάξι. Κατά τα άλλα ναι, κυρίως λάδι, φίλτρα και που και που μπουζί χρειάζεται. Δεν θα έλεγα πως βλέπω τίποτα πεσμένες τιμές στα Cuore. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/32221621-daihatsu-cuore Ειναι αντιεμπορικα και οι τιμες ειναι ανεβασμενες γιατι τα εχουν μαντραδες..! Ετσι οπως τα εχει κανει η daihatsu να μην βρισκεις ανταλλακτικα παντου.. να περιμενεις και κατι μηνες να σου ερθει.. να ειναι και τσιμπητη η τιμη ειναι προς αποφυγη..! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από PLACEBO_89
papoys1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Ενα αυτοκινητο 15ετιας θα χρειαζεται μονο λαδια,φιλτρα,μπουζι??? Πιστευεις αν εβρισκες ευκολα ανταλλακτικα και σε νορμαλ τιμες τα cuore θα επεφταν τοσο σε τιμη? Το δικό μου vectra είναι 16 χρόνων μια χαρά βρίσκω ότι θέλω , το έχω υγραέριο και μου καίει εντός πόλης 9 λίτρα που αντιστοιχεί σε 4 και κάτι λίτρα βενζίνη , διότι στο Γέρακα που μένω το υγραέριο έχει 70 λεπτά και η βενζίνη 1,58. Φυσικά το συντηρώ (λάδια - φίλτρα - μπουζί μόνος) και δεν το αλλάζω γιατί και καινούργιο να πάρω δεν θα μου καίει 4 και κάτι λίτρα βενζίνη και μάλιστα 1600 κυβικά.. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από papoys1
NickTG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 3 minutes ago, PLACEBO_89 said: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/32221621-daihatsu-cuore Αμάξι 10 ετών. Πόσο ήθελες να έχει? Δεν θα αναφερθώ καν στο γεγονός πως είναι στην Κεφαλλονιά και για κάποιο περίεργο λόγο διατίθεται από Οκτώβριο και όχι άμεσα.
PLACEBO_89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, NickTG είπε Αμάξι 10 ετών. Πόσο ήθελες να έχει? Δεν θα αναφερθώ καν στο γεγονός πως είναι στην Κεφαλλονιά και για κάποιο περίεργο λόγο διατίθεται από Οκτώβριο και όχι άμεσα. Μην πιανεσαι απο κατι συγκεκριμενο.. Αυτο δεν σε καλυψε: ''Ετσι οπως τα εχει κανει η daihatsu να μην βρισκεις ανταλλακτικα παντου.. να περιμενεις και κατι μηνες να σου ερθει.. να ειναι και τσιμπητη η τιμη ειναι προς αποφυγη..!'' 53 λεπτά πριν, papoys1 είπε Το δικό μου vectra είναι 16 χρόνων μια χαρά βρίσκω ότι θέλω , το έχω υγραέριο και μου καίει εντός πόλης 9 λίτρα που αντιστοιχεί σε 4 και κάτι λίτρα βενζίνη , διότι στο Γέρακα που μένω το υγραέριο έχει 70 λεπτά και η βενζίνη 1,58. Φυσικά το συντηρώ (λάδια - φίλτρα - μπουζί μόνος) και δεν το αλλάζω γιατί και καινούργιο να πάρω δεν θα μου καίει 4 και κάτι λίτρα βενζίνη και μάλιστα 1600 κυβικά.. Μην συγκρινεις την opel με την daihatsu στα ανταλλακτικα! Η daihatsu ειναι αξιοπιστη με σοβαρα μειονεκτηματα για την Ελλαδα..! 1
NickTG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 1 minute ago, PLACEBO_89 said: Μην πιανεσαι απο κατι συγκεκριμενο.. Αυτο δεν σε καλυψε: ''Ετσι οπως τα εχει κανει η daihatsu να μην βρισκεις ανταλλακτικα παντου.. να περιμενεις και κατι μηνες να σου ερθει.. να ειναι και τσιμπητη η τιμη ειναι προς αποφυγη..!'' Σου ξαναλέω πως έχω ένα Daihatsu. Δεν περίμενα τίποτα μέχρι τώρα από ότι έχω χρειαστεί. Σίγουρα όχι μήνες. Αυτά που είναι πιο ακριβά δεν είναι ανταλλακτικά τακτικής συντήρησης αλλά πράγματα που θα αλλάξεις μια φορά κάθε αρκετά χρόνια ή χιλιόμετρα. Δεν γίνεται να πιαστώ από κάτι συγκεκριμένο αφού μόνο γενικόλογα έχεις γράψει.
PLACEBO_89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, NickTG είπε Σου ξαναλέω πως έχω ένα Daihatsu. Δεν περίμενα τίποτα μέχρι τώρα από ότι έχω χρειαστεί. Σίγουρα όχι μήνες. Αυτά που είναι πιο ακριβά δεν είναι ανταλλακτικά τακτικής συντήρησης αλλά πράγματα που θα αλλάξεις μια φορά κάθε αρκετά χρόνια ή χιλιόμετρα. Δεν γίνεται να πιαστώ από κάτι συγκεκριμένο αφού μόνο γενικόλογα έχεις γράψει. Βαση κινητηρα terios 400ευρω! Φαναρι cuore 300ευρω! Μιλα με μαγαζια ανταλλακτικων να δεις τι παιζει με την daihatsu..! Γενικα ποια ειναι η αποψη τους για τα ανταλλακτικα σε σχεση με nissan,toyota και αλλες.. Καλο ειναι να ακουγεται και η αντιθετη αποψη ωστε αυτοι που μας διαβαζουν να πονηρευονται και να το ψαχνουν..!
NickTG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 22 minutes ago, PLACEBO_89 said: Βαση κινητηρα terios 400ευρω! Φαναρι cuore 300ευρω! Μιλα με μαγαζια ανταλλακτικων να δεις τι παιζει με την daihatsu..! Γενικα ποια ειναι η αποψη τους για τα ανταλλακτικα σε σχεση με nissan,toyota και αλλες.. Καλο ειναι να ακουγεται και η αντιθετη αποψη ωστε αυτοι που μας διαβαζουν να πονηρευονται και να το ψαχνουν..! Άρα λοιπόν δεν μιλάς για συντήρηση. Εκτός αν κάθε δεύτερη αλλαγή λαδιού αλλάζεις και φανάρια. Να μιλήσω με μαγαζιά για να δω τι? Αν υπάρχουν ανταλλακτικά για το αμάξι μου? Εγώ τι ψωνίζω?
PLACEBO_89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 17 λεπτά πριν, NickTG είπε Άρα λοιπόν δεν μιλάς για συντήρηση. Εκτός αν κάθε δεύτερη αλλαγή λαδιού αλλάζεις και φανάρια. Να μιλήσω με μαγαζιά για να δω τι? Αν υπάρχουν ανταλλακτικά για το αμάξι μου? Εγώ τι ψωνίζω? Οταν μιλαμε για συντηρηση δεν εννοουμε το βασικο service αλλα για οτι χρειαστει! Οταν θα σου βγαλει κατι απο αλλο πορτοφολι θα φυγουν τα χρηματα?!?!?
NickTG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 15 minutes ago, PLACEBO_89 said: Οταν μιλαμε για συντηρηση δεν εννοουμε το βασικο service αλλα για οτι χρειαστει! Οταν θα σου βγαλει κατι απο αλλο πορτοφολι θα φυγουν τα χρηματα?!?!? Όταν μιλάμε για συντήρηση εννοούμε τη συντήρηση. Οι βλάβες ή τυχόν τρακάρισμα που θα χρειαστείς φανάρι δεν είναι συντήρηση. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σου στο να μην σου βγάλει κάτι. 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, NickTG είπε Όταν μιλάμε για συντήρηση εννοούμε τη συντήρηση. Οι βλάβες ή τυχόν τρακάρισμα που θα χρειαστείς φανάρι δεν είναι συντήρηση. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σου στο να μην σου βγάλει κάτι. Ενα αυτοκινητο μετα τα 100000χλμ ή μετα την 8ετια θα αρχιζει να ζηταει..! Οποτε αν επιλεξεις ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο με ακριβα ανταλλακτικα ή γενικα αν ειναι ζημιαρικο δεν ειναι και οτι το καλυτερο! To αμαξι αποτελειται απο πολλα εξαρτηματα δεν ειναι μονο απο λαδια,μπουζι,φιλτρα,φρενα,αμορτισερ
NickTG Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 9 minutes ago, PLACEBO_89 said: Ενα αυτοκινητο μετα τα 100000χλμ ή μετα την 8ετια θα αρχιζει να ζηταει..! Οποτε αν επιλεξεις ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο με ακριβα ανταλλακτικα ή γενικα αν ειναι ζημιαρικο δεν ειναι και οτι το καλυτερο! To αμαξι αποτελειται απο πολλα εξαρτηματα δεν ειναι μονο απο λαδια,μπουζι,φιλτρα,φρενα,αμορτισερ Γενικά όχι. Το δικό μου είναι 13 ετών με 220000. Πότε θα αρχίσει να ζητάει να ξέρω να μην του δώσω. Τώρα αν τα δικά σου δεν τα πρόσεχες ή ήταν τέτοια που σκορπανε μετά την 8ετια ή τα 100000 χιλιόμετρα είναι άλλο θέμα. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 41 λεπτά πριν, NickTG είπε Γενικά όχι. Το δικό μου είναι 13 ετών με 220000. Πότε θα αρχίσει να ζητάει να ξέρω να μην του δώσω. Τώρα αν τα δικά σου δεν τα πρόσεχες ή ήταν τέτοια που σκορπανε μετά την 8ετια ή τα 100000 χιλιόμετρα είναι άλλο θέμα. Αυτο που λες δεν ειναι ο κανονας ουτε η πλειοψηφια των αυτοκινητων! Στο κομματι της συντηρησης εχω ασχοληθει με παλιο ''αυθεντικο'' ιαπωνικο με πιο καινουργιο ιαπωνικο.. με γερμανικα.. Επειδη το παλιο ιαπωνικο δεν βγαζει ζημιες και οτι φτιαχνω βγαινει τσαμπα δεν μπορω να πω στον αλλον για οποιοδηποτε αυτοκινητο αν το προσεχεις δεν θα σου βγαλει τιποτα! Δεν μπορεις να παρεις σαν παραδειγμα το δικο σου ή το δικο μου και να πεις για ολα τ αυτοκινητα το ιδιο..! Και επειδη ο ts ψαχνει για μεταχειρισμενο και οχι για καποιο συγκεκριμενο απο γνωστο τα πραγματα ειναι πολυ ρευστα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα