koularasss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Ποσό που διαθέτουμε : 300 ή και λιγοτερο αν βγαινει Χρήση υπολογιστή : δουλεια γραφειου (καμια 10αρια καρτελες chrome) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανενα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι υπαρχει μια full hd Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). θεσσαλονικη e-shop ή visionstudio Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ένα καταστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? απο το καταστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. οχι θα μπουν 10αρια που εχω.
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Με 300 και λιγότερο δεν γίνεται δουλειά. Με 300 και πάνω κάτι μπορεί να γίνει. Τώρα έχετε κάποιο σύστημα ή κομμάτια;
dpolal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, koularasss είπε Ποσό που διαθέτουμε : 300 ή και λιγοτερο αν βγαινει Χρήση υπολογιστή : δουλεια γραφειου (καμια 10αρια καρτελες chrome) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανενα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι υπαρχει μια full hd Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). θεσσαλονικη e-shop ή visionstudio Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ένα καταστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? απο το καταστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. οχι θα μπουν 10αρια που εχω. Για λιγότερο από 300 που ψάχνεται δεν έχεις πολλές επιλογές σε καινούργιο. Kοίτα καλύτερα για refurbish: http://www.cosmodata.gr/product/353709/ipologistes-anavathmisi/refurbish-pc/pc-refurbish-efkeries/pc-lenovo-thinkcentre-m81-sff-intel-core-i7-2is-genias-2xxx-8gb-ram-240gb-ssd-dvd-windows-10-pro http://www.cosmodata.gr/product/352805/ipologistes-anavathmisi/refurbish-pc/pc-refurbish-efkeries/dell-optiplex-3020-tower-intel-core-i5-4is-genias-4xxx-8gb-ram-240gb-ssd-dvd-windows-10-pro http://www.cosmodata.gr/product/354787/ipologistes-anavathmisi/refurbish-pc/pc-refurbish-efkeries/hp-prodesk-600-g1-intel-core-i5-4is-genias-4xxx-8gb-ram-240gb-ssd-dvd-windows-10-pro
Nik1239 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, koularasss είπε Ποσό που διαθέτουμε : 300 ή και λιγοτερο αν βγαινει Χρήση υπολογιστή : δουλεια γραφειου (καμια 10αρια καρτελες chrome) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανενα Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι υπαρχει μια full hd Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). θεσσαλονικη e-shop ή visionstudio Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ένα καταστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? απο το καταστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. οχι θα μπουν 10αρια που εχω. Μια χαρά βγαίνει κάτι από eshop αλλά έχεις περιορισμένη δύναμη επεξεργαστή αν και νομίζω θα είναι μια χαρά για αυτά που θες Αν θες να ρίξεις το κόστος βάζεις 8gb ram και βλέπεις αν δεν τραβάει βάζεις αλλά 8gb Επίσης μπορείς να βάλεις και έναν μεγαλύτερο ssd αν θες ή αν βάλεις 8 ραμ 1
kostis76 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Κοιτας και σε ετοιμα με αυτο το budget https://mrcheap.gr/ipologistes/statheroi-ipologistes/desktop-pc/hp-295-g6-mt-r3p3200g-8gb-256gb-294r2ea-294r2ea
koularasss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Με 300 και λιγότερο δεν γίνεται δουλειά. Με 300 και πάνω κάτι μπορεί να γίνει. Τώρα έχετε κάποιο σύστημα ή κομμάτια; Τώρα υπάρχει λάπτοπ με i3, το οποίο θα αντικαταστήσει ο σταθερός. 4 ώρες πριν, dpolal είπε Για λιγότερο από 300 που ψάχνεται δεν έχεις πολλές επιλογές σε καινούργιο. Kοίτα καλύτερα για refurbish: http://www.cosmodata.gr/product/353709/ipologistes-anavathmisi/refurbish-pc/pc-refurbish-efkeries/pc-lenovo-thinkcentre-m81-sff-intel-core-i7-2is-genias-2xxx-8gb-ram-240gb-ssd-dvd-windows-10-pro http://www.cosmodata.gr/product/352805/ipologistes-anavathmisi/refurbish-pc/pc-refurbish-efkeries/dell-optiplex-3020-tower-intel-core-i5-4is-genias-4xxx-8gb-ram-240gb-ssd-dvd-windows-10-pro http://www.cosmodata.gr/product/354787/ipologistes-anavathmisi/refurbish-pc/pc-refurbish-efkeries/hp-prodesk-600-g1-intel-core-i5-4is-genias-4xxx-8gb-ram-240gb-ssd-dvd-windows-10-pro Το σκέφτομαι ακόμα για refurbished. Αλλά αν μπορώ καινουριο με αυτά τα χρήματα θα πάω στο καινούριο 4 ώρες πριν, Nik1239 είπε Μια χαρά βγαίνει κάτι από eshop αλλά έχεις περιορισμένη δύναμη επεξεργαστή αν και νομίζω θα είναι μια χαρά για αυτά που θες Αν θες να ρίξεις το κόστος βάζεις 8gb ram και βλέπεις αν δεν τραβάει βάζεις αλλά 8gb Επίσης μπορείς να βάλεις και έναν μεγαλύτερο ssd αν θες ή αν βάλεις 8 ραμ Και με 8 γιγα καλά θα είναι από ότι βλέπω γιατί τώρα με i3 λάπτοπ 4ετιας βγαίνει η δουλειά με 8 γιγα ραμ.
Nik1239 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, koularasss είπε Τώρα υπάρχει λάπτοπ με i3, το οποίο θα αντικαταστήσει ο σταθερός. Το σκέφτομαι ακόμα για refurbished. Αλλά αν μπορώ καινουριο με αυτά τα χρήματα θα πάω στο καινούριο Και με 8 γιγα καλά θα είναι από ότι βλέπω γιατί τώρα με i3 λάπτοπ 4ετιας βγαίνει η δουλειά με 8 γιγα ραμ. Ωραία τότε βάζεις μια 8αρα και έναν μεγαλύτερο ssd αν θες και θα είναι ένα αξιοπρεπές σύστημα
koularasss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, kostis76 είπε Κοιτας και σε ετοιμα με αυτο το budget https://mrcheap.gr/ipologistes/statheroi-ipologistes/desktop-pc/hp-295-g6-mt-r3p3200g-8gb-256gb-294r2ea-294r2ea Καλή πρόταση και αυτό, πιο δυνατός από τον πεντιουμ από πάνω νομίζω αλλά για chrome μόνο δεν ξέρω αν χρειάζεται. 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε Ωραία τότε βάζεις μια 8αρα και έναν μεγαλύτερο ssd αν θες και θα είναι ένα αξιοπρεπές σύστημα Από ότι κατάλαβα για το λάπτοπ λες ε; Το σκέφτηκα και εγώ αυτό για λάπτοπ αλλά δεν ξέρω ακόμα αν μπορεί να γίνει αλλαγή στον δίσκο. Θα δω το μοντέλο και αν γίνεται έτσι μάλλον αυτό που λες θα γίνει αλλά θέλω να έχω και μια έτοιμη σύνθεση. Αυτή του eshop θα με καλύπτει από ότι βλέπω.
Nik1239 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, koularasss είπε Καλή πρόταση και αυτό, πιο δυνατός από τον πεντιουμ από πάνω νομίζω αλλά για chrome μόνο δεν ξέρω αν χρειάζεται. Από ότι κατάλαβα για το λάπτοπ λες ε; Το σκέφτηκα και εγώ αυτό για λάπτοπ αλλά δεν ξέρω ακόμα αν μπορεί να γίνει αλλαγή στον δίσκο. Θα δω το μοντέλο και αν γίνεται έτσι μάλλον αυτό που λες θα γίνει αλλά θέλω να έχω και μια έτοιμη σύνθεση. Αυτή του eshop θα με καλύπτει από ότι βλέπω. Όχι εννοώ στον υπολογιστή που σου πρότεινα
koularasss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε Όχι εννοώ στον υπολογιστή που σου πρότεινα Α ναι τώρα κατάλαβα. Ο ssd καλύπτει έτσι μόνο για λειτουργικό τον θέλω και τον chrome. Δηλαδή και 64αρι αν αξίζει και να βάλω κάνα 500αρι hdd για αποθήκη θα ήταν ιδανικό. Αν και 64αρι με windows θα τον φουλαρει τον ssd?
Nik1239 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, koularasss είπε Α ναι τώρα κατάλαβα. Ο ssd καλύπτει έτσι μόνο για λειτουργικό τον θέλω και τον chrome. Δηλαδή και 64αρι αν αξίζει και να βάλω κάνα 500αρι hdd για αποθήκη θα ήταν ιδανικό. Αν και 64αρι με windows θα τον φουλαρει τον ssd? 8 ram 120ssd 1tb hdd στα 300€ Νομίζω είναι αυτό που ψάχνεις Ssd 64 πλέον δεν βρίσκεις , ο φθηνότερος ssd που βρήκα είναι αυτό που έβαλα Επίσης 500αρις hdd δεν αξίζει μιας και έχει 7€ διάφορα από έναν 1tb
tsiro7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Σήμερα έφτιαξα αυτό για την ίδια δουλειά με εσένα. Πιστεύω με 300 ευρώ φτιάχνεις κάτι αξιοπρεπές για σερφαρισμα και καμμία ταινία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα