JkayR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, NickKavourdiris είπε Άλλαξε πλευρό. Θα πιαστείς... Iphone 4 λειτουργεί ακόμα μεν, αλλά εδώ και 4 χρόνια δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές απ'το app store. Ναι, οι ήδη εγκατεστημένες λειτουργούν ακόμα, so; Λειτουργική συσκευή δεν είναι αυτή που ανοίγει ακόμα και τρέχουν οι εφαρμογές. Αν δεν μπορείς να εγκαταστήσεις νέες εφαρμογές απ'το app store, ούτε σου επιτρέπει να περάσεις εφαρμογές με sideloading, για ποια λειτουργικότητα μιλάμε; Έχεις κι άλλες μπαρούφες να πετάξεις ή μέχρι εδώ? Μιλάμε για συσκευή που είναι 10ετίας και ιδιοκτήτης που έχει τη συσκευή 10 χρόνια και παρά το ότι τα τελευταία 4 χρόνια δε μπορεί να βάλει καινούργιες εφαρμογές, τη χρησιμοποιεί κανονικά. Αυτό την κάνει λειτουργική, γιατί σε αυτά τα 10 χρόνια και με τη χρήση που κάνει, ναι, μάλλον ξέρει ότι αυτά που έχει εγκαταστήσει, αυτά και χρειάζεται. Άντε, μου γίνατε όλοι ειδήμονες εδώ μέσα και θα μας πείτε και τι είναι λειτουργικό και τι όχι για τον καθένα. 7
kariolikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, redhotstef είπε Εσύ το είχες τόσο καιρό αυτό το κινητό; Αυτό με τον προβολέα. Έψαχνα να το αγοράσω μεταχειρισμένο και δεν το έβρισκα με τίποτα. Τώρα πλέον θα είναι άχρηστο. Απ'ότι βλέπω ετοιμάζεται Beam 2021 Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από kariolikos 1 1
ChimairaX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Twisted_Metal είπε GNexus αγάπη μου ❤️ Άστα να πάνε. Κι εμένα αυτή η κινητάρα ήταν η 1η μου επαφή με smartphone. 1η επαφή με οθονάρα AMOLED, σφαιράτο για την εποχή του, μόνο καλές αναμνήσεις έχω από αυτό το τηλέφωνο, σαν τηλέφωνο. 1 1
NotAliki177 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, alexioannou said: Δάκρυσα απο συγκινηση και ας είναι τα iphone 2 χρόνια πίσω τεχνολογικά απο τα android....Oταν το sony Xperia ray είχε 8mpx κάμερα,ένα (1)χρόνο μετά το iphone 5s έβγαζε διαφήμιση στην τηλεόραση "τώρα με 8mpx καμερα"😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣 "ναι αλλά το 5s είχε iOS που έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες" (ποιος μπιιιμπ τον φακό)... τι όχι? 3 hours ago, hellghan said: τις in εφαρμογες της apple δηλαδη τηλεφωνο sms. τι ακριβως αλλο κανει; ουτε youtube δεν μπορει να κατεβασει άστα και στο JB δεν μπορείς YT. και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Αφού θα μπορούσαν να αφήσουν κάποια παλιά έκδοση... αλλά όχι! εκεί να σε μπλοκάρουν με το ζόρι. Ναι τέσπα, 8 χρόνων κινητό δεν έχω και παράπονα. (γτ ακούστηκε λίγο σαν παράπονο) Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από NotAliki177 2
kodorevi8ulis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, JkayR είπε Έχεις κι άλλες μπαρούφες να πετάξεις ή μέχρι εδώ? Μιλάμε για συσκευή που είναι 10ετίας και ιδιοκτήτης που έχει τη συσκευή 10 χρόνια και παρά το ότι τα τελευταία 4 χρόνια δε μπορεί να βάλει καινούργιες εφαρμογές, τη χρησιμοποιεί κανονικά. Αυτό την κάνει λειτουργική, γιατί σε αυτά τα 10 χρόνια και με τη χρήση που κάνει, ναι, μάλλον ξέρει ότι αυτά που έχει εγκαταστήσει, αυτά και χρειάζεται. Άντε, μου γίνατε όλοι ειδήμονες εδώ μέσα και θα μας πείτε και τι είναι λειτουργικό και τι όχι για τον καθένα. "άνοιξα την παμπάλαια συσκευή και οι εφαρμογές (οι αναβαθμισμένες) δεν μπορούν να λειτουργήσουν οπότε πρέπει να βάλω παλιές" "το Iphone 10 χρόνια τώρα και ακόμα παίζει με τις STOCK μη αναβαθμισμένες ,ίσως, εφαρμογές" αν το δεις ως μεμονωμένο το μήνυμα και όχι με τα quote και να λέει μπαρούφες ο χρήστης (ας δεχτούμε ότι η λέξη λειτουργικότητα δεν ήταν και η σωστότερη) ,... το "ξέσπασμα" το δικό σου δεν έχει καμία λογική 2 1
kosibasakis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω για εφεδρικό ένα Sony Ericsson active, 2012μοντελο. 512Mb Ram, έχει σταματήσει να είναι λειτουργικό εδώ κ χρόνια επειδή δεν έχει χωρο εσωτερικό το τηλέφωνο(4gb). Παρολαυτα παίρνει τηλ, δέχεται K στέλνει SMS, παίζει κανένα παιχνίδι. Κάποια φορά που έδωσα για σέρβις το βασικό μου τηλέφωνο και πήγα με αυτό στη δουλειά μου λέει ο γιος μου, Μπαμπά κρυψτο θα γίνουμε ρεζίλι... Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από kosibasakis
MasterX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 μη ξεχναμε και τα ταμπλετς.... εχω ενα Asus Memo Pad 7 ME176C απο το 2014, με Intel Atom Z3745, 16GB, 1GB RAM Ξεκινησε απο Android 4.4.2 (KitKat) και πηγε σε 5.0 Το χρησιμοποιω μονο για Youtube και Netflix.. Λογω 1γιγα μνημης ειχε αρχισει να κολλαει λιγο και περισυ που αρχισε να με κουραζει σκεφτηκα να το κανω de-Google .. Αφαιρεσα τα παντα απο εφαρμογες της Google και κρατησα μονο Play Store και εγκατεστησα μονο το Google Go για browser. Απο τοτε παει μια χαρα και ακομα ακομα αναβαθμιζονται οι 2 εφαρμογες που με ενδιαφερουν Youtube και Netflix!!! 7 χρονια λοιπον και ανετα μπορει να αντεξει αρκετα περισσοτερα για βασικα πραγματα. 1
xenofonlive Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, NickKavourdiris είπε Iphone 4 λειτουργεί ακόμα μεν, αλλά εδώ και 4 χρόνια δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές απ'το app store. iphone 4 2010 model! 2021 σήμερα , άρα 7 χρόνια το κινητό έπαιρνε εφαρμογές κανονικά! Μην το ακούσουν αυτό οι android users και λυποθημήσουν...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, JkayR είπε Έχεις κι άλλες μπαρούφες να πετάξεις ή μέχρι εδώ? Μιλάμε για συσκευή που είναι 10ετίας και ιδιοκτήτης που έχει τη συσκευή 10 χρόνια και παρά το ότι τα τελευταία 4 χρόνια δε μπορεί να βάλει καινούργιες εφαρμογές, τη χρησιμοποιεί κανονικά. Αυτό την κάνει λειτουργική, γιατί σε αυτά τα 10 χρόνια και με τη χρήση που κάνει, ναι, μάλλον ξέρει ότι αυτά που έχει εγκαταστήσει, αυτά και χρειάζεται. Άντε, μου γίνατε όλοι ειδήμονες εδώ μέσα και θα μας πείτε και τι είναι λειτουργικό και τι όχι για τον καθένα. Να σου θυμίσω πόσο πουλούσαν iphone συσκευές με εγκατεστημένο το epic games store επειδή δεν μπορούσαν να το εγκαταστήσουν από ένα σημείο κι έπειτα λόγω της γνωστής κόντρας. Οπότε ναι. Έχεις δίκιο. Αν το κρατήσει άλλα 10 χρόνια, θα πάρει και αξία με τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές 10 ετίας που ούτε updates παίρνουν, ούτε είναι ασφαλείς (αν μιλάμε για banking apps, κλπ). Οπότε ναι, δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδήμονας για να κατανοήσει τα προφανή. Μάλλον κάποιοι αρνούνται να βγάλουν τα apple glasses τους και θίγονται όταν κάποιοι προσπαθούν να τους επαναφέρουν στην πραγματικότητα. ΥΓ. Ξυδάκι. 3 λεπτά πριν, xenofonlive είπε iphone 4 2010 model! 2021 σήμερα , άρα 7 χρόνια το κινητό έπαιρνε εφαρμογές κανονικά! Μην το ακούσουν αυτό οι android users και λυποθημήσουν... Στο android μπορείς ακόμα και σε μοντέλο 10 ετίας να ΞΑΝΑπεράσεις όσες εφαρμογές υποστηρίζονται στην έκδοση που τρέχει. Και δεν με νοιάζει το android vs apple, αλλά πραγματικά, τα apple fanboys ηδονίζονται με κάτι τέτοια. Λογικό αν σκεφτείς πως κάπως πρέπει να πείσει κανείς τον εαυτό του για το χιλιάρικο που έσκασε για ένα κινητό 😃
NickTG Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 15 minutes ago, xenofonlive said: iphone 4 2010 model! 2021 σήμερα , άρα 7 χρόνια το κινητό έπαιρνε εφαρμογές κανονικά! Μην το ακούσουν αυτό οι android users και λυποθημήσουν... To N900 μου πάντως κατεβάζει ακόμα από το store του κανονικά. Από το 2009.
xenofonlive Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, NickKavourdiris είπε . Λογικό αν σκεφτείς πως κάπως πρέπει να πείσει κανείς τον εαυτό του για το χιλιάρικο που έσκασε για ένα κινητό 😃 Δεν ξέρω για τα 1000+ που λές πάντως το iphone se 2016 το αγόρασα μόλις βγήκε στα 430ευρώ μέ τα μεταφορικά! έχει τον Α9(14nm) που είναι model του 2015 (iphone 6s), τουλάχιστον και φέτος θα πάρει το νέο λογισμικό οπως ανακοινώθηκε από την apple! Το τηλ είναι μέχρι σήμερα σφαιράτο όπως το είχα πάρει την πρώτη μέρα...! κι έχει μόνο 2γίγα ράμ... edit: Το μόνο που του άλλαξα πριν ενα μήνα είναι η μπαταρία του , που την αγόρασα από Κίνα για 5ευρώ! την άλλαξα μόνος μου! Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από xenofonlive 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, xenofonlive είπε Δεν ξέρω για τα 1000+ που λές πάντως το iphone se 2016 το αγόρασα μόλις βγήκε στα 430ευρώ μέ τα μεταφορικά! έχει τον Α9(14nm) που είναι model του 2015 (iphone 6s), τουλάχιστον και φέτος θα πάρει το νέο λογισμικό οπως ανακοινώθηκε από την apple! Το τηλ είναι μέχρι σήμερα σφαιράτο όπως το είχα πάρει την πρώτη μέρα...! κι έχει μόνο 2γίγα ράμ... Δεν έχω λόγια. Τα παίρνω όλα πίσω.
GCX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Nokia C2-01 ειχα μεχρι 2017 μετα πηρα το Alcatel U5 4gτο οποιο ειχε android 6 (καποια ειχαν και android 7 απο οτι ειχα δει δεν ξερω γιατι) ειναι κινητο το 2017 αλλα οκ μου κρατησε μια χαρα μεχρι το 2019(ακομα λειτουργει μια χαρα λαγκαρει λιγο καποιες φορες λογο 1gb ram δεν θα το βαλω custom rom) τωρα ειμαι με Galaxy A20e. Ο Αδερφος μου ειχε Sony Xperia J πολυ ωραιο κινητο με Snap S1 (2011νομιζω), η αδερφη μου το Galaxy Ace(το πρωτο smartphone που επιασα οταν ημουν 3 δημοτικου)
Panagiotis5 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Εγώ είχα πολύ καλή εμπειρία με το Lumia 550, το πρώτο μου SmartPhone, το οποίο χρειάστηκε να το ξανχρησιμοποιήσω ως εναλλακτικό για λίγες μέρες πρόσφατα μετά από 2 χρόνια στο συρτάρι και λειτουργούσαν όλα εξαιρετικά. Τα Windows Phones ίσως ήταν λίγο υποτιμημένα κατά τη γνώμη μου.
eko13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Όταν εμείς είχαμε οπτικό ζουμ και κάμερα Carl Zeiss και παίζαμε στην ταινια Transformers, τα απλ μποης ήταν στα δέντρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα