Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω μόνο για word, σερφάρισμα και ταινίες χωρίς να σου βγάζει την ψυχή.

κάτι φθηνοτερο μπορεί να βρεθεί λέτε?

Screenshot.png

βασικα εχω λαθος μνημη τωρα που το κοιταζω, θελω αλλη, αλα πανω κατω στα ιδια λεφτα θα ειναι

Δημοσ.
18 ώρες πριν, valadisk είπε

Screenshot.png

βασικα εχω λαθος μνημη τωρα που το κοιταζω, θελω αλλη, αλα πανω κατω στα ιδια λεφτα θα ειναι

Μπορείς να γλιτώσεις 5 και άλλα 10€ αλλάζοντας κουτί και τροφοδοτικό

Επίσης βάλε και ένα δίσκο για να δουλέψει το pc 

• Like 2
Δημοσ.

Αν μαζέψεις τα παρτ απο άλλα μαγαζιά, μπορείς να ρίξεις το κόστος. Μπορείς να πάρεις τον κατά πολύ καλύτερο g6405 στα 60 περίπου ευρώ και ότι σου είπε κι ο Νικ

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, valadisk είπε

Κοιτα και κατι τετοιο εδω αφου δεν χρειαζεσαι κατι υπερβολικο , καλα ειναι ομως να μας πεις τι ειναι κι αυτο που εχεις μηπως υπαρχει καλυτερη λυση χωρις πολλα εξοδα

Επεξ/σία από triplex1
Δημοσ.

μπορεις να δεις και πιο οικονομικες προτάσεις απο ebay.de μεταχειρισμενους dell υπολογιστες αν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. έχω πάρει pc i5 4ης γενίας με 130-150€ πχ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, taslikos είπε

μπορεις να δεις και πιο οικονομικες προτάσεις απο ebay.de μεταχειρισμενους dell υπολογιστες αν είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. έχω πάρει pc i5 4ης γενίας με 130-150€ πχ.

Το εχω βαλει πιο πανω , υπαρχει στο σκρουτζ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειμαι με αυτο και σερνεται. δεν μπορεις να κανεις τιποτα με windows 10 που εχει, εχω δοκιμασει και lite εκδοσεις που κανονικα μενω μακρια. αλλα τιποτα.

https://www.skroutz.gr/s/9493228/HP-255-G5-A6-7310-4GB-500GB-FHD-No-OS.html#reviews

βασικα δεν ειμαι ουτε με αυτο, δεν το βρισκω αυτη τη στιγμη, αλλα είμαι με επεξεργαστή a6 με 2 cores μόνο στα 1.50Ghz. δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη και ουτε μπορω να το κοιταξω γιατι εχω βαλει chrome os και δεν γραφει πουθενα το cpu το λειτουργικό. 

2 ώρες πριν, triplex1 είπε

Κοιτα και κατι τετοιο εδω αφου δεν χρειαζεσαι κατι υπερβολικο , καλα ειναι ομως να μας πεις τι ειναι κι αυτο που εχεις μηπως υπαρχει καλυτερη λυση χωρις πολλα εξοδα

το θεμα είναι ότι αν βρω λεφτα καποια στιγμη δεν θα μπορω να βαλω κατι περισσοτερο και ήδη 180 βγαινει με τα μεταφορικα σε σχεση με την συνθεση απο το eshop.

όσον αφορα μεταχειρισμενους dell που λεει ο φιλος, γενικως φοβαμαι το μεταχειρισμενο. θελω κατι καινουργιο να μου μεινει πολυ καιρο, δυστυχως το budget ειναι ασφυκτικα στενο

Επεξ/σία από valadisk
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, valadisk είπε

δυστυχως το budget ειναι ασφυκτικα στενο

Ποσο ειναι το budget? Επισης πες μας (οπως λεει και ο Τερης απο πανω) ποιο μοντελο HP laptop εχεις, μηπως αντι για νεο PC πας σε RAM & SSD upgrade (καλα SSD σιγουρα γινεται, και θα δεις μεγαλη διαφορα με λιγα σχετικα ευρω...)

Δημοσ.

3168NGW γράφει από κάτω, μάλλον το serial number του είναι.

παω ρε παιδιά να κανω μια ενημερωση με windows 10 και κάνει 3 ώρες για ενα συγκεντρωτικό update

παω να ανοιξω μια σελιδα οπως κανει ενημερωση, και δεν ανοιγει, παω να γραψω και οι χαρακτηρες βγαινουν μετα απο 1 λεπτο και ολα αυτά, μετά απο format και εχω δοκιμασει πληθος εκδόσεων. πως να δουλεψεις με ένα τέτοιο laptop? έχει slot για ram ενα ακομη και παίρνει και ssd αλλα αξίζει να δωσω λευτα για κατι τέτοιο; το cpu ειναι στο 100% μονίμως. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, valadisk είπε

3168NGW γράφει από κάτω, μάλλον το serial number του είναι.

παω ρε παιδιά να κανω μια ενημερωση με windows 10 και κάνει 3 ώρες για ενα συγκεντρωτικό update

παω να ανοιξω μια σελιδα οπως κανει ενημερωση, και δεν ανοιγει, παω να γραψω και οι χαρακτηρες βγαινουν μετα απο 1 λεπτο και ολα αυτά, μετά απο format και εχω δοκιμασει πληθος εκδόσεων. πως να δουλεψεις με ένα τέτοιο laptop? έχει slot για ram ενα ακομη και παίρνει και ssd αλλα αξίζει να δωσω λευτα για κατι τέτοιο; το cpu ειναι στο 100% μονίμως. 

Lenovo IdeaCentre 5 14IMB05 (Gold G6400/8GB/256GB/No OS) INFOWORLD (info-world.gr)

AMD A6-7310 APU vs Intel Pentium Gold G6400 @ 4.00GHz [cpubenchmark.net] by PassMark Software

Αλλιως αλλαζεις τον σκληρο με εναν 256GB SSD (25 euro) + 4GB RAM (περιπου 20 ευρω) και ξαναπερνας win10 στο HP...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Κάποιο αυτοκόλλητο του λάπτοπ;

Soldered ειναι το cpu Τερη μη το ψαχνεις σαν τα asus vivobook ειναι

25 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Lenovo IdeaCentre 5 14IMB05 (Gold G6400/8GB/256GB/No OS) INFOWORLD (info-world.gr)

AMD A6-7310 APU vs Intel Pentium Gold G6400 @ 4.00GHz [cpubenchmark.net] by PassMark Software

Αλλιως αλλαζεις τον σκληρο με εναν 256GB SSD (25 euro) + 4GB RAM (περιπου 20 ευρω) και ξαναπερνας win10 στο HP...

Μονο ssd μπορει να βαλει για να δει βελτιωση , εχω φτιαξει ενα ιδιο και για τη δουλεια που το θελει ο φιλος παει μια χαρα.

Απο που εισαι φιλος valadisk και ανεφερες τα μεταφορικα , αν δεν εισαι απο Αθηνα  πες μας για να βρουμε μαγαζι , παντως μπορεις να πας σε ssd πριν πας σε αγορα.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Soldered ειναι το cpu Τερη μη το ψαχνεις σαν τα asus vivobook ειναι

Μονο ssd μπορει να βαλει για να δει βελτιωση , εχω φτιαξει ενα ιδιο και για τη δουλεια που το θελει ο φιλος παει μια χαρα.

Αν πάει +4GB σε 8GB RAM dual channel, θα πάρει μεγάλη ανάσα στα win10...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...