Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα !! Θα ηθελα την βοήθεια σας σχετικά με την συνθέση pc και καταλληλου monitor (για λογαριασμο φίλου) !!

Το παλικάρι δεν είναι gamer οπότε μιλάμε για μια απλή καθημερινή χρήση ( browsing /movies/word etc) κ σπάνια να παίξει κάνα flash game 

H σύνθεση επιθυμεί να γίνει απο ένα κατάστημα ώστε να ερθεί έτοιμο στημένο για χρήση (Περιοχή Αθήνα)

Μαζί με το pc θέλει να αγοράσει κ ενα monitor μεχρι 24ιντσες μαξ 

Η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο οπότε το σύνολο δεν θελει να ξεπερνάει τα 800 ευρώ (μαζι με το μονιτορ)

Εν ολιγοις θέλει ενα all around pc που να κρατησει οσο το δυνατον περισσοτερα χρονια και ενα αξιοπρεπες monitor !!  

Ευχαριστω εκ τον προτερων!!

Δημοσ.

Σημερινό build από kavatza

Νομίζω οτι καλύτερο μπορεί να αγοράσει με ενσωματωμένα γραφικά σήμερα, πραγματικά αχρείαστο για browsing και ταινίες.

image.png.399c4ad708a1164ebb5e3ea85388cdfb.png

Λίγο παλιότερο ποστ με build εφάμιλλα

Στην πρώτη σύνθεση μένει αρκετό περιθώριο για να διαλέξει ένα καλό ips 24" monitor (1080p/75hz).

Ιδανικά, το ποιο vfm build για τον φίλο σου θα ήταν κάποιος i3 (10100 ή 10105) με ενσωματωμένα γραφικά όμως λόγω ζήτησης είναι δυσεύρετοι ή ασύμφοροι, σε τιμή που αγοράζεις i5. Tο καλύτερο vfm θα ήταν ο i5-10400(~180) με ένα καλούτσικο board b460(~90), όμως για να τα βρεις σε κατάστημα που κάνει συνθέσεις και σε καλή τιμή είναι εξαιρετικά δύσκολο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

Σημερινό build από kavatza

Νομίζω οτι καλύτερο μπορεί να αγοράσει με ενσωματωμένα γραφικά σήμερα, πραγματικά αχρείαστο για browsing και ταινίες.

image.png.399c4ad708a1164ebb5e3ea85388cdfb.png

Λίγο παλιότερο ποστ με build εφάμιλλα

Στην πρώτη σύνθεση μένει αρκετό περιθώριο για να διαλέξει ένα καλό ips 24" monitor (1080p/75hz).

Ιδανικά, το ποιο vfm build για τον φίλο σου θα ήταν κάποιος i3 (10100 ή 10105) με ενσωματωμένα γραφικά όμως λόγω ζήτησης είναι δυσεύρετοι ή ασύμφοροι, σε τιμή που αγοράζεις i5. Tο καλύτερο vfm θα ήταν ο i5-10400(~180) με ένα καλούτσικο board b460(~90), όμως για να τα βρεις σε κατάστημα που κάνει συνθέσεις και σε καλή τιμή είναι εξαιρετικά δύσκολο. 

Eυχαριστώ πολυ για τις προτάσεις σου !! Αμα δεν σου κάνει κόπο να μου προτείνεις κ ενα Monitor διότι εχει πάρα πολλές επιλογές και δεν εχώ ιδέα τι να επιλέξω !

Δημοσ.

Έχει τόσες πολλές επιλογές που δεν θέλω να προτείνω κάτι, δεν έχω την καλύτερη εικόνα.

Επίσης μπορείς να πάρεις οθόνη  από 1000 μαγαζιά. Ίσως βρεις καλύτερες προσφορές από αλλού.

Προσωπικά σαν ελάχιστα κριτήρια θα έβαζα ips panel/75hz/1080p και μετά θα κοίταζα χρόνους απόκρισης, μεγαλύτερη ανάλυση, εξόδους ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που πιθανόν να σε ενδιαφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...