giannis2429 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά αυτή την στιγμή εργάζομαι με σύμβαση που ανανεώνεται κάθε μήνα στον ιδιωτικό τομέα. Πριν λίγες μέρες με ειδοποίησαν για μια αίτηση που είχα κάνει σε δημόσιο νοσοκομείο ότι με πήρανε με σύμβαση ορισμένου χρόνου για ενα χρόνο. Αποφάσισα να πάω αλλά θέλω πρώτα να τελειωσω από την δουλειά που είμαι. Δλδ θέλω να ξεκινήσω στο νοσοκομείο από 1η Αυγούστου. Βάση νόμου έχω κάποιο περιθώριο για να γίνει η πρόσληψη ξέρει κανείς;
vagos789 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δεν νομιζω οτι εχει νοημα να ρωτας εδω, στο νοσοκομειο που ειναι να πας ρωτα καποιον αρμοδιο
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Οποια ημερομηνια σου εχουν ορισει θα πας, αν θελεις το δημοσιο, αλλιώς πιστευω να δεν σε δουν πανε με την μια στον επομενο
dionisis1925 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, giannis2429 είπε Καλησπέρα παιδιά αυτή την στιγμή εργάζομαι με σύμβαση που ανανεώνεται κάθε μήνα στον ιδιωτικό τομέα. Πριν λίγες μέρες με ειδοποίησαν για μια αίτηση που είχα κάνει σε δημόσιο νοσοκομείο ότι με πήρανε με σύμβαση ορισμένου χρόνου για ενα χρόνο. Αποφάσισα να πάω αλλά θέλω πρώτα να τελειωσω από την δουλειά που είμαι. Δλδ θέλω να ξεκινήσω στο νοσοκομείο από 1η Αυγούστου. Βάση νόμου έχω κάποιο περιθώριο για να γίνει η πρόσληψη ξέρει κανείς; Δεν γίνεται να σε "περιμένουν" τόσες μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα