George11111 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα. Επειδή έληξε το συμβόλαιο μου και ως γνωστόν η εταιρεία μου(Vodafone) δε μου έκανε μια ικανοποιητική προσφορά θέλησα να πάω σε άλλη εταιρεία αλλά έχοντας πάντα ανοιχτό το παραθυράκι να με ξαναπάρει η Vodafone για αντιπροσφορα. Μιλησα λοιπόν με ένα κατάστημα Γερμανού που τυχαίνει να γνωρίζω κάποιον και μου είπε ότι αν κάνεις αίτημα φορητότητας σε άλλη εταιρεία πλέον δε μπορείς να το πάρεις πίσω. Ξέρει κάποιος αν ισχύει η μήπως ο τύπος μου πούλαγε παπατζες και δεν ήθελε να με εξυπηρετήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Σωστά σου έλεγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 ...αν έψαχνες τα παλαιότερα θέματα εδώ στο Insomnia, θα έβλεπες ότι το ερώτημά σου έχει απαντηθεί πολλές φορές και με λεπτομέρειες, ακόμα και πρόσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, George11111 είπε δε μπορείς να το πάρεις πίσω τα έχουν μιλημένα - ξηγημένα οι 3 πάροχοι μεταξύ τους κ σε βάζουν να υπογράψεις, πως απαξ κ αιτηθείς δε μπορείς να ανακαλέσεις, όπως γινόταν παλιά. ΑΝ και ΜΟΝΟ αν η ποιότητα παροχής είναι πολύ χάλια, μπορείς ΑΤΕΛΩΣ να φύγεις, β'ασει των νέων οδηγιών από την ΕΕΤΤ...κάτι το οποίο πρέπει να ψάξεις καλά για να το αποδείξεις Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από Kthulhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα