Messi99 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο αυτοκίνητο μέχρι 3.000 ευρώ; Κάτι που δεν θα μου βγάλει πολλά προβλήματα, με σχετικά μικρή κατανάλωση. Δεν με νοιάζει να είναι γρήγορο αλλά δεν θέλω να είναι και πολύ αργό, γενικά όταν χρειαστεί να μπορεί να τρέξει. 4πορτο κατά προτίμηση. Δεν το προορίζω για ταξίδια πάντως, ίσα ίσα να κάνω τη δουλειά μου.
Haldol Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέχρι 3.000 ευρώ περιορίζεσαι σε χρονολογίες έως 2010 (ίσως να λέω και πολύ!) και μάλιστα στα "φθηνά" μοντέλα. Οπότε την κατανάλωση την ξεχνάς, εκτός και αν πάρεις αμάξι - ντενεκέ. Προβλήματα είναι λαχείο, και μάλιστα σε αμάξια τέτοιας χρονολογίας, είναι... πιθανό λαχείο! Το "δε με νοιάζει να είναι γρήγορο αλλά δε θέλω να είναι και αργό", προσδιόρισέ το λίίίγο καλύτερα. Μιας και λες ότι δε πας ταξίδια, προβληματίζομαι. Ψάξε σε αυτοκίνητα πόλης (μικρά) ώστε να έχεις και πιο μιρκή κατανάλωση, που θέλεις. 1
Tenshi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ήμουν στο τσάκ να γράψω RX-8 και είδα πως η κατανάλωση είναι προαπαιτούμενο 😅 Επόμενη επιλογή, Hyundai Getz Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από Tenshi
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δηλαδή όταν λες γρήγορο και αργό τι εννοείς; Να φτάνει πάνω από ένα οριο σε μέγιστη και ελάχιστη ταχύτητα η να έχει χαμηλό χρόνο στα 100 μέτρα; Νομιζω πως αλλά πράγματα πρέπει να σε απασχολούν με τέτοιο budget.
meletis_m Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, Messi99 είπε Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο αυτοκίνητο μέχρι 3.000 ευρώ; Κάτι που δεν θα μου βγάλει πολλά προβλήματα, με σχετικά μικρή κατανάλωση. Δεν με νοιάζει να είναι γρήγορο αλλά δεν θέλω να είναι και πολύ αργό, γενικά όταν χρειαστεί να μπορεί να τρέξει. 4πορτο κατά προτίμηση. Δεν το προορίζω για ταξίδια πάντως, ίσα ίσα να κάνω τη δουλειά μου. Επειδή ήμουν σε παρόμοια αναζήτηση για αμάξι μέσα στην πόλη , θα σου πρόετεινα να ξεκινήσεις με υπομονή αρχικά. Κοιτάζεις μέχρι του 2007 , και καλύτερα να αποφύγεις τα Diesel . Απο κυβικά απο 1200-1400 κ.εκ. Υπολόγιζε και 500€ για μαζέματα και Service . Εγω μετά απο 3 μήνες ψάξιμο και υπομονής τα περισσότερα ήταν τρακαρισμένα και είχαν μπεί και σε καλίμπρα βρήκα ένα Opel Corsa C 1,2 τέλος του 2004. Σε αυτά τα χρήματα κοιτάζεις getz , corsa , c2 , c3
Dinos1973 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, Messi99 είπε Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο αυτοκίνητο μέχρι 3.000 ευρώ; Κάτι που δεν θα μου βγάλει πολλά προβλήματα, με σχετικά μικρή κατανάλωση. Δεν με νοιάζει να είναι γρήγορο αλλά δεν θέλω να είναι και πολύ αργό, γενικά όταν χρειαστεί να μπορεί να τρέξει. 4πορτο κατά προτίμηση. Δεν το προορίζω για ταξίδια πάντως, ίσα ίσα να κάνω τη δουλειά μου. Δεν υπαρχει σε τέτοιο προυπολογισμο....
gbras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δες Opel astra h 2004-2005 με υγραεριο. θα σου κοστισει κοντα στα χρηματα που θες και ειναι και οικονομικο και αξιοπιστο. (30 ευρω -500χμ ). Για την ηλικια του παντα..
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Ενα Fiesta 1250 κ.εκ. ειναι μια χαρά κατ εμε... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μεταχειρισμένο ψάχνεις οπότε το τι κάνει κάθε μοντελο σε αξιοπιστία είναι μόνο σαν μια πολύ γενική έννοια.Αν ο προηγούμενος δεν το πρόσεχε τι να σου κάνει και το εργοστάσιο;
filarhos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Δύο μήνες πριν πήρε φίλος ένα punto sporting 1,4 95ίππους του '08 με πολύ λίγα χλμ, αν θυμάμαι καλά 120χιλχλμ, σε πολύ καλή κατάσταση. Φωτιά στην άσφαλτο δεν βάζει αλλά είναι σε όλα ικανοποιητικότατο. Με όλα τα συστήματα ασφαλείας της εποχής (esp και αερόσακους) και πολλά έξτρα από άλλα μοντέλα που έβλεπε, 6τάχυτο, δερμάτινα τιμόνι, λεβιές, μπάκετ σαλόνι, 17άρες, πίσω δισκόφρενα, αεροτομή, σπόιλερ γενικά όλο τον κατάλογο.. Αλλά το πήρε 4.200€. Όλα όσα βλέπαμε από τα 3χιλ€ έως και τα 4 παρά ή ήθελαν πολλά για μάζεμα και πολλά χλμ ή ήταν τελείως απλές εκδόσεις και βασικό δεν είχαν όλα τα συστήματα ασφαλείας. Προς το παρόν έχει κάνει 2-3χιλχλμ και service θα κάνει τέλος του έτους (του είχε κάνει τρεις μήνες ο πωλητής πριν το πουλήσει) και λάστιχα ενός έτους. Στο υποθετικό σενάριο με ένα των 3.000 θα ήθελε 350€ για ανάρτηση και άλλα τόσα για φλάτζες και τα λοιπά, όλα φλέρταραν τα 200χιλχλμ. Οπότε έδωσε κάτι παραπάνω και δεν ασχολείται... Τώρα κατανάλωση, μου είπε ότι καίει λιγότερο από το 106 1,1 του 90κάτι. 8-9λίτρα εντός και κάτω από7 εκτός. Αν και νομίζω τώρα είναι στα πρώτα χλμ και ή έχει ενθουσιασμό ή το πατάει λίγο παραπάνω. από 55 ίππους στους 95-100 είναι διαφορά... Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από filarhos
Bitbit Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 γνώμη μου είναι ότι για τόσο χαμηλά ποσά (με τόσα παίρνεις παπί) δεν έχει νόημα να ψάχνεις μάρκες και μοντέλα συγκεκριμένα. Ψάχνεις αυτό που θα είναι είναι στην καλύτερη κατάσταση ασχέτως αν είναι ford, fiat ή δε ξέρω τι άλλο.... Είναι γελοίο με 3000€ να έχουμε και απαιτήσεις, να είναι οικονομικό, να είναι αξιόπιστο, να είναι και γρήγορο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για αυτοκίνητο προφανώς 15ετίας που δε ξέρεις πόσο το πρόσεχε ο άλλος. Επίσης το πιθανότερο είναι σε αυτή την κατηγορία τιμής να χρειάζεται μαζέματα κι ας λέει ό,τι θέλει ο πωλητής. Οπότε κράτα κι ένα ποσό στην άκρη γι αυτό το σκοπό. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Messi99 είπε Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο αυτοκίνητο μέχρι 3.000 ευρώ; Κάτι που δεν θα μου βγάλει πολλά προβλήματα, με σχετικά μικρή κατανάλωση. Δεν με νοιάζει να είναι γρήγορο αλλά δεν θέλω να είναι και πολύ αργό, γενικά όταν χρειαστεί να μπορεί να τρέξει. 4πορτο κατά προτίμηση. Δεν το προορίζω για ταξίδια πάντως, ίσα ίσα να κάνω τη δουλειά μου. Κανενα παλιο ιαπωνικο 20ετιας(micra,starlet,corolla) και αυτο με ψαξιμο για να το πετυχεις απο νυκοκυρη! Εχουν πιο οικονομικη συντηρηση και κοντα στα 3000ευρω θα το βρεις μαζεμενο! Αλλιως παρε πιο καινουργιο σε γερμανικο και ξεκινα να τα σκας! https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314267047-nissan-micra https://www.car.gr/classifieds/cars/view/20261274-citroen-saxo https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312984977-kia-picanto https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312709740-hyundai-accent Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από PLACEBO_89
Nabuko Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Messi99 είπε Καλησπέρα παιδιά, έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο αυτοκίνητο μέχρι 3.000 ευρώ; Κάτι που δεν θα μου βγάλει πολλά προβλήματα, με σχετικά μικρή κατανάλωση. Δεν με νοιάζει να είναι γρήγορο αλλά δεν θέλω να είναι και πολύ αργό, γενικά όταν χρειαστεί να μπορεί να τρέξει. 4πορτο κατά προτίμηση. 4πορτο 1300 κυβ και πετρέλαιο για να μην καίει πολύ 493 !!! άλογα για να τρέξει αν χρειαστεί Μόνο 3708 χλμ για αμάξι του 2008, άρα καινούριο δε θα βγάλει προβλήματα Μόνο 2000 ευρώ !!! Εδώ είσαι Spoiler Πλάκα κάνω φυσικά Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2021 από Nabuko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα