PedroG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, filarhos είπε Δεν θα βρεις, δυστυχώς με τις καινούριες νόρμες όλα έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση. Αλλά έπεσε η κατανάλωση των βενζινοκίνητων, η τιμή του καυσίμου όμως όχι... 3-5 λίτρα/100χλμ δεν υπάρχει μοντέλο στην αγορά εκτός από της τουοτα τα υβριδικά που όμως είναι βενζίνη. Ίσως από τα πιο οικονομικά είναι το ignis και το panda (ή τα άλλα αντίστοιχης κατηγορίας) που παίζουν όμως πάνω από 5λ/100χλμ σε βενζίνη. Σε supermini δεν υπάρχει... Υ.Γ. Εγώ θα σου έλεγα να το κρατήσεις, ειδικά αν πρόλαβες και το έκαναν euro 6 μέχρι να μην πηγάινει άλλο... Το ίδιο θα κάνω με το δικό μου που είναι euro 5. Σκέψου ότι μπορούσα να το ανταλλάξω με το c3 του αδερφού μου με 4-5χιλ€ και δεν το έκανα γιατί γλιτώνω 600-700€ τον χρόνο μόνο από το καύσιμο + 110€ από τα τέλη. Αυτη τη στιγμη ειμαι με τρια ΙΧ στην καριερα μου σαν οδηγος ......ΟΛΑ αγορασμενα στη δυση της καριερας τους...και ολα αγορασμενα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΑ! peuguot206 βενζινη το πηρα με bonus τελευταιο μοντελο και δυο corsa 1.3d παλι σε τιμη ασυναγωνιστη...... και ειμαι σε αναζητηση νεου Μοντελου.... Ενδιαφερομαι για Αγορα οχι ΑΜΕΣΑ αλλα εξαιρετικα χαμηλα στην καταναλωση DIESEL ΒΕΝΖΙΝΗ ή LPG (οχι ομως CNG το πιο κοντινο πρατηριο ειναι 250 χλμ) που συνολικη τιμη τους να μην υπαιρβαινει τα 14.000!! ( μπορω να περιμενω μεχρι να βγει καποια καλη προσφορα) Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από PedroG 1
filarhos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, PedroG είπε Αυτη τη στιγμη ειμαι με τρια ΙΧ στην καριερα μου σαν οδηγος ......ΟΛΑ αγορασμενα στη δυση της καριερας τους...και ολα αγορασμενα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΑ! peuguot206 βενζινη το πηρα με bonus τελευταιο μοντελο και δυο corsa 1.3d παλι σε τιμη ασυναγωνιστη...... και ειμαι σε αναζητηση νεου Μοντελου.... Ενδιαφερομαι για Αγορα οχι ΑΜΕΣΑ αλλα εξαιρετικα χαμηλα στην καταναλωση DIESEL ΒΕΝΖΙΝΗ ή LPG (οχι ομως CNG το πιο κοντινο πρατηριο ειναι 250 χλμ) που συνολικη τιμη τους να μην υπαιρβαινει τα 14.000!! ( μπορω να περιμενω μεχρι να βγει καποια καλη προσφορα) Άρα ψάχνεις πιό σου αρέσει τώρα και όταν ακούσεις ότι αλλάζει το μοντέλο πας και ζητάς προσφορά!!! Τώρα νομίζω το polo αλλάζει άλλαξε, δεν το παρακολουθώ... 1
korakios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) παρακολούθησε και το Clio LPG (τώρα είναι στα ~15000€) μήπως παίξει κάποια προσφορά όντως άσχημη περίοδος για όλα τα αμάξια αφού θυμάμαι όταν κοιτούσα για αγορά (φθηνά μιας και δεν είμαι άτομο που δίνει λεφτά για αμάξι) πριν 2 χρόνια είχε το celerio στα 9500€ ,starletspacestar 9000€ ,sandero LPG 11500€ Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από korakios 1 1
PedroG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 18 λεπτά πριν, korakios είπε παρακολούθησε και το Clio LPG (τώρα είναι στα ~15000€) μήπως παίξει κάποια προσφορά όντως άσχημη περίοδος για όλα τα αμάξια αφού θυμάμαι όταν κοιτούσα για αγορά (φθηνά μιας και δεν είμαι άτομο που δίνει λεφτά για αμάξι) πριν 2 χρόνια είχε το celerio στα 9500€ ,starletspacestar 9000€ ,sandero LPG 11500€ μετα το ανοιγμα της Αγορας ολα πηραν προς τα πανω....εχουν αυξητικες τασεις......εχουν βγει αναναεωμενες εκδοσεις αλλα σε καμια περιπτωση δεν καλυπτουν τα ποσα που ζητανε.... Ελπιζω το γεγονος οτι τους εμειναν στοκ εκατομυρια ΙΧ λογω κλεισιματος Αγορας και κινησης .....να οδηγησει την αγορα ΙΧ προς τα κατω και ΟΧΙ προς το πανω.........που ειναι και το πιο σωστο!!!! 1
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 45 λεπτά πριν, PedroG είπε Ελπιζω το γεγονος οτι τους εμειναν στοκ εκατομυρια ΙΧ λογω κλεισιματος Αγορας και κινησης .....να οδηγησει την αγορα ΙΧ προς τα κατω και ΟΧΙ προς το πανω.........που ειναι και το πιο σωστο!!!! ποια αγορά εκλεισε...; αυτο συνεβη περσι στο 1ο Lockdown και οντως οι τιμές αφοτου ανοιξαμε ήταν ΠΟΛΥ χαμηλές... πλεον πουλανε σα τρελα (ο κοσμος εκανε οικονομία τόσους μηνες κλεισμένος μεσα και χωρις διακοπες-ταξίδια) και οι τιμές δε προβλέπεται να πέσουν... Το εχω γραψει σε άλλο νήμα, το καινούργιο αυτοκίνητο που πηρα πριν 1 χρόνο και τώρα εχει 7.700 χλμ μπορώ αύριο το πρωι να το πουλήσω και να βγαλω και κέρδος με βάση τα σημερινά δεδομένα της αγοράς... 1
PedroG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, paylidis είπε ποια αγορά εκλεισε...; αυτο συνεβη περσι στο 1ο Lockdown και οντως οι τιμές αφοτου ανοιξαμε ήταν ΠΟΛΥ χαμηλές...... πλεον πουλανε σα τρελα (ο κοσμος εκανε οικονομία τόσους μηνες κλεισμένος μεσα και χωρις διακοπες-ταξίδια) και οι τιμές δε προβλέπεται να πέσουν... .. το οτι ο κοσμος εκανε Οικονομια και αρχισε να αγοραζει....ναι Συμφωνω αλλα εχω επιφυλαξη για το τι αγοραζε 8 μηνες Κλεισμενος που ουτε εξω απο τα ορια του Δημου του ή του Νομου δεν μπορουσε να παει.... Υποψιαζομαι για Κρασια Τροφιμα κλπ κλπ κλπ 8 μηνες μπορουσε να αγορασει....και οχι Καυσιμα για ΙΧ αφου δεν πηγαινε ουτε 10 χλμ μακρια!! Εμπασει περιπτωσει ....το ματι μου επεσε στο RENAULT CLIO Υγραεριο το οποιο βγαινει στα 13760 (στο μπατζετ που κυνηγαω) και θα ηθελα μια γνωμη αφου ποτε δεν ειχα ιδιο ΙΧ ή αν εχει καποιος ερευνησει το συγκεκριμενο Μοντελο αν αξιζει τα λεφτα του! Σας ευχαριστω
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, PedroG είπε Υποψιαζομαι για Κρασια Τροφιμα κλπ κλπ κλπ 8 μηνες μπορουσε να αγορασει....και οχι Καυσιμα για ΙΧ αφου δεν πηγαινε ουτε 10 χλμ μακρια!! Μα δεν αγόρασε καυσιμα.... Αυτοκινητα αγορασε... Τo τελευταίο Clio το εχει φιλος μου σε πετρελαιο, εαν εξαιρεσεις την μετρια ποιοτητα κατασκευης του (τριγμοι απο τους πρώτους μήνες) ειναι ευχαριστημένος (αν κ για την ώρα εχει ακομα μολις 18000 χλμ). Ακομα ενας ειχε παρει προσφορά προ καιρού και ειναι περίπου εκει που αναφερεις αλλα φτωχη εκδοση σε ασπρο κοκ... Νομιζω στα λεφτα που ζηταει ειναι καλη επιλογή παντως... 1
korakios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, PedroG είπε το ματι μου επεσε στο RENAULT CLIO Υγραεριο το οποιο βγαινει στα 13760 (στο μπατζετ που κυνηγαω) σίγουρα είναι με υγραέριο σε αυτά τα λεφτά ?
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, korakios είπε σίγουρα είναι με υγραέριο σε αυτά τα λεφτά ? Πριν λιγο καιρο τουλαχιστον εδιναν προσφορα ιδια τιμή υγραεριο-βενζινη για καποια ετοιμοπαραδοτα. πιθανως να εχει ακομα.. 1 1
korakios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, paylidis είπε Πριν λιγο καιρο τουλαχιστον εδιναν προσφορα ιδια τιμή υγραεριο-βενζινη για καποια ετοιμοπαραδοτα. πιθανως να εχει ακομα.. τότε (για σημερινά δεδομένα) είναι τίμια πρόταση απορώ πάντως με Hyundai & Kia που δε βγάζουν υγραέριο 1
PedroG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, korakios είπε σίγουρα είναι με υγραέριο σε αυτά τα λεφτά ? νομιζω οτι το Υγραεριο βγαινει καπου 16000 πιο ακριβα και απο ντιζελ και οτι στα 14 χιλιαρικα βγαινει η εκδοση των 65 αλογων 1000 κυβικα βενζινης! Ας βρουνε αγοραστες οι Αντιπροσωπειες σε αυτες τις τιμες.....πολυ αμφιβαλλω οτι ο κοσμος εχει Λεφτα αφου τα παντα ηταν κλειστα για 1 χρονο και οτι οι Τιμες ειναι ΦΟΥΣΚΑ σαν τα ακινητα! Βαζω στοιχημα στο τελος του ετους θα παρακαλανε .......οσους τους ζητησανε προσφορα εδω ειμαστε τα λεμε σε 6 μηνες ξανα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα