3DJIN Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 η συγκριση αλιμου με γερακα ειναι αστεια και δεν εχει νοημα να το συζηταμε καν.Ειναι σα να παιζεις cyberpunk με rtx on (αλιμος)με μια 3070ti και απλα να το τρεχεις οταν η καρτα σου δεν υποστηριζει rtx (γερακας).
C(r)y Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, kirileman είπε Το Πανί και το Κάτω Καλαμάκι-Παραλία ναι, έχουν μεγάλη διαφορά από Γέρακα. Και η "απόσταση" μάλλον θα μεγαλώσει. Κάτι Τράχωνες, Εκτελωνιστών κλπ όχι. To πανί είναι μακρια και καμία σχέση ακόμη και απο το Κάτω καλαμάκι. Συγκρίνεται με καβούρι-βαρκιζα και. 1 ώρα πριν, DimCrypto είπε Ποια είναι η καλυτερη έκδοση προκάτ δλδ;Για τι κόστος μιλαμε; αφορά πάχος /είδος μόνωσης , αντλίες θερμότητες κτλ . είναι σχετικό . μια τελευταία προσφορά που έχω πάρει μπορώ να σ στείλω με πμ να δεις, γιατί γενικα το ψάχνω το τελευταίο χρόνο.
DimCrypto Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, C(r)y είπε To πανί είναι μακρια και καμία σχέση ακόμη και απο το Κάτω καλαμάκι. Συγκρίνεται με καβούρι-βαρκιζα και. αφορά πάχος /είδος μόνωσης , αντλίες θερμότητες κτλ . είναι σχετικό . μια τελευταία προσφορά που έχω πάρει μπορώ να σ στείλω με πμ να δεις, γιατί γενικα το ψάχνω το τελευταίο χρόνο. Ναι αν θελεις φυσικα!Να έχω μια ιδεα.
Amaretos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, DimCrypto είπε Ναι αν θελεις φυσικα!Να έχω μια ιδεα. και εμενα θα με ενδιεφερε αμα μπορεις, ευχαριστω
absoluteblade Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μη κάνεις το λάθος να χτίσεις! Αν σκέφτεσαι να κάνεις κανένα λειώμενο με το κλειδί στο χέρι έχει καλώς! Αλλιώς αν μπεις στη διαδικασία να το χτίσεις μόνος σου απλά θα γεράσεις πριν την ώρα σου! Εκτός και αν είσαι του χώρου και ξέρεις οπότε πάω πάσο! 3
manolis-K Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Ολα ειναι σχετικα οταν μιλαμε για περιοχες. Γερακας ή Αλιμος εχουν καλες γειτονιες αλλα και απαισιες. Ο γειτονας εν γενει λογω ζηλιας θα βγαλει την κακια του Το να πας σε αραιοκατοικημένη περιοχή ειναι μεγάλο ρίσκο και μάλλον επικίνδυνο σήμερα. Δεν εχεις καμια ασφαλεια και γενικα η αστυνομια δεν μπορει ή δεν θελει να βοηθησει. Εμενα σε μεγαλο κτημα περιφραγμενο στην Παιανια μου εχουν κλεψει 3 φορες το καλωδιο παροχης και ολα τα κουφωματα και οτι άξιζε Να μην σου γραψω για γειτονες ...... Σαν μηχανικος που ειμαι (αρχιτεκτονας) θα σου προτεινα. Βρες ενα ετοιμο σε μερος που να σου ταιριαζει και σε καλη τιμη. (Υπαρχουν ευκαιριες). Η αναβαθμιση - ανακαίνιση ειναι πολυ πιο εύκολη και ελεγχομένη υποθεση Εκτος απο το οικοπεδο και το σπιτι σημαντικα εναι Το επιπεδο των κατοικων της περιοχης Η αγορα για τα καθημερινα ( supermarket , τραπεζες, περιπτερα, συνεργεια κλπ) Τα καλα σχολεια και το επιπεδο τους Η ευκολη και γρηγορη μετακινηση 7
DimCrypto Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, manolis-K είπε Ολα ειναι σχετικα οταν μιλαμε για περιοχες. Γερακας ή Αλιμος εχουν καλες γειτονιες αλλα και απαισιες. Ο γειτονας εν γενει λογω ζηλιας θα βγαλει την κακια του Το να πας σε αραιοκατοικημένη περιοχή ειναι μεγάλο ρίσκο και μάλλον επικίνδυνο σήμερα. Δεν εχεις καμια ασφαλεια και γενικα η αστυνομια δεν μπορει ή δεν θελει να βοηθησει. Εμενα σε μεγαλο κτημα περιφραγμενο στην Παιανια μου εχουν κλεψει 3 φορες το καλωδιο παροχης και ολα τα κουφωματα και οτι άξιζε Να μην σου γραψω για γειτονες ...... Σαν μηχανικος που ειμαι (αρχιτεκτονας) θα σου προτεινα. Βρες ενα ετοιμο σε μερος που να σου ταιριαζει και σε καλη τιμη. (Υπαρχουν ευκαιριες). Η αναβαθμιση - ανακαίνιση ειναι πολυ πιο εύκολη και ελεγχομένη υποθεση Εκτος απο το οικοπεδο και το σπιτι σημαντικα εναι Το επιπεδο των κατοικων της περιοχης Η αγορα για τα καθημερινα ( supermarket , τραπεζες, περιπτερα, συνεργεια κλπ) Τα καλα σχολεια και το επιπεδο τους Η ευκολη και γρηγορη μετακινηση Η αποψη σου για τις περιοχές που έχω αναφέρει ποια είναι;Αν γνωρίζεις τις περιοχές προς τα εκει,θα πρότεινες κάποια συγκεκριμένη η αλλη ;
manolis-K Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Τις γνωριζω τις περιοχες γι αυτο σου ειπα την γνωμη μου. Ολες εχουν καποιες καλες γειτονιες και καποια καλα οικοπεδα που ειναι σχετικα ακριβα. Να παρεις οικοπεδο γυρω στα 200μ2 κολλητά με τον γειτονα δεν ειναι και το καλυτερο. Θελεις και καλο μηχανικο για ενα αξιοπρεπες σπιτι. Θελει ψαξιμο και αποφαση για το τι θελεις σε βαθος χρονου 1
manolis-K Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Για να βρεις οικοπεδο ή σπιτι αφου βαλεις κατω αναγκες και προδιαγραφες αρχιζεις να ψαχνεις σε αγγελιες και σε μεσιτες. Ο χρονος που θα το βρεις μπορει να ειναι απο ενας μήνας εως δυο χρονια (αναλογα με την αντοχη και την τυχη σου). Μαζι με αδειες και κατασκευη μιλαμε για 3-5 χρονια. Τωρα ολα εχουν αλλάξει και θελει περισσότερη προσοχη και υπομονη
sphinxgr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Απορώ γιατί κανείς μέχρι τώρα δεν έχει προτείνει αγορά οικοπέδου με σπίτι. Πολλές φορές βγαίνει αρκετά πιο οικονομικό από το να το χτίσεις. Χώρια ότι γλιτώνεις άπειρη ταλαιπωρία. *τέλος το οικόπεδο 200m2 είναι τραγικά μικρό. Σχεδόν δεν έχεις καθόλου χώρο γύρω γύρω. 1
manolis-K Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Απορώ γιατί κανείς μέχρι τώρα δεν έχει προτείνει αγορά οικοπέδου με σπίτι. Πολλές φορές βγαίνει αρκετά πιο οικονομικό από το να το χτίσεις. Χώρια ότι γλιτώνεις άπειρη ταλαιπωρία. *τέλος το οικόπεδο 200m2 είναι τραγικά μικρό. Σχεδόν δεν έχεις καθόλου χώρο γύρω γύρω. Εγω αυτο προτεινα σαν καλυτερη λυση
mcstefan7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 18 ώρες πριν, absoluteblade είπε Μη κάνεις το λάθος να χτίσεις! Αν σκέφτεσαι να κάνεις κανένα λειώμενο με το κλειδί στο χέρι έχει καλώς! Αλλιώς αν μπεις στη διαδικασία να το χτίσεις μόνος σου απλά θα γεράσεις πριν την ώρα σου! Εκτός και αν είσαι του χώρου και ξέρεις οπότε πάω πάσο! Απλά θέλουν κυνήγι. Με το κλειδί στο χέρι θα γεράσεις πριν την ώρα σου όταν θα πληρώσεις βίλα και θα σου βγεί "πέτσινο".
Psy_Em Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Στις 13/7/2021 στις 3:46 ΜΜ, Amaretos είπε και εμενα θα με ενδιεφερε αμα μπορεις, ευχαριστω Χρόνια πολλά. Κι εμένα με ενδιαφέρει άμα μπορείς να στείλεις
Klikas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Στις 13/7/2021 στις 12:15 ΜΜ, C(r)y είπε μια τελευταία προσφορά που έχω πάρει μπορώ να σ στείλω με πμ να δεις, γιατί γενικα το ψάχνω το τελευταίο χρόνο. Είμαι κι εγώ σε διαδικασία λήψης προσφορών οπότε κι εμένα θα με ενδιέφερε. Έχω κάνει αναζητήσεις για κατασκευαστές για επαρχία (αλλά οκ χτίζουν και Αθήνα) και έχω ψάξει σύμμεικτα και προκατ ξύλινα καθώς και thermoblock / μπετόν. Θα με ενδιέφερε να πάρω μια ιδέα κι εγώ - σε περίπτωση που δεν έχω ήδη μιλήσει με αυτόν τον κατασκευαστή που κοιτάς, καθώς και να ανταλλάξουμε απόψεις μιας και έχω κάνει κι εγώ μια αρχική έρευνα. Όσον αφορά το αρχικό θέμα, νομίζω κυρίως είναι ερώτημα ποιότητας ζωής και όχι περιοχής. Με ευέλικτη εργασία προσωπικά επέλεξα ποιότητα ζωής - οικόπεδο και μονοκατοικία επαρχία και ας έχει και σκύλο ο γείτονας - ίσως πάρω κι εγώ. Το σκυλί κάποια στιγμή κοιμάται - η Αθήνα δε κοιμάται . Βέβαια συμφωνώ πως ο γείτονας που θα σου τύχει δεν είναι στο χέρι σου αλλά μοναχός σου χόρευε στο οικόπεδό σου κι όσο θέλεις πήδα - το τι θα κάνει ο διπλανός και ο παραδιπλανός, είναι ένα ρίσκο αλλά οκ - δίπλα και όχι πάνω/κάτω σου. Περιφράσσεις και δε τον βλέπεις και καθόλου που λέει ο λόγος. By the way έβλεπα κάτι οικόπεδα να πωλούνται με άδεια οικοδομής και μελέτη όταν έψαχνα. Λίγα όχι πολλά. Αλλά δεν έβρισκα νόημα να αγοράσεις με υπάρχουσα άδεια και μελέτη - εκτός απ το να γλιτώσεις χρόνο. Πρέπει μετά να χτίσεις αυτό που έχει σχεδιάσει ο άλλος. Αλλιώς, έχει νόημα;
Amaretos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 17 ώρες πριν, Klikas είπε Είμαι κι εγώ σε διαδικασία λήψης προσφορών οπότε κι εμένα θα με ενδιέφερε. Έχω κάνει αναζητήσεις για κατασκευαστές για επαρχία (αλλά οκ χτίζουν και Αθήνα) και έχω ψάξει σύμμεικτα και προκατ ξύλινα καθώς και thermoblock / μπετόν. Θα με ενδιέφερε να πάρω μια ιδέα κι εγώ - σε περίπτωση που δεν έχω ήδη μιλήσει με αυτόν τον κατασκευαστή που κοιτάς, καθώς και να ανταλλάξουμε απόψεις μιας και έχω κάνει κι εγώ μια αρχική έρευνα. Όσον αφορά το αρχικό θέμα, νομίζω κυρίως είναι ερώτημα ποιότητας ζωής και όχι περιοχής. Με ευέλικτη εργασία προσωπικά επέλεξα ποιότητα ζωής - οικόπεδο και μονοκατοικία επαρχία και ας έχει και σκύλο ο γείτονας - ίσως πάρω κι εγώ. Το σκυλί κάποια στιγμή κοιμάται - η Αθήνα δε κοιμάται . Βέβαια συμφωνώ πως ο γείτονας που θα σου τύχει δεν είναι στο χέρι σου αλλά μοναχός σου χόρευε στο οικόπεδό σου κι όσο θέλεις πήδα - το τι θα κάνει ο διπλανός και ο παραδιπλανός, είναι ένα ρίσκο αλλά οκ - δίπλα και όχι πάνω/κάτω σου. Περιφράσσεις και δε τον βλέπεις και καθόλου που λέει ο λόγος. By the way έβλεπα κάτι οικόπεδα να πωλούνται με άδεια οικοδομής και μελέτη όταν έψαχνα. Λίγα όχι πολλά. Αλλά δεν έβρισκα νόημα να αγοράσεις με υπάρχουσα άδεια και μελέτη - εκτός απ το να γλιτώσεις χρόνο. Πρέπει μετά να χτίσεις αυτό που έχει σχεδιάσει ο άλλος. Αλλιώς, έχει νόημα; Καλημέρα συντομα θα αρχισω και εγω να κοιταω, το οικοπεδο υπαρχει ηδη, εμενα με ενδιαφερει για μονιμη κατοικια, απο οτι καταλαβαινω εχεις ηδη κανει καποιες επαφες, και εχεις τσεκαρει ολα τα ειδη, προκατ ξυλινα/συμμεικτα κλπ οπως λες. Εχεις καταληξει καπου? Υπερ κατα σε καποια απο αυτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα