Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, wh1t3r0se είπε

Καλησπερα,

εχω 24μηνο συμβολαιο με την Skytelecom, οποτε μου απομενουν 20 μηνες ακομα και επειδη οταν βρεχει κανει αποσυνδεσεις σκεφτομαι την διακοπη. Κατα τ' αλλα, ολα καλα. Μου ειπαν πως το προστιμο ειναι τα παγια που μενουν μεχρι την ολοκληρωση του συμβολαιου δια 3, στην περιπτωση μου 20/3 = 165€. Επισης, για την κεραια που εχω πληρωσει εγγυηση 100€ μου ειπαν πως αν δεν ολοκληρωθει το συμβολαιο χανω και την κεραια και δεν υπαρχει τροπος να μου επιστραφει η εγγυηση. Ποια η αποψη σας;

Θα χάσεις πολλά λεφτά, καλύτερα να μείνεις και να ταλαιπώρησε όταν βρέχει μου φαίνεται. 

Εκτός αν υπάρχει τρόπος να φύγεις χωρίς ποινή με ΕΕΤ λόγω προβλημάτων γραμμής όπως γράψανε παραπάνω, αλλά άντε βγάλει άκρη.

Με την κεραία αγγελία αν υπάρξει κανείς σχετικός που να θέλει να την χρησιμοποιήσει μόνο αυτό σκέφτηκα δυστυχώς...

Εγώ τελικά είχα σωθεί με μεταφορά σε αυτόν που έμεινε στο σπίτι μου, μεταφορά δωρεάν και μου έδωσε κάποια λεφτά για την κεραία.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, wh1t3r0se είπε

Καλησπερα,

εχω 24μηνο συμβολαιο με την Skytelecom, οποτε μου απομενουν 20 μηνες ακομα και επειδη οταν βρεχει κανει αποσυνδεσεις σκεφτομαι την διακοπη. Κατα τ' αλλα, ολα καλα. Μου ειπαν πως το προστιμο ειναι τα παγια που μενουν μεχρι την ολοκληρωση του συμβολαιου δια 3, στην περιπτωση μου 20/3 = 165€. Επισης, για την κεραια που εχω πληρωσει εγγυηση 100€ μου ειπαν πως αν δεν ολοκληρωθει το συμβολαιο χανω και την κεραια και δεν υπαρχει τροπος να μου επιστραφει η εγγυηση. Ποια η αποψη σας;

Εφοσον εχεις αποσυνδέσεις να ριξεις πανω τους την ευθυνη, να το βγαλουν ανεπιλυτο και να φυγεις αζημίως.

Εαν δε στο κάνουν υπαρχει και η ΕΕΤΤ για μια ωραια καταγγελια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...