Nos20VT Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο PSVITA παντως και εγω δεν εχω θεμα...τωρα θα δειξει για το nintnedo...εμενα μου τη σπαει που ξερω οτι απλα θα βγαλει και καλυτερο σε συντομο χρονικο διαστημα. Αυτο εκανε και αυτο θα κανει.. Αξιζει να περιμενει κανεις εφοσον εχει ηδη switch γιατι ουσιαστικα δεν θα κερδισει κατι. Μεταξυ μας σε handheld mode αυτο παιζει να ειναι το καλυτερο που εχει βγαλει: Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από Nos20VT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac01 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, Jts είπε Δεν παίζει να γλιτώσεις λεφτά πάντως. Στο γερμανικό 330€ έχει το προηγούμενο. Φυσιολογική τιμή μου φαίνεται εμένα για ένα μικρό spec bumb πάντως. Συμφωνώ, όμως το κόστος στο εξωτερικό είναι 364 fixed. Δεν θελω ουτε 5 ευρω να δωσω παραπανω στους τοπικους. + Οτι στο Αμαζον θες αλλαγη, θες οτιδηποτε, αυτοματα ολα. Ουτε μπλεξιματα, ουτε μιρι μιρι, ουτε μα σου ξου μου, ουτε μα μια χαρα ειναι, ουτε βλεμματα περιεργα ουτε ουτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Η Νintendo είχε μια ακόμη ιδιαίτερη πατέντα που θα συμβάλει στο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και λέγεται χρόνος χρήσης μπαταρίας και με τον οποίο και να θέλεις,δεν αφήνει να μείνει και για πολλές ώρες ανοικτή η οθόνη,ώστε να δημιουργήσει Burn in 😏,την "τεχνική"αυτή μάλιστα την εφάρμοζε εδω και καιρό γιατί όπως φαίνεται ήταν πολύ μπροστά απο τότε.. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δεν τους φτάνει τους "ειδικούς" που γελοιοποιήθηκαν βγαίνοντας και μιλώντας για το switch pro που θα κυκλοφορήσει σίγουρα και θα υποστηρίζει 4k.Μέχρι και βίντεο για το πως θα φαίνονται τα παιχνίδια είχαν βγάλει.Τώρα κάνουν υποθέσεις για καμένα πίξελ σε κάτι που δεν έχουν καν στα χέρια τους.Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία αλλά αστρολογία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jts Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, insomniac01 είπε Συμφωνώ, όμως το κόστος στο εξωτερικό είναι 364 fixed. Δεν θελω ουτε 5 ευρω να δωσω παραπανω στους τοπικους. + Οτι στο Αμαζον θες αλλαγη, θες οτιδηποτε, αυτοματα ολα. Ουτε μπλεξιματα, ουτε μιρι μιρι, ουτε μα σου ξου μου, ουτε μα μια χαρα ειναι, ουτε βλεμματα περιεργα ουτε ουτε. Βάλε ΦΠΑ Ελληνικό και μεταφορικά, παραπάνω θα βγει. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Δεν τους φτάνει τους "ειδικούς" που γελοιοποιήθηκαν βγαίνοντας και μιλώντας για το switch pro που θα κυκλοφορήσει σίγουρα και θα υποστηρίζει 4k.Μέχρι και βίντεο για το πως θα φαίνονται τα παιχνίδια είχαν βγάλει.Τώρα κάνουν υποθέσεις για καμένα πίξελ σε κάτι που δεν έχουν καν στα χέρια τους.Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία αλλά αστρολογία. Τους κατούρησε η μαμά νιντεντο. Βάζοντας απλά oled και θύρα ethernet στο μαύρο πλαστικό. Αλλά και αυτή η Nintendo δεν χαρίζει σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Μέχρι το GameCube πήγαινε μπροστά από Sony, μάλλον από τότε θα ορκίστηκε να μην ξαναβγεί μπροστά σε hardware. Θα δούμε πάλι korok forest με 9fps σε oled οθόνη αυτή τη φορά. Καλή φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα