Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα... ένα παιχνίδι το οποίο προσωπικά είχα ΛΑΤΡΕΨΕΙ όσο είχα το PS3 μου ήταν το fighting game Injustice: Gods Among Us. Δημιουργός του είναι η Netherrealm Studios, η οποία φτιάχνει και τα παιχνίδια Μortal Kombat από το 9 και μετά. Με το πέρασμά μου στο PS4, είπα να δοκιμάσω και τη συνέχεια του παιχνιδιού, το Injustice 2. Eνώ σε κάποιους τομείς σίγουρα το θεωρώ καλύτερο (roster, γραφικά- καλά εδώ δεν το συζητάω, μέρα με τη νύχτα-) μπορώ να πω δεν μου άρεσε τόσο, εξαιτίας άλλων παραγόντων, π.χ. 1) σίγουρα το a.i. του είναι σημαντικά πιο δύσκολο από το 1ο παιχνίδι, το a.i. του οποίου το θεωρώ από τα πιο σωστά ρυθμισμένα σε fighting games (στο 1ο παιχνίδι της σειράς, το very easy είναι όντως very easy σε όλα τα ματς και όχι μόνο στα πρώτα, το easy είναι easy, το medium medium κλπ) Φαντάζομαι το κάνανε έτσι, γιατί θεώρησαν ότι οι παίκτες θα αναβαθμίζουν τους χαρακτήρες τους με gears...και πάλι όμως, σε κάποιες λειτουργίες, όπως στο story mode, που δεν επιτρέπεται η χρήση gears, αυτό συνιστά μειονέκτημα θεωρώ 2) προσωπικά "μισώ" το tutorial mode αυτού του παιχνιδιού- το ανανεωμένο βασικά της legendary edition που είναι πολύ πιο σύνθετο και έχει και trials 3) το παιχνίδι αυτό, σε αντίθεση με το 1ο, δεν έχει generic intros αλλά διαλόγους μεταξύ των χαρακτήρων, ένα χαρακτηριστικό που είχε ξεκινήσει -και αξιοπρεπώς ως επί το πλείστον- στο Mortal Kombat X. Εδώ, όμως, φαντάζομαι λόγω της απεργίας των voice actors που είχε συντελεστεί τότε, πολλές ατάκες επαναλαμβάνονται, και έτσι αρκετοί διάλογοι δεν έχουν νόημα- οπότε εδώ θα προτιμούσα τα generic intros του 1ου παιχνιδιού 4) πολύ πιο αδιάφορα winning outros- βέβαια οι super moves είναι πολύ καλύτερες, οπότε το πράγμα "εξισορροπείται" Τώρα που τελείωσε και επίσημα η υποστήριξη του Mortal Kombat 11 και οι δημιουργοί έχουν ανακοινώσει ότι δουλεύουν πάνω σε ένα καινούργιο παιχνίδι, προσωπικά περιμένω πώς και πώς να κυκλοφορήσει το 3ο παιχνίδι της σειράς και ευελπιστώ να κυκλοφορήσει για PS4 και όχι μόνο για PS5. (Eυελπιστώ κιόλας να επαναφέρει την "αγάπη" μου για τη σειρά που ξεκίνησε το 1ο παιχνίδι). Επίσης, φημολογείται έντονα ότι το νέο παιχνίδι της NRS μπορεί να είναι με ήρωες της Marvel, που και αυτό θα με ενδιέφερε (δεν θα ήθελα όμως Marvel vs DC, γιατί έτσι θα περιορίζονταν, θεωρώ, οι επιλογές για το roster και για τα 2 σύμπαντα) Έχετε παίξει αυτά τα παιχνίδια; Τι γνώμη έχετε; (σας άρεσε μόνο το 1ο; μόνο το 2ο; και τα 2; κανένα από τα 2;) Επίσης, τι θα θέλατε να είναι το επόμενο παιχνίδι της NRS;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα