thelos257 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Καλημερα σας παιδια αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το προγραμμα ArcSoft ShowBiz οσοι το γνωριζετε πολυ καλα. Λεει οτι η συσκευη δεν ειναι διαθεσιμη η χρεισιμοποιηται απο αλλη εφαρμογη. Δεν εχω καποια αλλη εφαρμογη η οποια θα τρεχει το συγκεκριμενο Konig csusbvg100. Τι μπορω να κανω ; Μου εμφανισε αυτο το προβλημα μετα απο αναβαθμιση σε windows 10 21h1 απο την εκδοση 20h1 που ειχα. Δοκιμασα απενγκατασταση της εφαρμογης και των οδηγων της αλλα τζιφος τιποτα. Σε αλλο υπολογιστη που το δοκιμασα δουλευει μια χαρα. Τι προτεινετε να κανω ;
micos000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μήπως τρέχει κανένα webex, skype κτλ και έχει δεσμεύσει την συσκευή; Στην διαχείριση συσκευών υπάρχει η konig; Δοκίμασες να κάνεις capture από άλλη εφαρμογή π.χ. το obs (open source) ή το nch debut video capture (έχει trial);
thelos257 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 19 ώρες πριν, micos000 είπε Μήπως τρέχει κανένα webex, skype κτλ και έχει δεσμεύσει την συσκευή; Στην διαχείριση συσκευών υπάρχει η konig; Δοκίμασες να κάνεις capture από άλλη εφαρμογή π.χ. το obs (open source) ή το nch debut video capture (έχει trial); Καλημερα οχι καμια τετοια εφαρμογη δεν τρεχω. Το θεμα ειναι αγαπητε μου πως δεν δειχνει ουτε εικονα ουτε και ηχο δεν ξερω τι συμβαινει. Τοσα χρονακια που το χρεισιμοποιηω πρωτη φορα μου εμφανισε αυτο το προβλημα.
micos000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Αν η συσκευή δεσμευτεί από κάποια άλλη εφαρμογή δεν θα δείχνει τίποτα. Δοκίμασε και με τα άλλα προγράμματα που σου έδωσα να δούμε μήπως εκείνα μπορούν να την λειτουργήσουν. Αν δε βγάλεις άκρη δοκίμασε να επαναφέρεις την παλαιότερη έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα