Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν και όσοι πήραν κάτι 1300άρια VVT-i με 101 άλογα και Start-Stop πίσω στο 2009 και ακόμα ψάχνουν πως θα τα ξεφορτωθούν...

😉

Κάποιοι έχουνε μείνει στην εποχή του στάρλετ και του κορολα του 96. 

Καλά αυτοί ακόμα κλαίνε... 

@Haldol αφού είναι Toyota, είναι αξιόπιστο. 

Επεξ/σία από thanasisxask
  • Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, filarhos είπε

Δες και το c3, ι20. Πάντως c1, aygo, ακόμα και το picanto είναι πολύ μικρά... 

Κοίτα την κατηγορία Supermini και πιό πάνω...

14000 ευρω για SOYPER MINI τραγικο.....πριν 3 χρονια αγορασα diesel opel corsa καινουργιο στα 12700......

4 ώρες πριν, korakios είπε

Sandero LPG , Panda CNG (για μικρό) , Ibiza CNG αν μπορείς να κάνεις υπέρβαση στα 15000 (και φυσικά αν υπάρχει πρατήριο που να βολεύει στην περιοχή σου)

δεν νομίζω να υπάρχει λόγος βενζινοκίνητου εκτός αν κάνεις ~5000χλμ/ετος

όλα αξιόπιστα είναι εκτός αν υπάρχει αστοχία υλικού (όπως φυσικά έγινε και στα μοτέρ της Toyota στο παρελθόν)

το Sandero βγαινει πολυ πανω 14800 η απλη εκδοση.....στα 15-16 η εκδοση LPG

το panda καλο αλλα αν ειναι να δωσω 14 χιλιαδες για να παρω το πιο οικονομικο 1000αρακι της αγορας τοτε ειμαστε για κλαμματα!!! CNG δυστυχως δεν εχει πουθενα στην επαρχια!!!!

Συμπερασματικα .....θα πω οτι η αγορα ΙΧ περναει την μεγαλυτερη κριση αγορας ως αποτελεσμα της Πανδημιας και οικονομικης δυστοκιας!!! Υπαρχει μεγαλη πτωση στις τιμες των μεταχειρισμενων και αυξηση στα καινουργια αυτη τη στιγμη

ΝΟμιζω οτι η αξια των 14000 ευρω που θα δωσει καποιος για να αγορασει οποιοδηποτε ΙΧ της κατηγοριας μικρομεσαιο ΙΧ ειναι τρελα Υπερεκτιμημενη και δεν αξιζει σε καπμια των περιπτωσεων απο τα διαθεσιμα ΙΧ να προβει σε τετοια αγορα!!!!

Μολις διαθεσε των 3 ετων καινουργιο ΙΧ μου προς πωληση και προτιμω να κρατησω τα χρηματα περιμενοντας την μειωση των τιμων μεχρι να βρεθει ενα αξιολογο και value for money που να ξαναμπω σε κινηση παρα να τα πεταξω σε τετοια μοντελα τοσα χρηματα!!

Σας ευχαριστω ολους θερμα!

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, PedroG είπε

CNG δυστυχως δεν εχει πουθενα στην επαρχια!!!!

επαρχία είμαι και υπάρχει πρατήριο όπως και σε άλλες επαρχιακές πόλεις

το panda αν το προλάβεις στην απλή έκδοση έχει 12400 ,αλλά αν δεν έχεις πρατήριο στην περιοχή σου δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε

sandero 13800 η απλή υγραερίου ~14800 stepway lpg

βλέπεις και για i20 βενζίνη με προοπτική να του περάσεις υγραέριο

όντως οι τιμές έχουν ανέβει σε σχέση με 2 χρόνια πριν , αν σε παίρνει να περιμένεις όλο και κάποια προσφορά θα βγει

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

επαρχία είμαι και υπάρχει πρατήριο όπως και σε άλλες επαρχιακές πόλεις

το panda αν το προλάβεις στην απλή έκδοση έχει 12400 ,αλλά αν δεν έχεις πρατήριο στην περιοχή σου δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε

sandero 13800 η απλή υγραερίου ~14800 stepway lpg

βλέπεις και για i20 βενζίνη με προοπτική να του περάσεις υγραέριο

όντως οι τιμές έχουν ανέβει σε σχέση με 2 χρόνια πριν , αν σε παίρνει να περιμένεις όλο και κάποια προσφορά θα βγει

cng δυστυχως το πιο κοντινο στα 250 χλμ θεσσαλονικη!!! δεν αξιζει

επισης 12400 για panda απλη εκδοση οταν το 2018 εδωσα για οπελ ντιζελ κορσα 12700 ειναι να γελας για τις τιμες που υπαρχουν!!

Η πιο ακυρη εποχη για αγορα καινουργιου των τελευταιων 20 χρονων που οδηγω....το ΥΠΟΓΡΑΦΩ!~!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PedroG είπε

cng δυστυχως το πιο κοντινο στα 250 χλμ θεσσαλονικη!!! δεν αξιζει

σε ποια πόλη είσαι ?

2 λεπτά πριν, PedroG είπε

επίσης 12400 για panda απλη εκδοση

11500 κάνει η απλή , 12400€ η έκδοση CNG (έκανε 11500€ πριν ~2χρόνια με προσφορά και 12000€ πέρυσι) , τώρα μάλλον την καταργούν και φέρνουν την cross city >14000€ και δε λέει , όπως και το eco up! σε CNG της VW , καλύτερα το ibiza CNG

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Κάποιοι έχουνε μείνει στην εποχή του στάρλετ και του κορολα του 96. 

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα καταλάβουν πως από το '96 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 25 χρόνια. Παιδιά να 'χαν κάνει τότε, τώρα θα μπορούσαν να 'χουν και δισέγγονα. :P 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 χιλιάρικα για έναν κουβά,επειδη είναι καινούριο. Οκ. Ο καθένας όπως νομίζει. 

Αστείο το θέμα περί αξιοπιστιας, αφού δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα. 

Συμβουλή αγοράς αυτοκίνητου στο insomnia. Καλή τύχη. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Έχει κ έξτρα νταβατζιλ#κ# κάνα χιλιάρικο;

Δεν είναι τελική η τιμή των 14000.

Επίσης μου κάνει εντύπωση που θεωρείτε φτηνά τα μεταχειρισμένα εγώ τα βρίσκω ακριβά ίσως Αθήνα να έχει πιο πολλές επιλογές!

Ελληνικό κ φτηνό δεν υπάρχει έχουν μπει πολλά από εξωτερικό αλλά τουλάχιστον 8 ετών.

Άσε που δεν υπάρχουν καινούρια τώρα μπαίνει πάλι μπροστά η παραγωγή.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, georgekz750 είπε

Στο car βλεπω το stonic καινουριο στα 14000 βασικη εκδοση

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/32325372-kia-stonic

Προσωπικα μου μοιαζει πιο "αμαξι" απο κατι ανθυπομινι που παιζουν σε τετοια λεφτα

συμφωνω σε πολλα μαζι σου....σε σχεση με κατι Γαλλους, Γερμανους Ιταλους κλπ που ζητανε 16-17 αρια για κατι MINI που μετα βιας χωρανε 2 επιβατες ελληνες με Αποσκευες κλπ!!!

Εμπασει περιπτωση θα πεσει περαιτερω διερευνηση για το συγκεκριμενο....Εχει Υποψη σας ποσο και απο που μπορω να ζητησω στην καλυτερη των ΤΙΜΩΝ την συγκεκριμενη εκδοση αλλα με Υγραεριο εργοστασιου μεσα ..?  

Δημοσ.
13 ώρες πριν, PedroG είπε

14000 ευρω για SOYPER MINI τραγικο.....πριν 3 χρονια αγορασα diesel opel corsa καινουργιο στα 12700......

Γνώμη μου, αν έχεις το 1,3d της Fiat (νομίζω ότι μετά άλλαξε το μοντέλο) κράτα το. Την οικονομία που κάνει δεν θα την βρεις πουθενά. Έχω τον ίδιο κινητήρα σε punto του '15 και το συγκρίνω με το c3 1,2 βενζίνη του αδερφού μου (μέχρι που το έδωσε) και το κόστος είναι 50-60% μεγαλύτερο (κόστος ανά λίτρο και κτανάλωση).

Αν όντως είναι το προηγούμενο μοντέλο το αγόρασες αρκετά μετά την δύση της καριέρας του (χαζο facelift δεν τα θεωρώ καινούριο αυτοκίνητο), μοντέλο του 2005, οπότε λογικό είναι να είναι αρκετά φτηνότερο. Μην το παρεξηγήσεις έκανα ακριβώς την ίδια κίνηση το '15 αγοράζοντας το punto που μετρούσε ήδη 10 χρόνια και το αγόρασα στα 13χιλ€. Ε τέσσερα χρόνια μετά ήταν η σειρά του αδερφού μου και το φτηνότερο με καλύτερο επίπεδο εξοπλισμού και δυνατό κινητήρα ήταν το c3 στα 14.500 σχεδόν 15.

Αν ήταν τώρα θα το αγόραζε το ίδιο στα 16, με κάποιους αυτοματισμούς (δεν ξέρω για αυτόματο φρενάρισμα τι έκαναν για΄τι το '19 ζητούσαν άλλα 2χιλ€).

Δημοσ.

Προέρχομαι από opel Corsa 1,3 d και ψάχνω κάτι στο ίδιο επίπεδο κατανάλωσης και τιμής τουλάχιστον .... διαφορετικά θα ψάξω σε LPG μιας κ οι βενζινες είναι πολύ ακριβές...

Προτεραιότητα μου το diesel....αλλά έχουν σταματήσει οι μικροί κινητήρες τύπο 1,3d

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mwv είπε

Έχει κ έξτρα νταβατζιλ#κ# κάνα χιλιάρικο;

Δεν είναι τελική η τιμή των 14000.

Επίσης μου κάνει εντύπωση που θεωρείτε φτηνά τα μεταχειρισμένα εγώ τα βρίσκω ακριβά ίσως Αθήνα να έχει πιο πολλές επιλογές!

Ελληνικό κ φτηνό δεν υπάρχει έχουν μπει πολλά από εξωτερικό αλλά τουλάχιστον 8 ετών.

Άσε που δεν υπάρχουν καινούρια τώρα μπαίνει πάλι μπροστά η παραγωγή.

χιλιαρικο δε θα ειναι τα εξοδα πινακίδων αλλα 2-3-4 κατοστάρικα μετα βίας (εξαρτάται απο τα τελη τα οποία ειναι βαση ρύπων)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, PedroG είπε

Προέρχομαι από opel Corsa 1,3 d και ψάχνω κάτι στο ίδιο επίπεδο κατανάλωσης και τιμής τουλάχιστον .... διαφορετικά θα ψάξω σε LPG μιας κ οι βενζινες είναι πολύ ακριβές...

Προτεραιότητα μου το diesel....αλλά έχουν σταματήσει οι μικροί κινητήρες τύπο 1,3d

Δεν θα βρεις, δυστυχώς με τις καινούριες νόρμες όλα έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση. Αλλά έπεσε η κατανάλωση των βενζινοκίνητων, η τιμή του καυσίμου όμως όχι...

3-5 λίτρα/100χλμ δεν υπάρχει μοντέλο στην αγορά εκτός από της τουοτα τα υβριδικά που όμως είναι βενζίνη.

Ίσως από τα πιο οικονομικά είναι το ignis και το panda (ή τα άλλα αντίστοιχης κατηγορίας) που παίζουν όμως πάνω από 5λ/100χλμ σε βενζίνη. Σε supermini δεν υπάρχει...

Υ.Γ. Εγώ θα σου έλεγα να το κρατήσεις, ειδικά αν πρόλαβες και το έκαναν euro 6 μέχρι να μην πηγάινει άλλο... Το ίδιο θα κάνω με το δικό μου που είναι euro 5. Σκέψου ότι μπορούσα να το ανταλλάξω με το c3 του αδερφού μου με 4-5χιλ€ και δεν το έκανα γιατί γλιτώνω 600-700€ τον χρόνο μόνο από το καύσιμο + 110€ από τα τέλη.

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...