Προς το περιεχόμενο

Google: Χρησιμοποιείς ακόμη το Android Jelly Bean; Ήρθε η ώρα να αγοράσεις νέο τηλέφωνο.

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφενος τηλεφωνο πουχει μεινει στο 4,1 κλπ ακομα αν καταφερει να ανοιξει καλα θα ειναι.Περα απο τηλεφωνα αν δουλεειακομα κ πιανιε σημα κλπ δε θα κανει τπτ αλλο.

Αφετερου σε θεμα με android μη δε πεταχτει apple fan boy να πει τα δικα του δε παιζει.Οκ εδωσες καποτε 800ε για τηλεφωνο οταν τα υπολοιπα ειχαν 450 το ακριβοτερο μπραβο σωστη επιλογη,για να το χρησιμοποει κανας μπαρμπας να στελνει sms κ να παιρνει τηλεφωνα.Γιατι φωτο κλπ δε θα βλεπονται πλεον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δυο Lenovo A806 Golden Warrior.... Απλά σκυλια αντοχης 😎 δουλευουν ακόμη με Android 4.4 και με custom rom αν και χρησιμοποιουνται  μόνο ως GPS στα αυτοκίνητα. 

13 ώρες πριν, tarantules είπε

Μια χαρά παίζω με ένα Galaxy S4 .Κλήσεις , GPS , internet , φωτογραφίες κλπ.

σιγα μην εχεις GPS με το S4. Με το ζορι καμοια κληση και με αλλαξοπιστιες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτά που διαβάζω στο θέμα αναρωτιέμαι αν είμαι στο insomnia. 

Samsung note 3 τρέχει Android 11 τρένο γίνονται κανονικά εγκατάσταση όλες οι εφαρμογές η οθόνη συγκρίνετε με σημερινά κινητά των 500 ευρώ με amoled. Ούτε καραγκιοζιλικια με notch ούτε τρύπες ούτε άθλιες αναλογίες να με κόβουν το περιεχόμενο των βίντεο που βλέπω. Έχει aod και gestures ούτε κουμπιά τίποτα. Multitasking με 2 εφαρμογές πάει σφαίρα και έχει και το s Pen. Κλείνει 8 χρόνια Απρίλιο 2022 θα του έχω περάσει Android 12 λογικά μέχρι τότε. 2 μπαταρίες αλλαξα των 10 ευρώ σε όλα αυτά τα χρόνια. 

Για όποιον λέει μα γιατί δεν πας σε νέο θα πω ότι τα νέα κινητά μου φαίνονται άθλια. Έχω πιάσει poco f3 s21 iPhone 12 αυτό ήταν το χειρότερο με το notch. Όλα με γυαλί γλιστράνε σαν διαολοι όλα με άθλιες αναλογίες και τρύπες notch που έγραψα. Δεν έβαλα ποτέ θήκη στο κινητό δεν έχει σημάδι η οθόνη και μου έχει πέσει πάρα πολλές φορές. Ας είναι καλά το bezel που το προστατεύει τέλεια. Α μην ξεχάσω την κάρτα μνήμης 256αρα τον 32 ευρώ πριν 5 χρόνια Samsung evo 3 που πάει σφαίρα όταν οι άλλοι χρεώνουν αυτά τα 256gb 100 200 ευρώ εδώ και χρόνια. 

Τότε έβγαζαν κινητά πραγματικά τώρα βγάζουν κινητά που αν πέσουν χαλάνε στο δευτερόλεπτο με τραγικές αναλογίες τρύπες στην οθόνη καμπύλες ότι χειρότερο. Και παιχνίδια τρέχει κομπλέ. Όχι τις σαβούρες τα σημερινά με τα in app purchases. Αλλά κάτι the room cut the rope riptide tomb raider παιχνίδια εξαιρετικά δηλαδή τα πάει μπάλα. 

Xda for the win μαζι με adguard premium και YouTube vanced ευχαριστιεσε το κινητό. Μαζί με την τρελή παραμετροποίηση της rom που το έχω που οι επίσημες τα βλέπουν από χιλιόμετρα. Προφανώς δεν παίζει θέμα χρημάτων που κρατάω το ίδιο κινητό είναι καθαρά επιλογή δική μου. Όταν σοβαρευτούν οι εταιρείες να βγάλουν αντίστοιχα καλά κινητά βλέπουμε. Μέχρι τότε ας κοροϊδεύουν τον κόσμο. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, NickKavourdiris είπε

Να σου θυμίσω πόσο πουλούσαν iphone συσκευές με εγκατεστημένο το epic games store επειδή δεν μπορούσαν να το εγκαταστήσουν από ένα σημείο κι έπειτα λόγω της γνωστής κόντρας.

Οπότε ναι. Έχεις δίκιο. Αν το κρατήσει άλλα 10 χρόνια, θα πάρει και αξία με τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές 10 ετίας που ούτε updates παίρνουν, ούτε είναι ασφαλείς (αν μιλάμε για banking apps, κλπ).

Οπότε ναι, δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδήμονας για να κατανοήσει τα προφανή.

Μάλλον κάποιοι αρνούνται να βγάλουν τα apple glasses τους και θίγονται όταν κάποιοι προσπαθούν να τους επαναφέρουν στην πραγματικότητα.

ΥΓ. Ξυδάκι.

Στο android μπορείς ακόμα και σε μοντέλο 10 ετίας να ΞΑΝΑπεράσεις όσες εφαρμογές υποστηρίζονται στην έκδοση που τρέχει.

Και δεν με νοιάζει το android vs apple, αλλά πραγματικά, τα apple fanboys ηδονίζονται με κάτι τέτοια.

Λογικό αν σκεφτείς πως  κάπως πρέπει να πείσει κανείς τον εαυτό του για το χιλιάρικο που έσκασε για ένα κινητό 😃

Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε το εξής. Η λειτουργικότητα οποιουδήποτε εργαλείου, βασίζεται στον χρήστη. Ένα σταυροκατσάβιδο δεν έχει την ίδια λειτουργικότητα για οποιονδήποτε ζει στον σύγχρονο κόσμο και για ένα μέλος της φυλής που ζει απομονωμένα στον αμαζόνιο. Προχωράμε.

Ξέρεις πολλούς με κινητό δεκαετίας που να έχουν μέσα banking apps? Θα απαντήσω μόνος. Όχι. Γιατί? Γιατί για να έχει κάποιος κινητό 10ετίας σημαίνει ή ότι είναι προχωρημένης ηλικίας και δεν είναι διατεθημένος να μάθει καινούργια συσκευή ή είναι προχωρημένης ηλικίας και του κάνει μια χαρά για το πως την χρησιμοποιεί ή οποιοσδήποτε άλλος που χρησιμοποιεί το  smartphone  σαν nokia 3310, δηλαδή για τηλέφωνα, viber- να βλέπει τις 10 φωτογραφίες που έχει βγάλει - και να διαβάσει κανένα νέο στο google. Και στις 3 περιπτώσεις, ο παρονομαστής κοινός. Χρήση βασισμένη στις ανάγκες του χρήστη. Για οποιονδήποτε λοιπόν χρησιμοποιεί τη συσκεύη με αυτό τον τρόπο, είναι λειτουργική.

ΥΓ. Να στο τυλίξω ή θα το φας εδώ?

10 ώρες πριν, kodorevi8ulis είπε

"άνοιξα την παμπάλαια συσκευή και οι εφαρμογές (οι αναβαθμισμένες) δεν μπορούν να λειτουργήσουν οπότε πρέπει να βάλω παλιές"

"το Iphone 10 χρόνια τώρα και ακόμα παίζει με τις STOCK μη αναβαθμισμένες ,ίσως, εφαρμογές" 

αν το δεις ως μεμονωμένο το μήνυμα και όχι με τα quote και να λέει μπαρούφες ο χρήστης (ας δεχτούμε ότι η λέξη λειτουργικότητα δεν ήταν και η σωστότερη) ,... το "ξέσπασμα" το δικό σου δεν έχει καμία λογική 

Κάθε δράση έχει και μια αντίδραση. Αν δεν ψάξεις τη δράση, όλα τα ξεσπάσματα είναι παράλογα.

Επεξ/σία από JkayR

6 ώρες πριν, karmagedon είπε

σιγα μην εχεις GPS με το S4. Με το ζορι καμοια κληση και με αλλαξοπιστιες

Προφανώς και τρολλάρεις αλλά απλά να το γράψω για να υπάρχει : Sygic GPS για πλοηγό.Επίσης δεν κολάει πουθενά σε καμία λειτουργία.Είτε σε κλήσεις, είτε σε browsing , είτε σε GPS είτε στο remote control (μιας και έχει πάνω ir blaster και χειρίζομαι όλες τις συσκευές του σπιτιού που έχουν υπέρυθρες) , και πολλές άλλες εφαρμογές.

Εσύ να μην ξεχάσεις να σκάς τα φράγκα κάθε 2 χρόνια να παίρνεις νέο κινητάκι-καθρεφτάκι γιατί στις εταιρίες πως θα πάνε διακοπές τα μεγαλοστελέχη; Ζητιάνοι θα γίνουν; Άντε και με τις υγείες σου

• Like 1

5 ώρες πριν, JkayR είπε

Ξέρεις πολλούς με κινητό δεκαετίας που να έχουν μέσα banking apps? Θα απαντήσω μόνος. Όχι. Γιατί? Γιατί για να έχει κάποιος κινητό 10ετίας σημαίνει ή ότι είναι προχωρημένης ηλικίας και δεν είναι διατεθημένος να μάθει καινούργια συσκευή ή είναι προχωρημένης ηλικίας 

Κοιτα, 10ετιας μπορει να μην ειναι αλλα 7χρονων κινητο ναι.
Τα παλια μου κινητα της samsung (σειρα note) τα χαριζα σε μελη της οικογενειας.
Οποτε η θεια μου εχει note 4 και χρησιμοποιει ebanking / viber και απολα. 
Σε 3 χρονια δε ξερω πως θα ειναι τα πραγματα αλλα για 1-2 χρονια ακομα κραταει πιστευω.

4 ώρες πριν, tarantules είπε

Προφανώς και τρολλάρεις αλλά απλά να το γράψω για να υπάρχει : Sygic GPS για πλοηγό.Επίσης δεν κολάει πουθενά σε καμία λειτουργία.Είτε σε κλήσεις, είτε σε browsing , είτε σε GPS είτε στο remote control (μιας και έχει πάνω ir blaster και χειρίζομαι όλες τις συσκευές του σπιτιού που έχουν υπέρυθρες) , και πολλές άλλες εφαρμογές.

Εσύ να μην ξεχάσεις να σκάς τα φράγκα κάθε 2 χρόνια να παίρνεις νέο κινητάκι-καθρεφτάκι γιατί στις εταιρίες πως θα πάνε διακοπές τα μεγαλοστελέχη; Ζητιάνοι θα γίνουν; Άντε και με τις υγείες σου

Ρε συ το τι κάνω εγώ είναι δικό μου έργο. Αλλά δεν μιλάμε για το τι κάνω εγώ. Μιλάμε καθαρά για το s4. Μη μας λες τώρα ότι ένα τηλέφωνο με 2 GB RAM είναι εφικτό το 2021 να τρέξει GPS. Και με ένα αρχαίο cpu. Μη βάλω μέσα και την μπαταρία που δεν τολμάς να κάνεις μία κλήση θέλει φόρτισμα. 

Και εν ολίγοις ξεχώρισε τι σου λένε και άσε το τι κάνουν οι άλλοι όταν μιλάμε για ένα θέμα είναι ένα θέμα. 

Γιατί έχεις ανάγκη να μου την πεις όταν σου φέρνω μία λογική αντίρρηση;

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και ξαναδιάβασε αυτό που σου γράφουν και μη βιάζεσαι.

Αυτά, καλημέρες

6 λεπτά πριν, karmagedon είπε

Ρε συ το τι κάνω εγώ είναι δικό μου έργο. Αλλά δεν μιλάμε για το τι κάνω εγώ. Μιλάμε καθαρά για το s4. Μη μας λες τώρα ότι ένα τηλέφωνο με 2 GB RAM είναι εφικτό το 2021 να τρέξει GPS. Και με ένα αρχαίο cpu. Μη βάλω μέσα και την μπαταρία που δεν τολμάς να κάνεις μία κλήση θέλει φόρτισμα. 

Και εν ολίγοις ξεχώρισε τι σου λένε και άσε το τι κάνουν οι άλλοι όταν μιλάμε για ένα θέμα είναι ένα θέμα. 

Γιατί έχεις ανάγκη να μου την πεις όταν σου φέρνω μία λογική αντίρρηση;

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και ξαναδιάβασε αυτό που σου γράφουν και μη βιάζεσαι.

Αυτά, καλημέρες

Τρικυμία εν κρανίω η απάντησή σου...

Από πότε ένα τηλέφωνο με 2GB Ram δεν μπορεί να τρέξει μια εφαρμογή GPS; Η μπαταρία που του έχω πάνω επίσης είναι aftermarket και μου βγάζει άνετα 2 μέρες χωρίς να τη φορτίσω.Εαν το δικό σου κινητό είναι γεμάτο bloatware και σου ρουφάει τη μπαταρία με το μπουρί της σόμπας να το κοιτάξεις.Η καραμελίτσα οτι με τα παλιά κινητά δεν μπορεί κάποιος να κάνει τη δουλειά του πάλιωσε και δεν περνάει.Εαν εσύ γουστάρεις να χώνεις φράγκα για κανούρια κινητά , να το κάνεις και με τις ευλογίες μας.Ίσα ίσα που από κάτι τύπους σαν εσένα που αγοράζουν κινητά day one , πέφτουν πιο γρήγορα οι τιμές και αγοράζουμε και εμείς οι υπόλοιποι σε τιμές λογικές.

Τα "ξαναδιάβασε αυτά που σου γράφουν" στα επιστρέφω....επίσης οι καλημέρες δεν κολάνε.Μεσημέριασε οπότε να υποθέσω οτι αυτά που λες τα λες με την τσίμπλα στο μάτι οπότε είσαι εν μέρη δικιολογημένος....

Με τις υγείες σου.

Επισκέπτης
4 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Μάλλον εννοεί ότι αφού παίρνει τηλέφωνο, δουλεύει ακόμα

Χρησιμεύει και για τούβλο, να το πετάξεις σε κανέναν ληστή αν πάει να σου την πέσει.

Τι να λέμε τώρα, αν είναι μήλο φυσσάει το εργαλείο όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ενώ τα android, μάπα τελείως. Άσε, άσε...

2 ώρες πριν, tarantules είπε

Τρικυμία εν κρανίω η απάντησή σου...

Από πότε ένα τηλέφωνο με 2GB Ram δεν μπορεί να τρέξει μια εφαρμογή GPS; Η μπαταρία που του έχω πάνω επίσης είναι aftermarket και μου βγάζει άνετα 2 μέρες χωρίς να τη φορτίσω.Εαν το δικό σου κινητό είναι γεμάτο bloatware και σου ρουφάει τη μπαταρία με το μπουρί της σόμπας να το κοιτάξεις.Η καραμελίτσα οτι με τα παλιά κινητά δεν μπορεί κάποιος να κάνει τη δουλειά του πάλιωσε και δεν περνάει.Εαν εσύ γουστάρεις να χώνεις φράγκα για κανούρια κινητά , να το κάνεις και με τις ευλογίες μας.Ίσα ίσα που από κάτι τύπους σαν εσένα που αγοράζουν κινητά day one , πέφτουν πιο γρήγορα οι τιμές και αγοράζουμε και εμείς οι υπόλοιποι σε τιμές λογικές.

Τα "ξαναδιάβασε αυτά που σου γράφουν" στα επιστρέφω....επίσης οι καλημέρες δεν κολάνε.Μεσημέριασε οπότε να υποθέσω οτι αυτά που λες τα λες με την τσίμπλα στο μάτι οπότε είσαι εν μέρη δικιολογημένος....

Με τις υγείες σου.

Καλό είναι να βρεις ένα κορίτσι και να κοιτάς να φτιάχνεις τη μέρα σου 😅😅😅

GPS πάντως δεν έχεις ούτε μπαταρία.

Καλησπέρες!

8 λεπτά πριν, karmagedon είπε

Καλό είναι να βρεις ένα κορίτσι και να κοιτάς να φτιάχνεις τη μέρα σου 😅😅😅

GPS πάντως δεν έχεις ούτε μπαταρία.

Καλησπέρες!

Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου.Να είσαι καλά! Ήδη μου την έφτοιαξες τη μέρα μου 🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...