Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
έγινε μετάβαση από iPhone XR σε iPhone 12 και θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο φορτιστή ταχείας φόρτισης, οικονομικό , αξιόπιστο. Κατα προτιμιση να έχει θύρα USB-A.

Δοκίμασα καποιον Quick charge 3 που έχω από xiaomi αλλα δεν εμφανιζει καποιο μηνυμα ταχειας φορτισης. Αν τον συνδέσω σε καταλληλο δειχνει διαφορετική ένδειξη που ξεχωρίζει η ταχεία φόρτιση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υποστηρίζεται, γενικά, ταχεία φόρτιση από usb-a.

Μια καλή επιλογή με usb-c για ταχεία φόρτιση και usb-a για γενική χρήση είναι αυτή

Επεξ/σία από flyer
Δημοσ.

Όπως σου είπε ο φίλος απο πάνω ξεχνάς την ταχεία φόρτιση από usb-a.

Θα αγοράσεις έναν καλό φορτιστή ( εγώ σου προτείνω τον γνήσιο της apple) και θα χρησιμοποιήσεις το καλώδιο usb-c που περιέχεται στην συσκευασία του κινητού σου.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο τον γνήσιο φορτιστή τίποτα άλλο φιλαράκι. Τον γνήσιο όμως παίζει πολύ μουφα παντού 

Επεξ/σία από Rizogalos
Δημοσ.

Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι. Αγορασα το iphone 12 αλλα μεχρι να αγοραστει ο φορτιστης ταχειας φορτισης της apple το φορτιζω με εναν που χρησιμοποιουνταν για να φορτιζει ενα iphone X. Ειναι κακο αυτο; Δηλαδη το γεγονος οτι το φορτιζω με εναν φορτιστη κλασσικο της apple 5w και με ενα καλωδιο που και τα δυο χρησιμοποιουνταν σε αλλο κινητο μεχρι τωρα.

Δημοσ.

Δεν έχεις κανενα πρόβλημα αν και τα 2 ειναι γνήσια και αξιόπιστα. Ειδικά ο φορτιστής ειναι εξαιρετικής σημασίας και μάλιστα το οτι ειναι ο αργός - 5βαττ- ειναι καλύτερο για την υγεία της μπαταρίας

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Δεν έχεις κανενα πρόβλημα αν και τα 2 ειναι γνήσια και αξιόπιστα. Ειδικά ο φορτιστής ειναι εξαιρετικής σημασίας και μάλιστα το οτι ειναι ο αργός - 5βαττ- ειναι καλύτερο για την υγεία της μπαταρίας

Αααα τελεια σε ευχαριστω παρα πολυ. Κατι ακομα, γνωριζω οτι καλο ειναι να μην απενεργοποιειται το κινητο πριν το βαλεις για φορτιση, να το βαζεις καπου στο 10-20%. Αν το βαλεις πχ στο 40 ή γενικα σε καποιο ποσοστο πιο πολυ και δεν ολοκληρωσεις την φορτιση μεχρι το 100, αυτο κανει κακο στην μπαταρια; Πχ αν το βαλεις απο το 50 μεχρι το 70

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Nikolasnennes είπε

Αααα τελεια σε ευχαριστω παρα πολυ. Κατι ακομα, γνωριζω οτι καλο ειναι να μην απενεργοποιειται το κινητο πριν το βαλεις για φορτιση, να το βαζεις καπου στο 10-20%. Αν το βαλεις πχ στο 40 ή γενικα σε καποιο ποσοστο πιο πολυ και δεν ολοκληρωσεις την φορτιση μεχρι το 100, αυτο κανει κακο στην μπαταρια; Πχ αν το βαλεις απο το 50 μεχρι το 70

Ναι βεβαίως συχνές και μικρές φορτίσεις ειναι το ιδανικο για μπαταρίες ιοντων λιθίου και λιθιου πολυμερους ειδικα που χρησιμοποιει η apple. Αν το διατηρεις σε ποσοστο 40-90 ιδανικά ή εστω 30-90% θα έχεις τη μπαταρία σε κορυφαία κατάσταση για χρονια

• Like 1
Δημοσ.
On 11/07/2021 at 14:56, myst77 said:

Καλησπέρα,
έγινε μετάβαση από iPhone XR σε iPhone 12 και θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο φορτιστή ταχείας φόρτισης, οικονομικό , αξιόπιστο. Κατα προτιμιση να έχει θύρα USB-A.

Δοκίμασα καποιον Quick charge 3 που έχω από xiaomi αλλα δεν εμφανιζει καποιο μηνυμα ταχειας φορτισης. Αν τον συνδέσω σε καταλληλο δειχνει διαφορετική ένδειξη που ξεχωρίζει η ταχεία φόρτιση;

Γενικά πάντως, στο 11 προ τουλάχιστον όταν βάζεις  το ταχύ φορτιστή της Apple δεν σου λέει κάτι ξεχωριστό περί ταχύ φόρτισης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...