Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κατασκευαστικη εταιρεια ως μηχανικος.Προφανως με καποιες ευθυνες για να παιζει και τετοιος μισθος...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερχεται η ώρα που θα γίνονται όλα μέσω gov και θα τραβηχτεί η πρίζα σε όλο το δημόσιο. Μετά θα πρέπει οι ΔΥ να μάθουν τι θα πει παραγωγική εργασία, αν και δε νομίζω να αντέξουν. 

• Thanks 2
Δημοσ.
Στις 13/7/2021 στις 8:51 ΠΜ, skiabox είπε

Αδιάφορο.Έτσι κι αλλιώς με gov.gr ο πολίτης τριπλαρει τους υπαλλήλους.

Αυτοί που διαχειρίζονται το gov.gr, πάλι δημόσιοι υπάλληλοι είναι. 

4 ώρες πριν, invisiblesurfer είπε

Ερχεται η ώρα που θα γίνονται όλα μέσω gov και θα τραβηχτεί η πρίζα σε όλο το δημόσιο. Μετά θα πρέπει οι ΔΥ να μάθουν τι θα πει παραγωγική εργασία, αν και δε νομίζω να αντέξουν. 

Όταν λες έρχεται η ώρα, φαντάζομαι εννοείς 20+ χρόνια, γτ τώρα στο δημόσιο υπάρχουν ψηφοφόροι χωρίς μυαλό 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αυτοί που διαχειρίζονται το gov.gr, πάλι δημόσιοι υπάλληλοι είναι. 

Όταν λες έρχεται η ώρα, φαντάζομαι εννοείς 20+ χρόνια, γτ τώρα στο δημόσιο υπάρχουν ψηφοφόροι χωρίς μυαλό 

Ναι, αυτοί μόνο που διαχειρίζονται το gov και τις υπόλοιπες ψηφιακές υπηρεσίες θα μείνουν. Οσο για τους ψηφοφόρους που αναφέρεις συμφωνώ αλλά όχι στο ότι δεν έχουν μυαλό, απλώς δεν ξέρουν και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο οπότε αναγκαστικά ψηφίζουν οτιδήποτε τους εξασφαλίζει και διαιωνίζει την μονιμότητα - ακόμα και αν είναι εις βάρος των παιδιών τους των ίδιων. 

Δημοσ.
Στις 12/7/2021 στις 5:37 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Αυτο ισχυει εδω και χρονια και στον ιδιωτικό τομέα, απλα κάποιος τωρα το κυνήγησε και στο δημόσιο

αυτο ακριβώς... στην εταιρεία της συζύγου ειναι υποχρεωτικό και το κυνηγανε κιολας οι προιστάμενοι... στο δημοσιο μπορει να στην ελεγαν κιολας οι προιστάμενοι που έκανες διαλλειμα... (δεν ισχυει σαφως για όλους αυτό, κάποιοι δουλευουν όσο το διάλλειμα)

Στις 12/7/2021 στις 10:38 ΜΜ, The_Judas είπε

ο οποίος νομος βέβαια είναι απο το 90 οπου είχαμε crt οθόνες...

γιατι τι πιστευεις οτι έχει σήμερα στο δημοσιο, το 70% ειναι tft πρώτης-δευτερης γενιας (2005-06), πολλοι εχουν αγοράσει/φερει οθονες απο την τσεπη τους γιατι δε μπορουν να δουλεψουν πια στις 15-17 ηλικίας 15 ετών... Σαφως επισης υπάρχουν ακομα CRT σε ένα σεβαστό ποσοστό (~10%)... Προφανώς αντιστοιχης ηλικίας ειναι και οι Η/Υ στην πλειοψηφία τους... 

Τριτοκοσμικές καταστάσεις κυριολεκτικά... Απλα αυτός το πηγε στο ΣτΕ (και ειναι απλα το κερασακι στη τουρτα) για να παρει 5 δεκαρες αποζημίωση...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, agiannesg59 είπε

Και εγω ημουν καποτε.......................το θεμα ειναι  τι γινεται τωρα και απο εδω και περα.Αυτα τα ποσα ειναι ουτοπία και ας έχεις 40 πτυχια και 50 μεταπτυχιακα.Εναι για γελια και μονο που ακούγονται τετοια νουμερα.

Και ο δημοσιος φαπα εφαγε και μαλιστα γερη απλα εχει αλλα πλεονεκτηματα που των σωζουν.Αυτοι που περνουν πλεον τετοια ποσα δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι αλλα κολλητήρια των κυβερνώντων που κανουν αλλες δουλειες......

Δε ξέρω για το δημόσιο.

Στον κλάδο μου δεν είναι καθόλου ουτοπία. Δε λέω ότι είναι ο κανόνας αλλά δεν είναι καθόλου σπάνια περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, DrLo είπε

Δε ξέρω για το δημόσιο.

Στον κλάδο μου δεν είναι καθόλου ουτοπία. Δε λέω ότι είναι ο κανόνας αλλά δεν είναι καθόλου σπάνια περίπτωση.

Ρε φιλε επειδη πολυ το κουράσαμε μισθούς πανω απο 4 χιλιάρικα το μηνα στην Ελλαδα του σημερα αλλα και μετα την ΠΑΣΟΚ εποχη και μέσ στα μνημονια που ακομα δεν εχουν τελειωσει δεν περνει ουτε το 10% ουτε καν.Ολα τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε.

Επεξ/σία από agiannesg59
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...