Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 300 ή και λιγοτερο αν βγαινει

Χρήση υπολογιστή : δουλεια γραφειου (καμια 10αρια καρτελες chrome)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι υπαρχει μια full hd

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). θεσσαλονικη e-shop ή visionstudio

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ένα καταστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

απο το καταστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. οχι θα μπουν 10αρια που εχω.

Δημοσ.

Με 300 και λιγότερο δεν γίνεται δουλειά. Με 300 και πάνω κάτι μπορεί να γίνει. Τώρα έχετε κάποιο σύστημα ή κομμάτια;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, koularasss είπε

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι υπαρχει μια full hd

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). θεσσαλονικη e-shop ή visionstudio

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? ένα καταστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

απο το καταστημα

Για λιγότερο από 300 που ψάχνεται δεν έχεις πολλές επιλογές σε καινούργιο.
Kοίτα καλύτερα για refurbish:
http://www.cosmodata.gr/product/353709/ipologistes-anavathmisi/refurbish-pc/pc-refurbish-efkeries/pc-lenovo-thinkcentre-m81-sff-intel-core-i7-2is-genias-2xxx-8gb-ram-240gb-ssd-dvd-windows-10-pro

http://www.cosmodata.gr/product/352805/ipologistes-anavathmisi/refurbish-pc/pc-refurbish-efkeries/dell-optiplex-3020-tower-intel-core-i5-4is-genias-4xxx-8gb-ram-240gb-ssd-dvd-windows-10-pro

http://www.cosmodata.gr/product/354787/ipologistes-anavathmisi/refurbish-pc/pc-refurbish-efkeries/hp-prodesk-600-g1-intel-core-i5-4is-genias-4xxx-8gb-ram-240gb-ssd-dvd-windows-10-pro

Δημοσ.
8 ώρες πριν, koularasss είπε

απο το καταστημα

Μια χαρά βγαίνει κάτι από eshop αλλά έχεις περιορισμένη δύναμη επεξεργαστή αν και νομίζω θα είναι μια χαρά για αυτά που θες 

Αν θες να ρίξεις το κόστος βάζεις 8gb ram και βλέπεις αν δεν τραβάει βάζεις αλλά 8gb 

Επίσης μπορείς να βάλεις και έναν μεγαλύτερο ssd αν θες ή αν βάλεις 8 ραμ 

Screenshot_2021-07-12-09-45-37-368_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2021-07-12-09-45-31-562_com.android.chrome.jpg

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Με 300 και λιγότερο δεν γίνεται δουλειά. Με 300 και πάνω κάτι μπορεί να γίνει. Τώρα έχετε κάποιο σύστημα ή κομμάτια;

Τώρα υπάρχει λάπτοπ με i3, το οποίο θα αντικαταστήσει ο σταθερός. 

4 ώρες πριν, dpolal είπε

Το σκέφτομαι ακόμα για refurbished. Αλλά αν μπορώ καινουριο με αυτά τα χρήματα θα πάω στο καινούριο 

4 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Μια χαρά βγαίνει κάτι από eshop αλλά έχεις περιορισμένη δύναμη επεξεργαστή αν και νομίζω θα είναι μια χαρά για αυτά που θες 

Αν θες να ρίξεις το κόστος βάζεις 8gb ram και βλέπεις αν δεν τραβάει βάζεις αλλά 8gb 

Επίσης μπορείς να βάλεις και έναν μεγαλύτερο ssd αν θες ή αν βάλεις 8 ραμ 

Screenshot_2021-07-12-09-45-37-368_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2021-07-12-09-45-31-562_com.android.chrome.jpg

Και με 8 γιγα καλά θα είναι από ότι βλέπω γιατί τώρα με i3 λάπτοπ 4ετιας βγαίνει η δουλειά με 8 γιγα ραμ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koularasss είπε

Τώρα υπάρχει λάπτοπ με i3, το οποίο θα αντικαταστήσει ο σταθερός. 

Το σκέφτομαι ακόμα για refurbished. Αλλά αν μπορώ καινουριο με αυτά τα χρήματα θα πάω στο καινούριο 

Και με 8 γιγα καλά θα είναι από ότι βλέπω γιατί τώρα με i3 λάπτοπ 4ετιας βγαίνει η δουλειά με 8 γιγα ραμ. 

Ωραία τότε βάζεις μια 8αρα και έναν μεγαλύτερο ssd αν θες και θα είναι ένα αξιοπρεπές σύστημα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostis76 είπε

Καλή πρόταση και αυτό, πιο δυνατός από τον πεντιουμ από πάνω νομίζω αλλά για chrome μόνο δεν ξέρω αν χρειάζεται.

1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε

Ωραία τότε βάζεις μια 8αρα και έναν μεγαλύτερο ssd αν θες και θα είναι ένα αξιοπρεπές σύστημα 

Από ότι κατάλαβα για το λάπτοπ λες ε; 

Το σκέφτηκα και εγώ αυτό για λάπτοπ αλλά δεν ξέρω ακόμα αν μπορεί να γίνει αλλαγή στον δίσκο. 

Θα δω το μοντέλο και αν γίνεται έτσι μάλλον αυτό που λες θα γίνει αλλά θέλω να έχω και μια έτοιμη σύνθεση. Αυτή του eshop θα με καλύπτει από ότι βλέπω. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, koularasss είπε

Καλή πρόταση και αυτό, πιο δυνατός από τον πεντιουμ από πάνω νομίζω αλλά για chrome μόνο δεν ξέρω αν χρειάζεται.

Από ότι κατάλαβα για το λάπτοπ λες ε; 

Το σκέφτηκα και εγώ αυτό για λάπτοπ αλλά δεν ξέρω ακόμα αν μπορεί να γίνει αλλαγή στον δίσκο. 

Θα δω το μοντέλο και αν γίνεται έτσι μάλλον αυτό που λες θα γίνει αλλά θέλω να έχω και μια έτοιμη σύνθεση. Αυτή του eshop θα με καλύπτει από ότι βλέπω. 

Όχι εννοώ στον υπολογιστή που σου πρότεινα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε

Όχι εννοώ στον υπολογιστή που σου πρότεινα 

Α ναι τώρα κατάλαβα. Ο ssd καλύπτει έτσι μόνο για λειτουργικό τον θέλω και τον chrome. Δηλαδή και 64αρι αν αξίζει και να βάλω κάνα 500αρι hdd για αποθήκη θα ήταν ιδανικό. Αν και 64αρι με windows θα τον φουλαρει τον ssd?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koularasss είπε

Α ναι τώρα κατάλαβα. Ο ssd καλύπτει έτσι μόνο για λειτουργικό τον θέλω και τον chrome. Δηλαδή και 64αρι αν αξίζει και να βάλω κάνα 500αρι hdd για αποθήκη θα ήταν ιδανικό. Αν και 64αρι με windows θα τον φουλαρει τον ssd?

8 ram 120ssd 1tb hdd στα 300€ Νομίζω είναι αυτό που ψάχνεις 

Ssd 64 πλέον δεν βρίσκεις , ο φθηνότερος ssd που βρήκα είναι αυτό που έβαλα 

Επίσης 500αρις hdd δεν αξίζει μιας και έχει 7€ διάφορα από έναν 1tb 

Screenshot_2021-07-12-15-48-46-329_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2021-07-12-15-48-35-700_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.

Σήμερα έφτιαξα αυτό για την ίδια δουλειά με εσένα. Πιστεύω με 300 ευρώ φτιάχνεις κάτι αξιοπρεπές για σερφαρισμα και καμμία ταινία. 

Screenshot_2021-07-12-22-41-15-302_com.kiwibrowser.browser.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...