Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nickol-us είπε

Γενικότερα όλες οι εταιρίες είναι καλές, φυσικά έχει να κάνει και με το μοντέλο της κάθε μητρικής. Έχει msi και asrock από 70 ευρώ για παράδειγμα.

Hardware Unboxed - The Best Intel B560 Motherboard: VRM Thermal Benchmark.

Hardware Unboxed - B560 benchmarks

Μπορείς να βρεις άπειρα συγκριτικά. Για την asrock θα δεις στα συγκριτικά την Pro4,  η steel legend είναι ένα σκαλί παραπάνω.

Βέβαια, η Aorus που έχεις βάλει βγαίνει κορυφή και δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή...

Καλύτερα η aorus560 ή z590 που έχω βάλει λίγο πιο πάνω?

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, louros7 είπε

Καλύτερα η aorus560 ή z590 που έχω βάλει λίγο πιο πάνω?

Απλα ειναι τα πραγματα , αν δεν κανεις oc και γενικα δεν τυρρανησεις cpu mb & gpu πηγαινε στην 590

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Απλα ειναι τα πραγματα , αν δεν κανεις oc και γενικα δεν τυρρανησεις cpu mb & gpu πηγαινε στην 590

Εννοείς 560?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1669265202_Screenshot2021-07-15.png.ff435e09363481588e9efb3263b1c692.png

5 λεπτά πριν, louros7 είπε

Εννοείς 560?

Εννοω 590 , παλι τα ιδια θα λεμε , παντα πας στο καλυτερο

Z590

η τιμη που υπαρχει μπορει ν΄'αλλαξει απο ωρα σε ωρα ο επομενος την εχει 150+ .....αποφασισε γιατι εσυ θα χασεις

ωπα απο multicopter , o 1os αυτη που εχει δεν ειναι η gaming x

οπου και να πας κοιτα καλα την ψυκτρα που θα επιλεξεις να δεχεται

Επεξ/σία από triplex1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, triplex1 είπε

1669265202_Screenshot2021-07-15.png.ff435e09363481588e9efb3263b1c692.png

Εννοω 590 , παλι τα ιδια θα λεμε , παντα πας στο καλυτερο

Z590

η τιμη που υπαρχει μπορει ν΄'αλλαξει απο ωρα σε ωρα ο επομενος την εχει 150+ .....αποφασισε γιατι εσυ θα χασεις

ωπα απο multicopter , o 1os αυτη που εχει δεν ειναι η gaming x

Ναι δεν είναι 

Άρα Από 150€ κ πάνω 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, louros7 είπε

Ναι δεν είναι 

Άρα Από 150€ κ πάνω 

Ναι δωστα και παρτην σε σχεση με τις 560 , εχει καλυτερη αντοχη στα ρευματα.

κοιτα την εδω αναλυτικα μεσα απο την Gigabyte

https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z590M-GAMING-X-rev-10#kf

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, louros7 είπε

Εκεί θα καταλήξω

Ασχετα αν δεν κανεις oc , μιλαμε καθαρα για αντοχες σε ρευματα και στα 152 , μιλαμε για 13-15 πανω απο τις 560 που κοιτουσες , πας καθαρα για να σε βγαλει τις δουλειες σου για χρονια χωρις προβληματα.

και αργοτερα αν σου τη δωσει το μικροβιο να πειραξεις φτανει και τις μνημες σε XMP 4800

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

Ασχετα αν δεν κανεις oc , μιλαμε καθαρα για αντοχες σε ρευματα και στα 152 , μιλαμε για 13-15 πανω απο τις 560 που κοιτουσες , πας καθαρα για να σε βγαλει τις δουλειες σου για χρονια χωρις προβληματα.

Έχεις δίκιο ,εγώ αυτά τα πολύ τεχνικά δε τα ξέρω . Μήπως θα ήταν καλύτερα να πάω σε 10600 ή λόγω της μικρής διαφοράς να πάω σε 11600?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, louros7 είπε

Έχεις δίκιο ,εγώ αυτά τα πολύ τεχνικά δε τα ξέρω . Μήπως θα ήταν καλύτερα να πάω σε 10600 ή λόγω της μικρής διαφοράς να πάω σε 11600?

κοιτα να δεις τι γινεται , το socket ειναι ιδιο , η διαφορα αυτη τη στιγμη σε τιμη ειναι στα 10 ευρω (πιο ακριβος ο 11600)

η διαφορα αναμεσα στους 2 σε αποδοσεις κυμαινεται στο 10% παραπανω για τον 11600 ......εσυ ποιον θα διαλεγες;

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

κοιτα να δεις τι γινεται , το socket ειναι ιδιο , η διαφορα αυτη τη στιγμη σε τιμη ειναι στα 10 ευρω (πιο ακριβος ο 11600)

η διαφορα αναμεσα στους 2 σε αποδοσεις κυμαινεται στο 10% παραπανω για τον 11600 ......εσυ ποιον θα διαλεγες;

Σωστά! Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, louros7 είπε

Να ξέρεις παντως η 11η γενια καιει τον πατο της. Ενδεικτικα ο 11600k σε στοκ 4.6ghz τραβαει παραπανω απο 10900k στα 4.7ghz. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, louros7 είπε

και την μητρικη και το cpu τα εχει το ιδιο μαγαζι  το multicopter ( χωρις να θελω να το διαφημισω , ουτε εχω ψωνισει απο κει κατι) , επικοινωνησε με τηλεφωνο και συννενοησου  και λογικα γλυτωνεις και μεταφορικα

1 λεπτό πριν, Herald είπε

Να ξέρεις παντως η 11η γενια καιει τον πατο της. Ενδεικτικα ο 11600k σε στοκ 4.6ghz τραβαει παραπανω απο 10900k στα 4.7ghz. 

το παληκαρι ειπε οτι δεν ασχολειται με o.c

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

και την μητρικη και το cpu τα εχει το ιδιο μαγαζι  το multicopter ( χωρις να θελω να το διαφημισω , ουτε εχω ψωνισει απο κει κατι) , επικοινωνησε με τηλεφωνο και συννενοησου  και λογικα γλυτωνεις και μεταφορικα

το παληκαρι ειπε οτι δεν ασχολειται με o.c

Ουτε εγω μιλαω για oc, λεω οτι σε στοκ τραβαει τα άντερα του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...