trib Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Η Google θέλει οι χρήστες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το σχεδόν 10 χρόνων Android Jelly Bean καθώς η εταιρεία σταματά την υποστήριξη των Play υπηρεσιών της σε αυτήν την έκδοση του λειτουργικού της συστήματος. Το Android Jelly Bean κυκλοφόρησε το 2012, την εποχή που ακόμη τα Windows Phones υπήρχαν στην αγορά και αποτελούσαν μία εναλλακτική λύση smartphone. Πλέον 2021, μάλλον ήρθε η ώρα οι χρήστες που έχουν ξεμείνει σε εκείνη την εποχή να αναβαθμίσουν το τηλέφωνό τους. Όπως ανακοίνωσε η Google, η εταιρεία θα σταματήσει την υποστήριξη των Play υπηρεσιών της σε όλες τις Jelly Bean συσκευές τον επόμενο μήνα. Τον Αύγουστο, η Google θα ενημερώσει για τελευταία φορά το APK Play Services με την έκδοση 21.30.99. Η τελευταία φορά που οι Jelly Bean συσκευές θα δουν μια ενημέρωση και αυτό αφορά όλες τις εκδόσεις Android 4.1, 4.2 και 4.3. Η Google υπολογίζει το ποσοστό Android χρηστών που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το Jelly Bean ότι είναι μικρότερο του 1%, οπότε αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει ένα πολύ μικρό αριθμό χρηστών. Όποιος χρήστης θέλει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη συσκευή Jelly Bean θα μπορεί να το κάνει αφού αυτή θα λειτουργεί κανονικά. Ωστόσο, κάποιες εφαρμογές ίσως να μην τρέχουν σωστά ενώ κάποιες άλλες μπορεί και καθόλου. Επίσης, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο μέλλον να προκύψουν και ζητήματα ασφαλείας αφού δεν θα λαμβάνει ενημερώσεις. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
skar1983 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Η απορία μου είναι αν smartphone αντέχει 10 χρόνια .... 3
eko13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Και να το να μην το έκανε επίσημα, έχει γίνει μέσω των εφαρμογών! Άνοιξα μετα από πολύ καιρό το Samsung Beam που έχω (700 MB ram) και ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, κολλανε όλα. Πρέπει να βρεις τις αρχικές εφαρμογές και να τις εγκαταστήσεις χειροκίνητα. 2
SiLeNtOne-- Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, eko13 είπε Και να το να μην το έκανε επίσημα, έχει γίνει μέσω των εφαρμογών! Άνοιξα μετα από πολύ καιρό το Samsung Beam που έχω (700 MB ram) και ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, κολλανε όλα. Πρέπει να βρεις τις αρχικές εφαρμογές και να τις εγκαταστήσεις χειροκίνητα. Μόνο το μήλο κρατάει 10 χρόνια! Ο πατέρας μου μόνο μπαταρία άλλαξε με 30 ευρώ και δεν το αλλάζει με τίποτα! FaceΤime, iMessage δουλεύει, App Store λειτουργεί, έχει να πάρει update όμως 3 χρόνια τωρα.. iPhone 5 - Born 2012 and going... 11 1 6 3
tarantules Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μια χαρά παίζω με ένα Galaxy S4 .Κλήσεις , GPS , internet , φωτογραφίες κλπ. 5
markos9 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Γιατι μας το λεει; Αυτο πρέπει να το πει στους κατασκευάστες, που εχουν ξεχάσει χεσμενα τα ταμπλετ. Εχω ενα λενοβο, ετσι για διακοπες και για ταξιδια, αγορα του 2016 με 4.4.4 (ραμ 2 γιγα). 7
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, SiLeNtOne-- είπε Μόνο το μήλο κρατάει 10 χρόνια! Άλλαξε πλευρό. Θα πιαστείς... 12 λεπτά πριν, SiLeNtOne-- είπε Ο πατέρας μου μόνο μπαταρία άλλαξε με 30 ευρώ και δεν το αλλάζει με τίποτα! FaceΤime, iMessage δουλεύει, App Store λειτουργεί, έχει να πάρει update όμως 3 χρόνια τωρα.. iPhone 5 - Born 2012 and going... Iphone 4 λειτουργεί ακόμα μεν, αλλά εδώ και 4 χρόνια δεν μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές απ'το app store. Ναι, οι ήδη εγκατεστημένες λειτουργούν ακόμα, so; Λειτουργική συσκευή δεν είναι αυτή που ανοίγει ακόμα και τρέχουν οι εφαρμογές. Αν δεν μπορείς να εγκαταστήσεις νέες εφαρμογές απ'το app store, ούτε σου επιτρέπει να περάσεις εφαρμογές με sideloading, για ποια λειτουργικότητα μιλάμε;
eko13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Η αλήθεια είναι ότι Samsung S4 mini οκταετίας που εχω μια χαρά λειτουργικό είναι. Αλλά αυτό ήταν κινητάρα από τότε 😊😊 (1,5 giga ram). Αλλά όσα είναι από 1 gb ram και κάτω πιστεύω δεν θα δουλεύονται.
