Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα αυτη την στιγμη μενω γερμανια και βλεπω διαφορες αγγελιες με xbox one

που ξεκινανε απο πχ 50ευρω. σκεφτομαι να παρω ενα για να το εχω για νετφλιξ αλλα και για retro gaming ειδα καποια βιντεακια που μπορεις

να το κανεις να τα τρεξει αλλα θελει λογαριασμο developer. το χει κανει καποιος αλλος αυτο το εγχειρημα και αν αξιζει να το δουλεψεις ετσι..

η αλλη λυση ειναι tv box με καποιο καλο επεξεργαστη αλλα δε μπορω να βρω την καρτα που βαζουν με τα παιχνιδια και το software

ξερει καποιος που μπορω να το βρω?

ποια θεωρειται καλυτερη λυση?

Επεξ/σία από teo1966
Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι το Xbox καθώς με το box πιθανόν να έχεις θέμα με το Netflix αν δεν είναι certified. 

Για να μπεις σε developer mode δεν νομίζω ότι είναι κάποια ιδιαίτερη διαδικασία. Ας γράψει κάποιος που το έχει κάνει. 

Δημοσ.

σκεφτομουν η το fire cube η το καινουριο chromecast αλλα το xbox δινει πολλες δυνατοτητες και φυσικα ποιο δυνατο και στο emulation

φοβαμαι μηπως πλεον δε γινεται το dev mode

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, teo1966 είπε

σκεφτομουν η το fire cube η το καινουριο chromecast αλλα το xbox δινει πολλες δυνατοτητες και φυσικα ποιο δυνατο και στο emulation

φοβαμαι μηπως πλεον δε γινεται το dev mode

Μα δεν χρειάζεται dev mode για να κατεβάσεις RetroArch στο xbox.. Εγώ στο series x έχω σε retail mode RetroArch και ppsspp emulator.. Κοίτα και για series s μεταχειρισμένο στα 220 ευρώ με 240.. Αξίζει περισσότερο από το xbox one και τρέχει περισσότερους cores όπως μέχρι wii..

Τώρα αν βρεις xbox one μέχρι 80 ευρώ μεταχειρισμένο, σίγουρα είναι καλύτερη λύση από ένα tv box καλό που θα δώσεις κοντά στα 50 ευρώ και 4k Netflix δεν θα έχεις.. Εκτός από τα xiaomi boxακια, αλλά είναι αδύναμα σε specs.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, teo1966 είπε

πως το εκανες αυτο με το retail mode?

Εγώ το είχα κάνει με πλάγιο τρόπο μόλις είχε βγει το series x.. Πλέον μπορείς να πας σε αυτόν το σύνδεσμο που σε βγάζει στο store της Microsoft και να το κατεβάσεις https://www.microsoft.com/en-gb/p/retroarch/9PBZZ1DGXP0J?activetab=pivot:overviewtab ή σε αυτόν  https://www.microsoft.com/en-gb/p/retroarch69/9mx29m0p7rqc?rtc=1&activetab=pivot:overviewtab και εδώ ftp server για να περνάμε bios, roms, κτλ. στο εσωτερικό του xbox https://www.microsoft.com/el-gr/p/durangoftp/9nkpzmq8r1mr?rtc=1&activetab=pivot:overviewtab

Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα είναι εκεί.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, teo1966 είπε

και παιζει ολους τους emulators?

Εγώ στο series x που το έχω δοκιμάσει παίζει τα πάντα μέχρι την κονσόλα wii και σε καλύτερες αναλύσεις χωρίς θέματα.. Wii, GC, n64, dreamcast και πολλά άλλα.. 

Στο xbox one διάβασα σε ξένα φόρουμ στο Retroarch λειτουργούν καλά NES, SNES, GB, GBC, GBA, Master System, Genesis, Dreamcast, PS1..

Wii, gamecube και ps2 ούτε λόγος.. Στα  xbox series δεν υπάρχει θέμα, τρέχουν.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Εγώ στο series x που το έχω δοκιμάσει παίζει τα πάντα μέχρι την κονσόλα wii και σε καλύτερες αναλύσεις χωρίς θέματα.. Wii, GC, n64, dreamcast και πολλά άλλα.. 

Στο xbox one διάβασα σε ξένα φόρουμ στο Retroarch λειτουργούν καλά NES, SNES, GB, GBC, GBA, Master System, Genesis, Dreamcast, PS1..

Wii, gamecube και ps2 ούτε λόγος.. Στα  xbox series δεν υπάρχει θέμα, τρέχουν.. 

ναι λογικο το βλεπω εχω δει βιντεο στο οποιο xbox one τρωει σκαλωματα σε psp.. βεβαια ειδα και οτι στο series s ισως ειναι αυτη τη στιγμη

για emulator οτι καλυτερο σε σχεση με χρηματα αλλα παραμενει ακριβο σε σχεση με τα χρηματα που μπορω να δωσω.

ρωταω τωρα καποιο πωλητη μηπως παω να το παρω το xbox

με υποστηριξη σαν cloud gaming θα εχει το one?

ευχαριστω παντως για την βοηθεια και το ψαξιμο γιατι αυτο με το retroarch απο το store δεν το ηξερα!

οι αλλες επιλογες ειπαμε chromecast η fire tv cube που θα θελουν και αλλα πραγματα να τρεξουν οπως hub κλπ sd card κλπ

Επεξ/σία από teo1966
Δημοσ.

τελικα δεν σταθηκα τυχερος με τα xbox οσο και να εψαξα οι πωλητες ειναι λιγον τι για τα πανηγυρια την μια απαντανε την επομενη οχι.

bidara fire cube 2nd gen μιας και ειδα οτι παιζει ακομα και psp games... για να δουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...