Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, louros7 είπε

Δε ξέρω φίλε μου.λες να είναι αυτό? 

Κάνε μια δοκιμή με πλαστικά γάντια βρες ένα καλώδιο βίδωσε την μια άκρη στην βίδα για το καπάκι και την άλλη άκρη να πατάει στο πάτωμα.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Ο 10700Κ είναι κάπου στα 250+ watt, χωρίς after market cooler ακριβό θα πέφτει συνεχώς σε  throttling

TDP 125Watt εχει

2 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Κάνε μια δοκιμή με πλαστικά γάντια βρες ένα καλώδιο βίδωσε την μια άκρη στην βίδα για το καπάκι και την άλλη άκρη να πατάει στο πάτωμα.

Για καλο και για κακο φορα και παπουτσια με καλη μονωση:D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

TDP 125Watt εχει

Στο pl1 είναι 125watt.

Για ρίξε μια ματιά με pl2 που φτάνει η σειρά Κ.

Θα προτιμούσα τους μη Κ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nick0lis είπε

Στο pl1 είναι 125watt.

Για ρίξε μια ματιά με pl2 που φτάνει η σειρά Κ.

Θα προτιμούσα τους μη Κ.

δεν προκειται ποτε να φτασει σε τετοιο επιπεδο τη στιγμη που δεν παιζει παιχνιδια

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, triplex1 είπε

δεν προκειται ποτε να φτασει σε τετοιο επιπεδο τη στιγμη που δεν παιζει παιχνιδια

Εξαρτάται τα instructions που ζητούν τα προγράμματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Απλα εγω τον ειπα για τον 3800x για τα -50 ευρωπουλα τα οποια θα τα ριξει σε κατι αλλο απο hardware , πανω κατω ολα ιδια ειναι τον κοσμακη δουλευουν ολοι τους.

Μια στην Αμερικη λεει βρηκε ποντικι στο καλοριφερ του tesla γιατι τα καλωδια εχουν σογια , τι ψαχνεις να βρεις , καποιοι πετανε σκουπιδια και καποιοι αλλοι τα πληρωνουν.

Και με την καρτα που εχει θα μπορει να ψηνει και πιτσες

250W δεν νομίζω να τραβήξει αν παίζει με 4.7/4.8 all core που είναι υπεραρκετο για όλες τις δουλειές και για gaming στα μισά θα είναι η κατανάλωση .

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

250W δεν νομίζω να τραβήξει αν παίζει με 4.7/4.8 που είναι υπεραρκετο για όλες τις δουλειές και για gaming στα μισά θα είναι η κατανάλωση 

Και γω ετσι νομιζω , ζητημα να πιασει το 50%

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Και γω ετσι νομιζω , ζητημα να πιασει το 50%

αυτά είναι τα καλύτερα κλοκια για Intel daily use,τα παραπάνω Hz μόνο για benchmark,τα 50/60 εξτρα για cooler θα τα έβαζες και για τις 2 πλατφόρμες.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ICE-T είπε

αυτά είναι τα καλύτερα κλοκια για Intel daily use,τα παραπάνω Hz μόνο για benchmark,τα 50/60 εξτρα για cooler θα τα έβαζες και για τις 2 πλατφόρμες.

Το θεμα ειναι οτι με AMD γλυτωνει το cooler , αν εχει για να ξοδεψει τοτε αλλαζει.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Το θεμα ειναι οτι με AMD γλυτωνει το cooler , αν εχει για να ξοδεψει τοτε αλλαζει.

Έχω την υδρόψυκτη kraken x42

11 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Οι μητρικές b560 δεν υποστηρίζουν 3200 μνήμες? Πρέπει να πάω σε z590?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, louros7 είπε

Έχω την υδρόψυκτη kraken x42

Οι μητρικές b560 δεν υποστηρίζουν 3200 μνήμες? Πρέπει να πάω σε z590?

νομιζω οτι πας σε 590

Δημοσ.
Μόλις τώρα, louros7 είπε

Και πιο ακριβες

Αυτη ειναι η διαφορα τους , δουλευουν και οι 2 δουλευουν 3200 αλλα οι z590 ειναι ανωτερες γι αυτο και πιο ακριβες , το σημα πληρωνεις στα intel , ειναι σαν τις μερσεντες αλλα η δουλεια σου γινεται και με μπεμπα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αυτη ειναι η διαφορα τους , δουλευουν και οι 2 δουλευουν 3200 αλλα οι z590 ειναι ανωτερες γι αυτο και πιο ακριβες , το σημα πληρωνεις στα intel , ειναι σαν τις μερσεντες αλλα η δουλεια σου γινεται και με μπεμπα.

Επειδή δε θέλω για o/c και πιο vfm γαιυτο λέω αν πάρω b560 θα δω πρόβλημα με 3200 ram?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, louros7 είπε

Επειδή δε θέλω για o/c και πιο vfm γαιυτο λέω αν πάρω b560 θα δω πρόβλημα με 3200 ram?

οχι δεν θα'χεις κανενα προβλημα , αφου εχεις υδροψυξη (και η μητρικη δεν θα'χει προβλημα)

Επεξ/σία από triplex1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...