onelonelystar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, DimCrypto είπε Με μωρο 6 μηνών δυσκολο 😂 δεν χάνεις τίποτα να πας να τον πιάσεις και να του πεις ότι φίλε, ακούγεσαι πολύ το βράδυ (που έχει και περισσότερη ησυχία). Πάρε αγκαλιά και το μωρό και πες του ότι έχετε θέμα και αν μπορεί τουλάχιστον να σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας. Μπορεί δηλ να μην ξέρει ο ίδιος ότι ενοχλεί. αν καλέσει εξαρχής την αστυνομία πολύ πιθανό να τσατιστεί ο τυπος (δυστυχώς υπάρχουν και ζώα ανάμεσά μας) και το επόμενο βράδυ να κάνει τα ίδια. 1
DimCrypto Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, kimimaro_ είπε Να φύγεις απο μια ωραία περιοχή όπως ο Άλιμος για τα μεσόγεια το θεωρώ τρελό overkill. Κάτσε εκει που είσαι Γιαυτο ζητάω και απόψεις για τις συγκεκριμένες περιοχές.Κοιτάζω προς τα εκει γιατί κόστος οικοπέδου (πχ 60000) και κόστος κατασκευής (πχ 130000) για 90τμ δεν θα με βγάλουν εκτός budget με την πώληση.
gbras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, onelonelystar είπε Μπορεί δηλ να μην ξέρει ο ίδιος ότι ενοχλεί. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ξερει. Απλα ειναι γαιδουρι. Κανονικα θελει σιδερολοστο στα μουτρα με το που θα ανοιξει την πορτα. 1 λεπτό πριν, onelonelystar είπε αν καλέσει εξαρχής την αστυνομία πολύ πιθανό να τσατιστεί ο τυπος (δυστυχώς υπάρχουν και ζώα ανάμεσά μας) και το επόμενο βράδυ να κάνει τα ίδια. Και του ξαναφερνεις την αστυνομια. Χρεωνει 500 την επισκεψη...
onelonelystar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, gbras είπε Και του ξαναφερνεις την αστυνομια. Χρεωνει 500 την επισκεψη... επειδή είχα (και έχω) τέτοιο θέμα, η αστυνομία απλά κάνει παρατήρηση. Αν έπεφταν έτσι εύκολα τα 500αρια καλά θα ήταν. 2 1
mcstefan7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Στην πολυκατοικία ακόμα και οι ομιλίες, η τηλεόραση και τα τακούνια το βράδυ είναι οτι χειρότερο. Ειδικά με μωρό που ξυπνάει εύκολα και αρχίζει το κλάμα. 1
gbras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, onelonelystar είπε επειδή είχα (και έχω) τέτοιο θέμα, η αστυνομία απλά κάνει παρατήρηση. Αν έπεφταν έτσι εύκολα τα 500αρια καλά θα ήταν. ποτε τους ειχες φερει τελευταια φορα?
onelonelystar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 πριν μερικούς μήνες. Θέλει γενικά ολόκληρη διαδικασία για να πέσει πρόστιμο και ΑΝ πέσει πρόστιμο στην τελική, θα έχεις δώσει και εσύ κάτι "ψιλά" σε δικηγόρους... για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα του φίλου μας, θα πρότεινα να δει λίγο περί τίνος πρόκειται ο διπλανός του, αν του φανεί νορμάλ εγώ θα έλεγα να του μιλήσει. Αν δει ότι είναι εντελώς "φευγα" ας καλέσει αστυνομία..
DimCrypto Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, onelonelystar είπε δεν χάνεις τίποτα να πας να τον πιάσεις και να του πεις ότι φίλε, ακούγεσαι πολύ το βράδυ (που έχει και περισσότερη ησυχία). Πάρε αγκαλιά και το μωρό και πες του ότι έχετε θέμα και αν μπορεί τουλάχιστον να σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας. Μπορεί δηλ να μην ξέρει ο ίδιος ότι ενοχλεί. αν καλέσει εξαρχής την αστυνομία πολύ πιθανό να τσατιστεί ο τυπος (δυστυχώς υπάρχουν και ζώα ανάμεσά μας) και το επόμενο βράδυ να κάνει τα ίδια. Τον έχω πιάσει δυο φορες ηδη.Την πρώτη φορα ήταν χαλασμένη η TV στην ένταση (😂).Την δεύτερη φορα εγω ετσι ξεκουραζομαι και αδιαφορώ με ολους,εγω λεει δεν έχω μωρο.Επειδή είναι ενοικιαστης, πιάσαμε την ιδιοκτήτρια η οποία ζει αλλου και μας απάντησε ότι εμενα με πληρώνει κανονικα,αν θελετε καλέστε αστυνομία.Και με αστυνομία ,πάλι δεν κερδίζεις κατι θεωρω στο τελος. 1
onelonelystar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 καταλαβαίνω τι εννοείς. Δύσκολη κατάσταση.
DimCrypto Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, onelonelystar είπε καταλαβαίνω τι εννοείς. Δύσκολη κατάσταση. Γιαυτο και ανοιξα το θεμα.Το λιγο δεν θα με πείραζε.Δεν ειμαι υπερβολικος δλδ 13 ώρες πριν, SilentVoice είπε Δεν είναι θέμα γειτονιάς-περιοχής , άλλα θέμα γειτόνων. Αν είναι καλοί.γείτονες ή όχι. Φυσικά δεν θα βρεις τους ιδανικούς. Προτείνω να μην ψάχνεις να το πουλήσεις, αλλά να το νοικιασεις και με την σειρά σου θα νοικιάζεις κάπου αλλού. Έτσι, μπορείς να βρεις πιο καινούργια σπίτια ή πιο ανακαινισμένα και να αλλάξεις πάλι αν δεν σου αρέσουν πάλι εκεί οι γείτονες. Αν το νοικιασεις σε κανέναν νταη το σπίτι που μένεις τώρα, ίσως πει δύο λογάκια παραπάνω στον ενοχλητικό γείτονα , κόψει τις φασαρίες και σε λίγο καιρό θα μπορείς να ξαναεπιστρεψεις αν θέλεις. Αν πέσει πιστολι στο δικό μου ενοίκιο ομως η αν γίνουν ζημιές δεν είναι win win η κατάσταση .
onelonelystar Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Διαχείριση δεν έχει η διπλανή πολυκατοικία, ώστε να μιλήσεις με αυτούς? ίσως αν ενοχλούνται και άλλοι να μπορέσετε να κάνετε κάτι όλοι μαζί.
SakafliaC Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Πονάει η ψυχή μου στη σκέψη να φύγεις από μια απ τις ωραιότερες περιοχές της Αθήνας για να πας στο Γέρακα. Πονάω.. 6
SilentVoice Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, DimCrypto είπε Γιαυτο και ανοιξα το θεμα.Το λιγο δεν θα με πείραζε.Δεν ειμαι υπερβολικος δλδ Αν πέσει πιστολι στο δικό μου ενοίκιο ομως η αν γίνουν ζημιές δεν είναι win win η κατάσταση . Αν γίνουν ζημιές , θα αποζημιωθείς. Αν πέσει πιστόλι, το ίδιο. Μπορει να πάρει χρόνο, αλλά ναι θα γίνει αν κινηθείς σωστά πριν και μετά. Το πιθανότερο όμως είναι να μην γίνει τίποτα απο τα παραπάνω. Επίσης δεν μπορεις να αγοράσεις άλλο σπίτι αν δεν πουλήσεις ήδη το υφιστάμενο απ'οτι καταλαβαινω. Οπότε είναι η καλύτερη λύση να το νοικιάσεις-να νοικιάσεις, παρά να πουλήσεις-αγορασεις. Η πώληση-αγορα μπορεί να σου πάρει και 2 χρόνια μέχρι να βρεις αυτό που θέλεις.
kirileman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, DimCrypto είπε Καλησπερα και από μενα!Αν και πρώτη φορα ξεκιναω κάποιο θεμα εδω,έχω πάρει πολλες χρήσιμες πληροφορίες σε διαφορα αλλα θέματα.Το θεμα μου λοιπον έχει ως εξής:Κατηφορίζοντας προς την αθηνα για λόγους εργασίας πριν 5 χρονια ,και έχοντας ένα διαμέρισμα σε παλια οικοδομή στον αλιμο αποφάσισα να το ανακαινίσω με ένα σεβαστό ποσό με σκοπο να μεινω μόνιμα σε αυτο. Βγάλτο προς πώληση και πάρε με τηλέφωνο (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά). Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από kirileman
Nabuko Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Το να σηκώνεσαι να φύγεις, να το βάζεις στα πόδια μάλλον, με μια μικρή δυσκολία δεν είναι σωστό. Και αν εκεί που πας ξανασυναντήσεις ενόχληση? Θα ξαναφύγεις? Και μετά πάλι τα ίδια? Κάτσε εκεί που είσαι και τον γείτονα τάραξέ τον στη νομιμότητα. Περιπολικό, εισαγγελική παραγγελία, εξώδικο, μήνυση/αγωγή κατά σειρά. Εκτός κι αν σου είχε μπει ήδη στο μυαλό να φύγεις από κει για κάποιο λόγο και απλά τώρα βρήκες την αφορμή. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα