Προς το περιεχόμενο

Google: Χρησιμοποιείς ακόμη το Android Jelly Bean; Ήρθε η ώρα να αγοράσεις νέο τηλέφωνο.

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, ChimairaX είπε

Το S Duos κόλλαγε και στον dialer στα ντουζένια του κιόλας. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως το συγκεκριμένο τηλέφωνο ήταν το τοπ σέλλερ της Samsung εκείνη την περίοδο. Ήταν δυσφήμηση του Android και της ίδιας της Samsung.

Ωραίες εποχές… έμπαινες στο xda και ανάσταινες το κινητό σου… 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το Jelly Bean βγήκε πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2012, είναι λογικό και επόμενο να κόψουν το support από την στιγμή που πλέον ακόμα και να το προγραμματίσεις είναι πονοκέφαλος. 

Οι τίτλοι στα άρθρα είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει από κάτω η γνωστή γκρίνια.

• Like 4

Σχόλιο "το iPhone κρατάει χρόνια..." σε 3 2 ... mission abort, reason: someone already commenented that.

Σχόλιο "ε και, αφού κάθε χρόνο αλλάζετε iPhone, ποιος κρατάει iPhone πάνω από χρόνο" σε 3 2 1... (oh wait. και εγώ το λέω αυτό 😄)

Το ότι ασχολούμαστε ακόμα με το JB και λέμε πόσο καλό είναι το iPhone/iOS σε σχέση με το JB (ξαναλέω, σε σχέση με το JB)... τι να πω.

35 minutes ago, Dinos_12345 said:

Το Jelly Bean βγήκε πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2012, είναι λογικό και επόμενο να κόψουν το support από την στιγμή που πλέον ακόμα και να το προγραμματίσεις είναι πονοκέφαλος. 

Οι τίτλοι στα άρθρα είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει από κάτω η γνωστή γκρίνια.

Ε καλά, μερικοί νομίζουν ότι οι εταιρίες πρέπει να δίνουν αναβαθμίσεις για καμιά 10ετία. Το πιο αστείο; αλλάζουν συσκευές μαξ κάθε 2 χρόνια (ασχέτως OS/Pricing range)

• Like 2
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, skar1983 είπε

Η απορία μου είναι αν smartphone αντέχει 10 χρόνια ....

The Nokia 3310 and its reputation of indestructibility - Android Authority

Το mi3 πάντως πετάει ακόμα και σήμερα. Βέβαια δεν είναι 10 χρόνων κινητό ακόμα

Εγω εχω δωσει στα παιδια μου 2 Samsung Galaxy S3 Νeo2 και παιζουν παιχνίδια, βλεπουν youtube κτλπ. Προσφατα το roblox (με αυτο ειναι κολλημένα τωρα ολα τα παιδάκια) σταμάτησε να λειτουργεί λογω παλαιάς έκδοσης Android (αν θυμάμαι καλα ειχε την 4.4.2 ή 4.4.4), Για να μην παρω καινούρια τους πέρασα με το odin ενα Custom Rom Android 5.1.1 Lollipop.

Θελει συγκεκριμένη διαδικασία και προσοχη γιατι αν γινει καποιο λαθος το τηλ/νο μπορεί να μην ξαναδουλεψει. Ευτυχώς ολα πηγαν καλα και τωρα ειναι κομπλε. 😁

• Like 3

21 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Ε καλά, μερικοί νομίζουν ότι οι εταιρίες πρέπει να δίνουν αναβαθμίσεις για καμιά 10ετία. Το πιο αστείο; αλλάζουν συσκευές μαξ κάθε 2 χρόνια (ασχέτως OS/Pricing range)

Να συμπληρώσω ότι αυτοί οι "μερικοί" κράζουν την Microsoft που βγάζει τα Windows 11 , την έκραζαν για τα Windows 10, χρησιμοποιούν τα Windows 7 και εξυμνούν τα Windows XP.

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, AtiX είπε

Να θυμηθώ να ανοίξω το neo V μου, βέβαια θυμάμαι ότι του είχα περάσει την 5αρα… 

Snapdragon MSM8255 στο 1GHz (με custom kernel τον πηγαίναμε 1.5GHz), 512MB RAM, 1GB ROM και γαμώ την καμερούλα - οθόνη για την εποχή του. Το πρώτο μου smartphone το 2011, χρυσή εφηβεία. Α ρε, πότε πέρασαν 10 χρόνια... Του είχα αλλάξει τα φώτα, κάθε 2 ημέρες άλλαζα ROM. Το κράτησα κοντά στα 4 χρόνια και το πούλησα σε ένα κινητάδικο στην Καλλιθέα. Φυσικά του πέρασα την τελευταία official ROM με stock kernel και κλείδωσα τον bootloader. :P

• Like 4

3 λεπτά πριν, rafa1919 είπε

Snapdragon MSM8255 στο 1GHz (με custom kernel τον πηγαίναμε 1.5GHz), 512MB RAM, 1GB ROM και γαμώ την καμερούλα - οθόνη για την εποχή του. Το πρώτο μου smartphone το 2011, χρυσή εφηβεία. Α ρε, πότε πέρασαν 10 χρόνια... Του είχα αλλάξει τα φώτα, κάθε 2 ημέρες άλλαζα ROM. Το κράτησα κοντά στα 4 χρόνια και το πούλησα σε ένα κινητάδικο στην Καλλιθέα. Φυσικά του πέρασα την τελευταία official ROM με stock kernel και κλείδωσα τον bootloader. :P

Από τα κινητά που ενώ το είδα στην παρουσίαση και το βρήκα άσχημο, όταν το είδα από κοντά σε άσπρο χρώμα το ερωτεύθηκα… παρόμοια πορεία και εγώ με εσένα αν και να πω την αλήθεια από αυτό έμαθα τις MIUI roms οπότε μετά από ενάμιση χρόνο μου φέρανε το redmi 1 και αυτό παροπλίστηκε, ακόμα το έχω σε κάποια κούτα…

• Thanks 1

2 ώρες πριν, SiLeNtOne-- είπε

Μόνο το μήλο κρατάει 10 χρόνια!

Ο πατέρας μου μόνο μπαταρία άλλαξε με 30 ευρώ και δεν το αλλάζει με τίποτα!

FaceΤime, iMessage δουλεύει, App Store λειτουργεί, έχει να πάρει update όμως 3 χρόνια τωρα..

iPhone 5 - Born 2012 and going...

τις in εφαρμογες της apple δηλαδη τηλεφωνο sms. τι ακριβως αλλο κανει; ουτε youtube δεν μπορει να κατεβασει

2 ώρες πριν, ChimairaX είπε

Το S Duos κόλλαγε και στον dialer στα ντουζένια του κιόλας. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως το συγκεκριμένο τηλέφωνο ήταν το τοπ σέλλερ της Samsung εκείνη την περίοδο. Ήταν δυσφήμηση του Android και της ίδιας της Samsung.

Είχα και εγώ αυτή την αποτυχία. Στον 1,5 χρόνο, έπεσε στο 1,5 μέτρο. Η οθόνη κομπλέ αλλά.. καήκε η πλακέτα εσωτερικά. Ακριβώς ίδια ιστορία με το ασπρόμαυρο nokia που όλοι λένε τη δηθενίλα ότι δεν παθαίνει τίποτα, και εκεί καμένη πλακέτα μετά από μικρή πτώση. Ευτυχώς ήταν σε εγγύηση και το ίδιο το μαγαζί μου έκανε επιστροφή χρημάτων και πήρα Motorola.

4 ώρες πριν, SiLeNtOne-- είπε

Μόνο το μήλο κρατάει 10 χρόνια!

Ο πατέρας μου μόνο μπαταρία άλλαξε με 30 ευρώ και δεν το αλλάζει με τίποτα!

FaceΤime, iMessage δουλεύει, App Store λειτουργεί, έχει να πάρει update όμως 3 χρόνια τωρα..

iPhone 5 - Born 2012 and going...

Δάκρυσα απο συγκινηση και ας είναι τα iphone 2 χρόνια πίσω τεχνολογικά απο τα android....Oταν το sony Xperia ray είχε 8mpx κάμερα,ένα (1)χρόνο μετά το iphone 5s έβγαζε διαφήμιση στην τηλεόραση "τώρα με 8mpx καμερα"😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...