SakafliaC Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, Dantε είπε Αρα εσυ αγοραζεις σπιτι καπου οχι με βαση τα προσωπικα κριτηρια,αλλα οτι λενε οι αλλοι οτι ειναι καλυτερο.Σεβαστο.. Άρα αν το πρωπικό μου κριτήριο πχ αγοράζοντας αμάξι μιας και τα ανέφερες και αυτά είναι η χαμηλή κατανάλωση το Smart είναι καλύτερο αυτοκίνητο απ το R8. Αν το προσωπικό μου κριτήριο είναι να δίνω 200ε νοίκι τα Πατήσια είναι καλύτερη περιοχή απ τη Βούλα. Αν το προσωπικό μου κριτήριο είναι τρώω με 10ε ψάρι, το κατεψυγμένο είναι καλύτερο απ το φρέσκο. Σου είπα μαλακία μου που δεν κατάλαβα εξαρχής ότι τρολάρεις. Σοβαρό τρολάκι είσαι και δε σου φαινόταν. 🤡🤡🤡
Dantε Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μετα απο ενα σημειο ομολογω πως το πηγα στο τρολλαρισμα γιατι πολυ απλα δε δεχεστε αλλη αποψη σε θεμα που λιγο πολυ εχει αρκετα υποκειμενικα σημεια.Και δε το πηγα σε προσωπικο επιπεδο,οπως εκανες εσυ 🤡🤡🤡 Εκτος αν σε κανανε και σενα αντιπροσωπο τους οι του Αλιμου και δε μας το ανακοινωσανε Απο τους πρωτους που ειπαν στο OP να κατσει στο σπιτι του ημουν καθως θα επαιρνε αχρειαστο ρισκο. Και προφανως για καποιον το smart μπορει να ειναι καλυτερο αυτοκινητο,γιατι θα ταιριαζει καλυτερα στις αναγκες του. Παρε το R8 ,οδηγα το στο κεντρο και πες μου μετα.Η οταν θα ερθει η λυπητερη του σερβις.Οποτε προφανως για το μεσο χρηστη ,οχι δεν ειναι καλυτερο.Και κοστιζει και 20 φορες πανω.Ε το ιδιο προσπαθω να εξηγησω οτι συμβαινει λιγο πολυ και στα σπιτια,αλλα οοοχι "μα εχει παραλια,μα κοστιζει τα διπλασια,μα...". Το τι ειναι καλυτερο καθοριζεται απο τις αναγκες του αγοραστη.
SakafliaC Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Το τι ειναι καλυτερο καθοριζεται απο τις αναγκες του αγοραστη. Όχι, το τι είναι καλύτερο είναι ξεκάθαρο. Οι ανάγκες του αγοραστή και η οικονομική του δυνατότητα δεν επηρεάζουν το τι είναι καλύτερο, αλλά το τι μπορεί αυτός να αποκτήσει. Αν δεν έχεις λεφτά να συντηρήσεις ή να βάλεις βενζίνη στο R8 δεν το κάνει χειρότερο αμάξι. Εσύ έχεις το πρόβλημα όχι το αμάξι. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από SakafliaC
Dantε Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Όχι, το τι είναι καλύτερο είναι ξεκάθαρο. Οι ανάγκες του αγοραστή και η οικονομική του δυνατότητα δεν επηρεάζουν το τι είναι καλύτερο, αλλά το τι μπορεί αυτός να αποκτήσει. Αν δεν έχεις λεφτά να συντηρήσεις ή να βάλεις βενζίνη στο R8 δεν το κάνει χειρότερο αμάξι. Εσύ έχεις το πρόβλημα όχι το αμάξι. Παρκαρεις ευκολα με το R8?Ειναι θεμα κοστους αυτο? Εχει βολικη θεση οδηγησης?Παιρνει 4 ατομα?Αποσκευες?Η δε θα σου σπασει η μεση στη λακουβα? Ολα αυτα ειναι ασχετα με τα οικονομικα.Αρα να πω στον CEO της εταιρειας μου να μην ερχεται με το Χ6 αλλα να τσιμπησει κανα R8 να μαθει μπαλιτσα γιατι το πε ο sakafliac στο insomnia οτι ειναι καλυτερο. Μου λες οτι ειναι καλυτερο επειδη ειναι γρηγοροτερο.Για καποιο που δε τον νοιαζει η ταχυτητα ,δεν ειναι καλυτερο!Ποσο δυσκολο να το κατανοησεις αυτο? Επισης πουθενα δεν εγραψα οτι ο Γερακας ειναι καλυτερη περιοχη.Σταθηκα στο οτι εγραψες πως ειναι ετη φωτος καλυτερος ο Αλιμος.Οταν λες οτι ειναι ετη φωτος καλυτερος,περιμενα να ακουσω κατι που αντικειμενικα θα κανει καποιον να πει οτι ναι για αυτο το λογο ο οποιοσδηποτε θα προτιμουσε Αλιμο αντι Γερακα.Αντ αυτου μου λες οτι για ψωνια στο μεν πρεπει να πας Γλυφαδα ενω στο δε Χαλανδρι 😂 Εαν δε σκοπευαν στο Γερακα να λυσουν το θεμα της αποχετευσης τοτε θα σου ελεγα ναι ,αντικειμενικα ειναι λογος να μη πας Γερακα.Εαν ειχε θεμα εγκληματικοτητας,τοτε ναι θα σου ελεγα μη πας.Μεχρι προτινος δεν ειχε γρηγορο ιντερνετ.Πολυ βασικος λογος επισης. Οποτε λοιπον το να πεις οτι ο Αλιμος ειναι ετη φωτος μπροστα απο το Μενιδι,ναι ειναι.Απο Παλληνη ,οχι δεν ειναι.Ειναι για υποκειμενικα κριτηρια πλεον καλυτερος. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από Dantε
SakafliaC Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Κατ αρχήν έχει γραφτεί ήδη ότι δεν προβλέπεται στα επόμενα χρόνια λύση με το πρόβλημα της αποχεύτευσης και όχι από εμένα, από κάτοικο της περιοχής. Έχει γραφτεί για γύφτους επίσης. Άκου το καλύτερο τώρα. Ο Γέρακας είναι ένας επίγειος παράδεισος. Στα νότια πουλάνε τα σπίτια τους στη θάλασσα για να μεταναστεύσουν Γέρακα. Εντάξει?
Dantε Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Στα επομενα αμεσα χρονια προβλεπεται λυση με το προβλημα της αποχετευσης! Υποθεσεις και απαισιοδοξια ειναι το οτι δε θα το προχωρησουν,αλλα αυτη τη φορα εχουν δεσμευσει τα κονδυλια για να γινει αυτο.Και τα ξερω και εγω απο κατοικους της περιοχης γιατι εχω γνωστους στη περιοχη. Γυφτους δεν εχει.Τουλαχιστον καταυλισμους.Αν κοβουν βολτες αλλο θεμα,σχεδον σε ολες τις περιοχες γινεται αυτο. Δε με ενδιαφερει αν ειναι επιγειος παραδεισος η το οτιδηποτε.Το θεμα ειναι οτι πετας την εξυπναδα σου και μετα την υποστηριζεις με ανυποστατα η υποκειμενικα επιχειρηματα.Και ακριβως επειδη ειναι τετοια,μετα το ριχνεις στο προσωπικο.Οπως κανει ακριβως το σωστο τρολ,που κατα τα αλλα αποκαλεις εμενα.Και οπως το σωστο τρολ,θες να χεις και το τελευταιο λογο και το συνεχιζεις και εχει μαμηθει το θεμα,αλλα κανενα προβλημα,εχω λιγο χρονο τα πρωινα να σπαταλαω.
SakafliaC Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Σου είπα εγώ ποιο είναι το θέμα. Τρόλαρες εξαρχής και γω απαντούσα σοβαρά. Καλή συνέχεια 🤡
Dantε Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Οσο τρολλαρα εγω,τοσο τρολλαρες και εσυ.Τουλαχιστον μπηκα στο κοπο να εξηγησω-τεκμηριωσω και κανα ψιλο.
SilentVoice Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Μήπως να μεταφερθεί το θέμα στην κατηγορία 'Auto & Moto' ? Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από SilentVoice
mcstefan7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, DimCrypto είπε Η αληθεια είναι πως λόγω ευέλικτου ωραρίου και δυνατότητας τηλεργασιας σιγουρα μπορω να έχω 5-6 ωρες την ημερα για επίβλεψη.Με παρόμοιο τροπο εκανα και την ανακαινιση.Σιγουρα είναι πολυ κουραστικό και αρκετα ψυχοφθόρο.Αν και πιστευω πως το να χτίσεις απο την αρχη ισως είναι πιο ευκολο από ολική ανακαινιση που δεν ξερεις τι θα βρεις(πχ στραβοί τοίχοι,αλλαγή διαρρύθμισης κλπ)Αν τελικα φτασω στο να χτίσω θα γινοταν με συμβατική κατασκευή,εργολάβο μέχρι τα μπετά και μετα συνεργείο -συνεργείο .Θεωρω πως με 1400 το τ.μ (90-95 τμ) χωρις το οικόπεδο και ψάξιμο χτίζεις κατι αξιοπρεπές. 1500-2000 Αν βάλεις καλά υλικά. Μην το δώσεις σε εργολάβο με το κλειδί στο χέρι γιατι θα σε φάει σε υλικά. Αν είναι να το δώσεις σε εργολάβο, πήγαινε πάρε ενα έτοιμο να μπεις αμέσως μέσα.
C(r)y Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Στα της κατασκευής αρχικά , μια συμμικτη κατασκευή είναι πιο γρήγορη και τουλάχιστον το ίδιο αξιόπιστη με την κανονική από μπετόν. Καλά σε προκάτ δεν το συζητάμε, εάν πάς στην καλύτερη έκδοση σε προκάτ. Τότε μιλάμε για κορυφαίο αποστέλεσμα θερμομονωτικά/ηχομονωτικά κτλ . και πολύ πιο αντισεισμικό. Θα σου γλυτώσει χρόνο και ψυχική υγεία. Όσον αφορά τις περιοχές τώρα , στο real estate δεν υπάρχει κάτι υποκειμενικό. Ο συνδιασμός θάλλασα/μετρό/ησυχία/συντελεστής δόμησης και πολύ κοντα σε αστικά/εμπορικά κέντρα και αυξάνει την τιμή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και έχει περισσότερη ζήτηση. Και φυσικά όλες οι παράλιες περιοχές αυτές δεν έχουν μόνο ένα δρόμο την Ποσειδώνος ! Ούτε τυχαίο είναι που ο περισσότερος κόσμος από Αθήνα κατεβαίνει Νότια όταν έχει ελέυθερο χρόνο ή όταν μένει Παλλήνη/Γέρακα κτλ πάει Νέα μάκρη. 1
SakafliaC Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Πρώτος που γράφει τα αυτονόητα. Για να δούμε..
Dantε Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Διαφωνησα καπου στο θεμα της τιμης? Ισα ισα το εγραψα πως η θαλασσα πουλαει περισσοτερο,προφανως.Στα αλλα επιστρεφουμε στη μυθικη συγκριση R8 με smart.Ακριβοτερο αφου,καλυτερο για πασα νοσο. Τα ετη φωτος καλυτερη περιοχη δε βλεπω ακομα...Αυτονοητο και αυτο? Παντως οσο συνεχιζεις να το παιζεις τρελιτσα,τοσο και εγω Δευ-Παρ 9-5 θα καθομαι να παρακολουθω και να γελαω.Ε καποια στιγμη θα το κλειδωσουν κιολας.
DimCrypto Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, C(r)y είπε Στα της κατασκευής αρχικά , μια συμμικτη κατασκευή είναι πιο γρήγορη και τουλάχιστον το ίδιο αξιόπιστη με την κανονική από μπετόν. Καλά σε προκάτ δεν το συζητάμε, εάν πάς στην καλύτερη έκδοση σε προκάτ. Τότε μιλάμε για κορυφαίο αποστέλεσμα θερμομονωτικά/ηχομονωτικά κτλ . και πολύ πιο αντισεισμικό. Θα σου γλυτώσει χρόνο και ψυχική υγεία. Όσον αφορά τις περιοχές τώρα , στο real estate δεν υπάρχει κάτι υποκειμενικό. Ο συνδιασμός θάλλασα/μετρό/ησυχία/συντελεστής δόμησης και πολύ κοντα σε αστικά/εμπορικά κέντρα και αυξάνει την τιμή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και έχει περισσότερη ζήτηση. Και φυσικά όλες οι παράλιες περιοχές αυτές δεν έχουν μόνο ένα δρόμο την Ποσειδώνος ! Ούτε τυχαίο είναι που ο περισσότερος κόσμος από Αθήνα κατεβαίνει Νότια όταν έχει ελέυθερο χρόνο ή όταν μένει Παλλήνη/Γέρακα κτλ πάει Νέα μάκρη. Ποια είναι η καλυτερη έκδοση προκάτ δλδ;Για τι κόστος μιλαμε;
kirileman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Dantε είπε Διαφωνησα καπου στο θεμα της τιμης? Ισα ισα το εγραψα πως η θαλασσα πουλαει περισσοτερο,προφανως.Στα αλλα επιστρεφουμε στη μυθικη συγκριση R8 με smart.Ακριβοτερο αφου,καλυτερο για πασα νοσο. Τα ετη φωτος καλυτερη περιοχη δε βλεπω ακομα...Αυτονοητο και αυτο? Παντως οσο συνεχιζεις να το παιζεις τρελιτσα,τοσο και εγω Δευ-Παρ 9-5 θα καθομαι να παρακολουθω και να γελαω.Ε καποια στιγμη θα το κλειδωσουν κιολας. Το Πανί και το Κάτω Καλαμάκι-Παραλία ναι, έχουν μεγάλη διαφορά από Γέρακα. Και η "απόσταση" μάλλον θα μεγαλώσει. Κάτι Τράχωνες, Εκτελωνιστών κλπ όχι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα