ICE-T Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, triplex1 είπε Δεν μ'αρεσουν καθολου οι γωνιες που κανει στην προσοψη , ασχημο γκουμουτσα ασκημη είναι μπροστά έχω πάρει και 7 Artic 4 P14 και 3 P120 + θέλει δουλειά για να βγάλεις το HD Case + τύπωμα βάση για την προσωψη κάτω που έχει κενό και μπαίνει αβερτσ σκόνη.(θα τα πούμε in private αυτά) Στις 11/7/2021 στις 10:10 ΜΜ, AngelPlxs είπε Καλησπέρα ομάδα! Ένα φιλαράκι έχει αγοράσει με το ψηφιακό voucher έναν υπολογιστή από το πλαίσιο. Κατέβασα το hwmonitor για να δω που ήθελα και παρατηρησα υψηλές θερμοκρασίες στον επεξεργαστή της τάξης των 100 βαθμών κελσίου , ενώ η ψήκτρα να δουλεύει στο 100% με τα πολλά μπήκα στο bios έβαλα τον ανεμιστήρα να δουλέψει στις υψηλότερες επιδόσεις από το normal που ήταν και ως αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες επεσαν 30 βαθμούς κάτω για λιγο όμως παρόλο που ήταν σε idle ανέβηκε παλι στα εκατό. Υπάρχει περίπτωση να τα έχει παίξει ο σενσορας θερμοκρασίας;μια λύση είναι να αλλάξω πάστα και θα δω αν υπάρχει πρόβλημα με τη ψήκτρα. Πείτε μου τη γνώμη σας και ευχαριστώ εκ τον προτέρων αγόρασε με 30 ευρώ ένα cooler πολύ καλύτερη δουλειά από το μπρίκι το μαμισιο Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από ICE-T 1
AngelPlxs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Χαχαχααχ και τα αυγά καλά είναι... Τι να πω ρε παιδιά έχω μείνει άφωνος. Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας, θα κοιτάξω για αρχή τη ψήκτρα μήπως έχει βγει κάνα ποδαράκι ελπίζοντας ότι είναι αυτό. Καλό βράδυ σε όλους και πάλι ευχαριστω! 11 ώρες πριν, triplex1 είπε Στους 100 κανεις κατι αυγα αν εχεις καλο τηγανι!!!! ΠΛΑΙΣΙΟ ;;;; πισω γρηγορα και να το φτιαξουν και να περιμενεις να το παρεις κιολας , αλλιως επιστροφη!!! 1
triplex1 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, AngelPlxs είπε Χαχαχααχ και τα αυγά καλά είναι... Τι να πω ρε παιδιά έχω μείνει άφωνος. Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας, θα κοιτάξω για αρχή τη ψήκτρα μήπως έχει βγει κάνα ποδαράκι ελπίζοντας ότι είναι αυτό. Καλό βράδυ σε όλους και πάλι ευχαριστω! Αν κοιταξεις εκει δεν αλλαζεις και μια παστα; 1
AngelPlxs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Κοιτα απο τη μια ειμαι στο ναι αλλα απο την αλλη στο οχι γιατι σκεφτομαι οτι ετσι χανει εγγυηση αν μπει πανω χερι.. να μου πεις αν δεις το ποδαρακι δεν ειναι το ιδιο δεν την χανει;.. σκεφτομαι οτι εαν δεν ειναι το ποδαρακι και ειναι κατι αλλο αμα πω το παιδι να το στειλει για επισκευει μη του πουν την παπατζα "εβαλες χερι γιαυτο δεν δουλευει δεν το καλυπτουμε" οποτε ειμαι σκεπτικος σε αυτο το κομματι
triplex1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, AngelPlxs είπε Κοιτα απο τη μια ειμαι στο ναι αλλα απο την αλλη στο οχι γιατι σκεφτομαι οτι ετσι χανει εγγυηση αν μπει πανω χερι.. να μου πεις αν δεις το ποδαρακι δεν ειναι το ιδιο δεν την χανει;.. σκεφτομαι οτι εαν δεν ειναι το ποδαρακι και ειναι κατι αλλο αμα πω το παιδι να το στειλει για επισκευει μη του πουν την παπατζα "εβαλες χερι γιαυτο δεν δουλευει δεν το καλυπτουμε" οποτε ειμαι σκεπτικος σε αυτο το κομματι Οχι ρε φιλαρακι ποιος ειπε οτι χανεις εγγυηση , κανε και τον Κινεζο , δεν εχει κανα αυτοκολλητο η ψυκτρα για να μη τη βγαλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα