Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πολύ άργησε. Βέβαια, όλοι αυτοί τώρα θα κάτσουν να βρουν νέα πλατφόρμα για να δημοσιεύουν αυτά που θέλουν και δεν θα επιτρέπονται. 

4 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε

Αντί ο κόσμος να να ζήσει την ζωή του ,

ανοίγει το κινητό του για να βλέπει ΧΑΖΑ βίντεο τρίτων.

Απίστευτο κι όμως  ....ακόμα και 1'' είναι χαμένος χρόνος.

Βγείτε μια βόλτα κι αφήστε τις *****

Ως χαζά video τι εννοείς; Ένα οποιοδήποτε video κάποιου η συγκεκριμένα video που υπόκεινται σε κάποια κριτήρια; 

Γιατί υπάρχει άπειρος κόσμος που έχει σηκώσει ωραία και ενδιαφεροντα video για να ανοίξεις το κινητό σου και να περάσεις την ώρα σου. Υπάρχουν κανάλια που κάνουν σοβαρή δουλειά. 

Τωρα αν εννοείς κάτι video των 10 δευτερολεπτων που έχουν γίνει της μόδας στο fb και το youtube, συμφωνώ μαζί σου, απλά μην γενικεύουμε. 

• Like 1
Δημοσ.

To tik tok το έχω γιατί στηρίζω κάτι φίλους και έχω βρει μερικά ακάουντς για εκπαίδευση σκυλιών , Do it yourself και techno dance lessons

Δημοσ.

Άλλη μια πλατφόρμα που χρησιμοποίησε το γυμνό και την βία για να φτιάξει κοινό και που θα ξεχαστεί όπως το tumbler…

• Like 1
Δημοσ.

Άρα το ΤικΤοκ δεν θα έχει βίντεο...🤑

1 ώρα πριν, Gparion είπε

Δλδ θα κατέβουν όλα τα βίντεο με τις κολ@ρες στον ήχο του bugs Bunny?

Θα μείνει μόνο ο ήχος και τα πατουσάκια!

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε

Λογικά αυτοί που τα βλέπουν είναι παιδάκια 7 με 15 χρονών που έχουν θέματα αυτοεκτίμησης.

Κι εγώ δεν ήξερα τι σαπίλα ήταν μέχρι που είδα στο youtube το κανάλι joeybtoonz και τα βίντεο "TikTok and #IDIOCRACY". Είναι όλα τα λεφτά, όπως και τα "Narcissists and #SOCIALMEDIA". Μετά θες ο Κιμ να πατήσει το κουμπί 😄

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και κάπως έτσι θα θυμίζει ελληνική καφετέρια μετά τις 12… 

Επεξ/σία από macboy
Δημοσ.

Το είχαν παραξηλώσει και στο τέλος θα καταντούσε απλά ένα ακόμα πορνό σάιτ, άσε που έχει και υλικό που είναι για σκουπίδια πολλές φορές...

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι ολες οι σοσιαλ πλατφορμες εχουν τοσο θεμα με το μη σεξουαλικο γυμνο. Δεν κανει κανενα κακο στην ανθρωποτητα ενα στηθος ή μερικα οπισθια. Αν υπηρχαν καποιες κατευθυντηριες γραμμες για το τι επιτρεπεται και τι οχι και μια σημανση nsfw, θα ηταν αρκετα και ολοι χαρουμενοι τον 21ο αιωνα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimkord είπε

Δεν καταλαβαινω γιατι ολες οι σοσιαλ πλατφορμες εχουν τοσο θεμα με το μη σεξουαλικο γυμνο. Δεν κανει κανενα κακο στην ανθρωποτητα ενα στηθος ή μερικα οπισθια. Αν υπηρχαν καποιες κατευθυντηριες γραμμες για το τι επιτρεπεται και τι οχι και μια σημανση nsfw, θα ηταν αρκετα και ολοι χαρουμενοι τον 21ο αιωνα.

1180028840_CEB8CEB5CEBDCEBACF82-CF83CF84CEB1CF8DCF81CEBF.png.9a6ecfea70931c8347c7fc8125deb67b.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

1180028840_CEB8CEB5CEBDCEBACF82-CF83CF84CEB1CF8DCF81CEBF.png.9a6ecfea70931c8347c7fc8125deb67b.png

Ε ναι εκει εχουμε φτασει. Και τις περισσοτερες φορες τα κατεβαζει μονος του ο αλγοριθμος. Μου εχει τυχει και μενα να ανεβασω εργο τεχνης και να μου το κατεβασει στο δευτερολεπτο, πριν προλαβει να το δει καποιος

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Ggiorgos7 είπε

Ωραια αυτά που λες συμφωνώ, αλλα αντιλαμβάνεσαι ότι κανείς το ίδιο πράγμα ακριβώς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, dimkord είπε

Ε ναι εκει εχουμε φτασει. Και τις περισσοτερες φορες τα κατεβαζει μονος του ο αλγοριθμος. Μου εχει τυχει και μενα να ανεβασω εργο τεχνης και να μου το κατεβασει στο δευτερολεπτο, πριν προλαβει να το δει καποιος

Αυτό λέω και εγώ, από την υπερελευθερία πάμε στον υπερσυντηρητισμό μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου!!! Το κακό με το γυμνό, δεν είναι το ίδιο το γυμνό αλλά πως θα το μεταφράσει ο αποδέκτης του μηνύματος…

Δυστυχώς όμως όταν η πλειοψηφία φτιάχνετε ακόμα και με το ημίγυμνο ή όταν αυτή την πλειοψηφία κάποιοι την χρησιμοποιούν για να βγάλουν χρήματα κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο…

Η τακτική του μαχαιριού, βέβαια, είναι λάθος και απλώς διαιωνίζει το πρόβλημα, μακάρι να το καταλάβουν κάποτε…

Επεξ/σία από AtiX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...