Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Πονάει η ψυχή μου στη σκέψη να φύγεις από μια απ τις ωραιότερες περιοχές της Αθήνας για να πας στο Γέρακα. Πονάω..

Καλα ο Γερακας μια χαρα περιοχη ειναι.

Και ηδη περνανε αεριο και vdsl ενω μεχρι το 2025 θα μπει αποχετευση σε ολο το Γερακα-Παλληνη.

Δε καταλαβαινω γιατι την εχετε για υποβαθμισμενη περιοχη...

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Καλα ο Γερακας μια χαρα περιοχη ειναι.

Και ηδη περνανε αεριο και vdsl ενω μεχρι το 2025 θα μπει αποχετευση σε ολο το Γερακα-Παλληνη.

Δε καταλαβαινω γιατι την εχετε για υποβαθμισμενη περιοχη...

Στον Άλιμο μένει ο φίλος. Δεν τον έβγαλα Μενίδι το Γέρακα, αλλά μιλάμε για έτη φωτός διαφορά.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Στον Άλιμο μένει ο φίλος. Δεν τον έβγαλα Μενίδι το Γέρακα, αλλά μιλάμε για έτη φωτός διαφορά.

Ετη φωτος απο ποια αποψη?

• Confused 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το να σηκώνεσαι να φύγεις, να το βάζεις στα πόδια μάλλον, με μια μικρή δυσκολία δεν είναι σωστό. Και αν εκεί που πας ξανασυναντήσεις ενόχληση? Θα ξαναφύγεις? Και μετά πάλι τα ίδια? 

Κάτσε εκεί που είσαι και τον γείτονα τάραξέ τον στη νομιμότητα. Περιπολικό, εισαγγελική παραγγελία, εξώδικο, μήνυση/αγωγή κατά σειρά.

Εκτός κι αν σου είχε μπει ήδη στο μυαλό να φύγεις από κει για κάποιο λόγο και απλά τώρα βρήκες την αφορμή.

Μιλαω για μονοκατοικία και να φυγω από πολυκατοικια.Οχι να πάω σε άλλη πολυκατοικια.Επαρχία  που ήμουν εμενα σε μονοκατοικία.Αθηνα έμεινα πρώτη φορα σε διαμέρισμα και από ότι φαινεται δεν μου ταιριάζουν ολα αυτα.Δε νομιζω να είναι απαραιτητα κακο  να συνειδητοποιούμε τι μας αρεσει,στην τελική το δοκίμασα.Νομιζω θα έβρισκα πιο εύκολη αφορμή από καποιον που ενοχλεί,δεν λογαριάζει τιποτα και χαλάει την ηρεμία μου.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ετη φωτος απο ποια αποψη?

Σοβαρά φίλε δε θα κάτσω καν να κάνω σύγκριση τον Άλιμο με το Γέρακα.

Είτε με τρολάρεις είτε μένεις Γέρακα και την έχεις δει εκπρόσωπος της περιοχής.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως οικοπεδο με 60000Ε που ανεφερες,στις περιοχες που λες,δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις η εαν βρεις καποιος λογος θα υπαρχει που ειναι τοσο φθηνο.Εν ολιγοις με 200000,πολυ δυσκολα να αγορασεις και να χτισεις.

Σε γνωστο μου πριν 15 χρονια,το μανικι για 3 οροφο πηγε 500000+ για αγορα και χτισιμο.

Μόλις τώρα, SakafliaC είπε

Σοβαρά φίλε δε θα κάτσω καν να κάνω σύγκριση τον Άλιμο με το Γέρακα.

Είτε με τρολάρεις είτε μένεις Γέρακα και την έχεις δει εκπρόσωπος της περιοχής.

Οχι δε μενω Γερακα.Να σε τρολλαρω γιατι?Μηπως δεν εχεις επιχειρηματα?

Εαν ηταν ετη φωτος μπροστα οπως λες,τοτε θα ειναι σχετικα ευκολο να μου πεις 2-3 σημεια που να το δειχνουν.

Δε σου λεω οτι δεν ειναι,αλλα εσυ τι θεωρεις οτι παραπανω εχει ο Αλιμος?

Σου ειπα πως τα βασικα οπως ιντερνετ-αεριο-αποχετευση καλυπτονται αυτο το καιρο.Προφανως εαν δεν ειχε καποια απο αυτα τοτε θα εστεκε αυτο που αναφερεις.

Μη μπαινεις ομως να γραφεις οτι το Α ειναι καλυτερο απο το Β και οταν σε ρωτανε γιατι,να λες το λενε ολοι,ο μπαμπης ο σουγιας,ο τακης ο σανιδας κτλ.

Γραψε μου γιατι θεωρεις πως ειναι ο Αλιμος ετη φωτος καλυτερος.Κατι απλο σου ζηταω ασχετα απο το γιατι το κανω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dantε είπε

Παντως οικοπεδο με 60000Ε που ανεφερες,στις περιοχες που λες,δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις η εαν βρεις καποιος λογος θα υπαρχει που ειναι τοσο φθηνο.Εν ολιγοις με 200000,πολυ δυσκολα να αγορασεις και να χτισεις.

Σε γνωστο μου πριν 15 χρονια,το μανικι για 3 οροφο πηγε 500000+ για αγορα και χτισιμο.

Εαν ηταν ετη φωτος μπροστα οπως λες,τοτε θα ειναι σχετικα ευκολο να μου πεις 2-3 σημεια που να το δειχνουν.

Σου ειπα πως τα βασικα οπως ιντερνετ-αεριο-αποχετευση καλυπτονται αυτο το καιρο.Προφανως εαν δεν ειχε καποια απο αυτα τοτε θα εστεκε αυτο που αναφερεις.

Μη μπαινεις ομως να γραφεις οτι το Α ειναι καλυτερο απο το Β και οταν σε ρωτανε γιατι,να λες το λενε ολοι,ο μπαμπης ο σουγιας,ο τακης ο σανιδας κτλ.

Γραψε μου γιατι θεωρεις πως ειναι ο Αλιμος ετη φωτος καλυτερος.Κατι απλο σου ζηταω ασχετα απο το γιατι το κανω.

Στις περιοχές που εγραψα μια χαρα βρίσκεις 250-300 τμ. Τωρα αν μιλαμε για  αλλες περιοχές η για περισσοτερα τμ παμε στα 90-100κ.Επισης δεν εγραψα για τριώροφο αλλά μονοκατοικία.Από την ολική ανακαινιση που εκανα αλλά και έχοντας μια ιδεα από οικοδομή νομιζω ότι 130κ για 90 τμ είναι μια χαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Απέχει 5 λεπτά απ τη θάλασσα. Στα μισά σπίτια βλέπεις τη θάλασσα απ το μπαλκόνι σου. Αν μένεις κοντά στην Ποσειδώνος κυριολεκτικά κατεβαίνεις που έχει και ποδηλατόδρομο με τα πόδια. 

Δε βρωμάει βοθρίλα. 

Δεν έχει δίπλα τα Γλυκά Νερά, αλλά το Καλαμάκι και το Ελληνικό.

Για πιο κοντινή αγορά αν είσαι Γέρακα κοιτάς το Χαλάνδρι, αν είσαι Άλιμο κοιτάς τη Γλυφάδα.

Είναι δίπλα στο Ελληνικό που με τα σχέδια του Άδωνη (..) καλώς ή κακώς η περιοχή θα πάρει ακόμα περισσότερη αξία.

Έχει πολύ καλύτερα μαγαζιά είτε για φαγητό είτε για ποτό.

Ελπίζω να φτάνουν αν όχι έχει κι άλλα.

Επεξ/σία από SakafliaC
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimCrypto είπε

Μιλαω για μονοκατοικία και να φυγω από πολυκατοικια.Οχι να πάω σε άλλη πολυκατοικια.Επαρχία  που ήμουν εμενα σε μονοκατοικία.Αθηνα έμεινα πρώτη φορα σε διαμέρισμα και από ότι φαινεται δεν μου ταιριάζουν ολα αυτα.Δε νομιζω να είναι απαραιτητα κακο  να συνειδητοποιούμε τι μας αρεσει,στην τελική το δοκίμασα.Νομιζω θα έβρισκα πιο εύκολη αφορμή από καποιον που ενοχλεί,δεν λογαριάζει τιποτα και χαλάει την ηρεμία μου.

Ναι οκ. Πες απ' την αρχή ότι δε γουστάρεις εκεί που μένεις και θες μονοκατοικία. Το ότι σε ενοχλούν οι παραξενιές των γειτόνων και γι' αυτό θες να φύγεις εσύ το έγραψες στο πρώτο σου ποστ, όχι εγώ.

Δημοσ.

Οκ,υποκειμενικα κριτηρια τα περισσοτερα που ειπες,οποτε υποκειται και στο τι προτιμα ο καθενας.

Για τη βοθριλα εχεις δικιο,αλλα οπως ειπα αναμενεται να λυθει το θεμα αυτο.

Η θαλασσα παντως δεν ειναι απαραιτητα καλο.Υγρασια κτλ.

Οπως και να εχει προσωπικα με το τροπο χτισιματος των περιοχων,ισως να προτιμουσα Γερακα καθως και λογο της θεσης στην Αττικη.Βεβαια τον Αλιμο δε τον εχω ζησει ομολογω,στο Γερακα εχω πιο πολυ επαφη λογω γνωστων και φιλων.

Οριστε,τοσο δυσκολο ηταν?

5 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Απέχει 5 λεπτά απ τη θάλασσα. Στα μισά σπίτια βλέπεις τη θάλασσα απ το μπαλκόνι σου. Αν μένεις κοντά στην Ποσειδώνος κυριολεκτικά κατεβαίνεις που έχει και ποδηλατόδρομο με τα πόδια. 

Δε βρωμάει βοθρίλα. 

Δεν έχει δίπλα τα Γλυκά Νερά, αλλά το Καλαμάκι και το Ελληνικό.

Για πιο κοντινή αγορά αν είσαι Γέρακα κοιτάς το Χαλάνδρι, αν είσαι Άλιμο κοιτάς τη Γλυφάδα.

Είναι δίπλα στο Ελληνικό που με τα σχέδια του Άδωνη (..) καλώς ή κακώς η περιοχή θα πάρει ακόμα περισσότερη αξία.

Έχει πολύ καλύτερα μαγαζιά είτε για φαγητό είτε για ποτό.

Ελπίζω να φτάνουν αν όχι έχει κι άλλα.

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Οκ,υποκειμενικα κριτηρια τα περισσοτερα που ειπες,οποτε υποκειται και στο τι προτιμα ο καθενας.

Για τη βοθριλα εχεις δικιο,αλλα οπως ειπα αναμενεται να λυθει το θεμα αυτο.

Η θαλασσα παντως δεν ειναι απαραιτητα καλο.Υγρασια κτλ.

Οπως και να εχει προσωπικα με το τροπο χτισιματος των περιοχων,ισως να προτιμουσα Γερακα καθως και λογο της θεσης στην Αττικη.Βεβαια τον Αλιμο δε τον εχω ζησει ομολογω,στο Γερακα εχω πιο πολυ επαφη λογω γνωστων και φιλων.

Οριστε,τοσο δυσκολο ηταν?

Το μόνο πλεονέκτημα του Γέρακα που μου ρχεται είναι η εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό.

Sorry αν ήταν επιθετικό το ύφος, αλλά όσο υποκειμενικό και να ναι δε γίνεται να συγκρίνουμε το Γέρακα με τον Άλιμο. Δες και τις αξίες των ακινήτων για αγορά ή ενοικίαση σε κάθε περιοχή.

Τέλος για να μη χαλάμε άλλο το θέμα νομίζω όπως λέει και ο Nabuko ότι ο TS απλά δε γουστάρει το διαμέρισμα έναντι της μονοκατοικίας.

• Like 1
Δημοσ.

Μένω Γέρακα από το 1994 και από τότε οι Δήμαρχοι μας λένε ότι μέσα στην επόμενη 4ετία θα έχουμε αποχέτευση όπως φυσικά μας έχουν πει και την τελευταία προεκλογική περίοδο. Γνωστοί μου λένε ότι αποκλείεται να δούμε πριν από 5 χρόνια και ενδεχομένως να πάει και 8ετία. Στα Γλυκά Νερά ξεκίνησαν κάποια χαντάκια αλλά τελικά τα περισσότερα τα βούλωσαν με χώμα και μάλιστα χωρίς να βάλουν μέσα σωλήνες. Κοροιδία  λέμε.

Γέρακα θα σου έλεγα μόνο από Αττική οδό και πάνω που υπάρχει αποχέτευση  άρα και καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά με 60 χιλιάρικα δεν παίρνεις οικόπεδο. Τα διπλά να υπολογίζεις. Ανθούσα και να βρεις εντός σχεδίου δεν πλησιάζονται . Εκάλη της Β/Α Αττικής έστω και χωρίς αποχέτευση.

Στο Γέρακα από Αττική οδό και κάτω η κατάσταση είναι δράμα ειδικά με το θέμα της αποχέτευσης. Ζούμε σε μία μεγάλη χαβούζα. Ξυπνάω το πρωί και μέχρι να πιάσω Μεσογείων μετά τη γέφυρα του Σταυρού πεθαίνω από τη βρώμα.

Άρα θα σου έλεγα να κάνεις μία συζήτηση με τους γειτόνους (όλοι άνθρωποι είμαστε) να βρεις μία λύση και να κάτσεις εκεί που είσαι γιατί αν πουλήσεις δεν αλλάζει μετά τίποτε.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ναι οκ. Πες απ' την αρχή ότι δε γουστάρεις εκεί που μένεις και θες μονοκατοικία. Το ότι σε ενοχλούν οι παραξενιές των γειτόνων και γι' αυτό θες να φύγεις εσύ το έγραψες στο πρώτο σου ποστ, όχι εγώ.

Μα σου παρέθεσα και έναν από τους λόγους που είναι για να πάω σε μονοκατοικία.Και ζητησα πληροφορίες για τις περιοχές που ψαχνω.Προς το παρον σχολίασες μονο το πρώτο κομματι.

14 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μένω Γέρακα από το 1994 και από τότε οι Δήμαρχοι μας λένε ότι μέσα στην επόμενη 4ετία θα έχουμε αποχέτευση όπως φυσικά μας έχουν πει και την τελευταία προεκλογική περίοδο. Γνωστοί μου λένε ότι αποκλείεται να δούμε πριν από 5 χρόνια και ενδεχομένως να πάει και 8ετία. Στα Γλυκά Νερά ξεκίνησαν κάποια χαντάκια αλλά τελικά τα περισσότερα τα βούλωσαν με χώμα και μάλιστα χωρίς να βάλουν μέσα σωλήνες. Κοροιδία  λέμε.

Γέρακα θα σου έλεγα μόνο από Αττική οδό και πάνω που υπάρχει αποχέτευση  άρα και καλύτερη ποιότητα ζωής αλλά με 60 χιλιάρικα δεν παίρνεις οικόπεδο. Τα διπλά να υπολογίζεις. Ανθούσα και να βρεις εντός σχεδίου δεν πλησιάζονται . Εκάλη της Β/Α Αττικής έστω και χωρίς αποχέτευση.

Στο Γέρακα από Αττική οδό και κάτω η κατάσταση είναι δράμα ειδικά με το θέμα της αποχέτευσης. Ζούμε σε μία μεγάλη χαβούζα. Ξυπνάω το πρωί και μέχρι να πιάσω Μεσογείων μετά τη γέφυρα του Σταυρού πεθαίνω από τη βρώμα.

Άρα θα σου έλεγα να κάνεις μία συζήτηση με τους γειτόνους (όλοι άνθρωποι είμαστε) να βρεις μία λύση και να κάτσεις εκεί που είσαι γιατί αν πουλήσεις δεν αλλάζει μετά τίποτε.

Προς γαργηττο ποια η αποψη σου μιας και εισαι στην περιοχή;Καλυτερη σαν περιοχή από μπαλανα;

Δημοσ.

Μονο μονοκατοικια..σε ερημικη περιοχη και αγοραζεις αν γινεται και τα διπλανα χωραφια οικοπεδα,ετσι εισαι απολυτα σιγουρος οτι δεν θα εχεις γενικα γειτονες.Το θεμα με ενοχλητικους παραξενους γειτονες ειναι το κυριοτερο για πολυκατοικια.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, DimCrypto είπε

Μα σου παρέθεσα και έναν από τους λόγους που είναι για να πάω σε μονοκατοικία.Και ζητησα πληροφορίες για τις περιοχές που ψαχνω.Προς το παρον σχολίασες μονο το πρώτο κομματι.

Προς γαργηττο ποια η αποψη σου μιας και εισαι στην περιοχή;Καλυτερη σαν περιοχή από μπαλανα;

Είπαμε Γέρακα από Αττική οδό και πάνω είναι καλά αλλά έχει και παγίδες που θέλουν προσοχή γιατί υπάρχουν και αρκετές γειτονιές με γύφτους . Καλά είναι Κλεισθένους και αριστερά προ Βριλήσια (και εκεί θέλει προσοχή για γειτονιές γύφτων) αλλά είπαμε ακριβά οικόπεδα.

Επεξεργασία. Ξέρεις τι είναι κοντά σε γειτονιά γύφτων και να κάνουν γάμο;;;; Τρία μερόνυχτα τουλάχιστον δεν θα κλείσεις μάτι.Η ταινία του γείτονα μετά θα είναι νανούρισμα.😅

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...