Silverage Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 10 χρόνια smartphone είναι πια σαράβαλο. Ακόμα και αν κάνεις δουλειά σε σύγκριση με ένα καινούριο είναι μέρα με τη νύχτα αν το δουλέψεις.
redhotstef Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 30 λεπτά πριν, eko13 είπε Και να το να μην το έκανε επίσημα, έχει γίνει μέσω των εφαρμογών! Άνοιξα μετα από πολύ καιρό το Samsung Beam που έχω (700 MB ram) και ουσιαστικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, κολλανε όλα. Πρέπει να βρεις τις αρχικές εφαρμογές και να τις εγκαταστήσεις χειροκίνητα. Εσύ το είχες τόσο καιρό αυτό το κινητό; Αυτό με τον προβολέα. Έψαχνα να το αγοράσω μεταχειρισμένο και δεν το έβρισκα με τίποτα. Τώρα πλέον θα είναι άχρηστο. Έχω και εγώ ένα galaxy s duos με 1 gb ram, ούτε στο opera δεν μπαίνει χωρίς να κολλάει. Έχω και ένα x10 xperia mini, που νομίζω είχε σταματησει στο android 2.. , τέλειο κινητό ακόμα και σήμερα δεν υπάρχουν πολύ μικρά κινητά πλέον. Κρίμα να μην υπάρχει υποστήριξη. ΕΦοσον μπορούσαν εκείνη την εποχή και έμπαιναν πχ YouTube, γιατί τα κάναν να μην μπορούν σήμερα;
AtiX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Να θυμηθώ να ανοίξω το neo V μου, βέβαια θυμάμαι ότι του είχα περάσει την 5αρα… 1
killerx3 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Έχω iOS άντε γεια. 🤣 (πλάκα κάνω εννοείται) πιστεύω πάνω κάτω όλα έχουν θέμα, είτε υποστήριξης είτε ασφαλείας κλπ. Οπότε…
inetien12 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 49 λεπτά πριν, SiLeNtOne-- είπε Μόνο το μήλο κρατάει 10 χρόνια! Ο πατέρας μου μόνο μπαταρία άλλαξε με 30 ευρώ και δεν το αλλάζει με τίποτα! FaceΤime, iMessage δουλεύει, App Store λειτουργεί, έχει να πάρει update όμως 3 χρόνια τωρα.. iPhone 5 - Born 2012 and going... Αν βγάλει update μη κανει θα το μετανιώσει !!!
eko13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 19 λεπτά πριν, redhotstef είπε Εσύ το είχες τόσο καιρό αυτό το κινητό; Αυτό με τον προβολέα. Έψαχνα να το αγοράσω μεταχειρισμένο και δεν το έβρισκα με τίποτα. Τώρα πλέον θα είναι άχρηστο. Έχω και εγώ ένα galaxy s duos με 1 gb ram, ούτε στο opera δεν μπαίνει χωρίς να κολλάει. Έχω και ένα x10 xperia mini, που νομίζω είχε σταματησει στο android 2.. , τέλειο κινητό ακόμα και σήμερα δεν υπάρχουν πολύ μικρά κινητά πλέον. Κρίμα να μην υπάρχει υποστήριξη. ΕΦοσον μπορούσαν εκείνη την εποχή και έμπαιναν πχ YouTube, γιατί τα κάναν να μην μπορούν σήμερα; Δεν δούλεψε και πότε εκτός σπιτιού, το beam είχε εξ αρχής πρόβλημα και τελείωνε η μπαταρία ακόμα και αν δεν του έκανες τίποτα! Έπρεπε να κάνεις διάλυμα για αλλαγή μπαταρίας για να δεις σειρά ή ταινία 😄😄 Και τα x10mini pro σκυλάκια είναι, έχω δύο που κάθονται, πιστεύω θα κάνουν δουλίτσα με τις δικές τους εκδοσεις. Για neo V πιστευω θα την παλεύει και αυτό άνετα.
ChimairaX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 43 λεπτά πριν, redhotstef είπε Έχω και εγώ ένα galaxy s duos με 1 gb ram, ούτε στο opera δεν μπαίνει χωρίς να κολλάει. Το S Duos κόλλαγε και στον dialer στα ντουζένια του κιόλας. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω πως το συγκεκριμένο τηλέφωνο ήταν το τοπ σέλλερ της Samsung εκείνη την περίοδο. Ήταν δυσφήμηση του Android και της ίδιας της Samsung. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα