Προς το περιεχόμενο

iPhone 12 Pro Max dead pixel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, δυστυχώς παρατήρησα μόλις πως υπάρχει Καμμένο πιξελ στην οθόνη του κινητού  στο κατω μερος της δεξιας πλευρας ακριβως δίπλα στο bezel και το κακό είναι πως θα ειμαι διακοπές μέχρι τέλος του μήνα για να το πάω στον Κωτσόβολο από όπου το αγόρασα για εγγύηση, και αγχώνομαι και λιγάκι επειδή είναι κάπως δυσκοίλια η απλά στα ελαττώματα που καλύπτει. Έχει κάποιος εμπειρία απο θέματα οθόνης και της αντιμετώπισης που είχε;

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα, τι εκανες τελικα με το θεμα του καμμενου πιξελ? Εχω το ιδιο θεμα σε iphone 12 pro το πηρα απο public  μου λενε οτι θα αντικατασταθει η οθονη και τους λεω δε δεχομαι επισκευη μονο αντικατασταση της συσκευης αλλα επιμενουν. Ειναι κριμα για μια συσκευη 1200 ευρω αγορασεμνο τρεις τρεις μηνες να επισκευαστει, στη τελικη σε τι μας καλυπτει η εγγυηση?

• Confused 2
Δημοσ.

Σωστά απαντάει το Public.

Αντικατάσταση γίνεται είτε στις πρώτε ημέρες(doa),είτε εαν δεν γίνεται να επισκευαστεί η συσκεή, όχι όποτε θέλουμε.

Εγγύηση= επισκευή συσκευής και αν δεν γίνεται αντικατάσταση. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, jianno12 είπε

Καλησπερα, τι εκανες τελικα με το θεμα του καμμενου πιξελ? Εχω το ιδιο θεμα σε iphone 12 pro το πηρα απο public  μου λενε οτι θα αντικατασταθει η οθονη και τους λεω δε δεχομαι επισκευη μονο αντικατασταση της συσκευης αλλα επιμενουν. Ειναι κριμα για μια συσκευη 1200 ευρω αγορασεμνο τρεις τρεις μηνες να επισκευαστει, στη τελικη σε τι μας καλυπτει η εγγυηση?

Είναι δυνατόν να ζητάς καινούργια συσκευή μετά από τρεις μήνες; Η εγγύηση σε καλύπτει στο ότι δεν θα πληρώσεις τίποτα για την αντικατάσταση!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

Σωστά απαντάει το Public.

Αντικατάσταση γίνεται είτε στις πρώτε ημέρες(doa),είτε εαν δεν γίνεται να επισκευαστεί η συσκεή, όχι όποτε θέλουμε.

Εγγύηση= επισκευή συσκευής και αν δεν γίνεται αντικατάσταση. 

Δεν έχει doa η apple. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να γίνει αντικατάσταση συσκευής με refurbished

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Δεν έχει doa η apple. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να γίνει αντικατάσταση συσκευής με refurbished

Δεν αγοράζεις την συσκευή από την Apple,αλλά από τον πωλητή.

Αυτός είναι που το προσφέρει,όπως αυτός είναι κανονικά που καλύπτει και τον 2ρο χρόνο της εγγύησης.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δεν αγοράζεις την συσκευή από την Apple,αλλά από τον πωλητή.

Αυτός είναι που το προσφέρει,όπως αυτός είναι κανονικά που καλύπτει και τον 2ρο χρόνο της εγγύησης.

Μιλώντας για το επίσημο δίκτυο πωλήσεων της apple, για να δώσει ο μεταπωλητής doa θα πρέπει να ξέρει ότι η apple θα τον πιστώσει. Και η apple όχι πίστωση, ούτε του παιδιού της νερό δεν δίνει. Δεν υπάρχει doa στην apple. Επίσης ο δεύτερος χρόνος εγγύησης είναι της apple

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Μιλώντας για το επίσημο δίκτυο πωλήσεων της apple, για να δώσει ο μεταπωλητής doa θα πρέπει να ξέρει ότι η apple θα τον πιστώσει. Και η apple όχι πίστωση, ούτε του παιδιού της νερό δεν δίνει. Δεν υπάρχει doa στην apple. Επίσης ο δεύτερος χρόνος εγγύησης είναι της apple

η apple και ο 2ος χρονος εγγυησης ειναι μαλωμενοι. Δυσκολα εισαι σε αυτο που λες. Ο 2ος χρονος εγγυησης ειναι της ευρωπαικης ενωσης που πρεπει να τον εχουν ολοι οι καταναλωτες. Καμια apple δεν τον προσφερει

Δημοσ.

@koutsis Πριν τρια χρονια που ειχα αγορασει οθονη της LG και ειχε καμμενο πιξελ , μου εστειλαν καινουρια οθονη με ζελατινα μεσω κουριερ χωρις καμια επιβαρυνση. Γι αυτο ρωτησα για να μαθω τι πολιτικη εχει η apple σε τετοιες περιπτωσεις. Η καθε εταιρια ακολουθει τη δικη της πολιτικη αντικαταστασης/επισκευης.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spyrosb13 είπε

η apple και ο 2ος χρονος εγγυησης ειναι μαλωμενοι. Δυσκολα εισαι σε αυτο που λες. Ο 2ος χρονος εγγυησης ειναι της ευρωπαικης ενωσης που πρεπει να τον εχουν ολοι οι καταναλωτες. Καμια apple δεν τον προσφερει

Όπως νομίζεις φίλε μου

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, gianniz_k είπε

Όπως νομίζεις φίλε μου

Έτσι είναι. Η εμπορική εγγύηση της Apple είναι ένας χρόνος σε όλο τον κόσμο. Ο 2ος χρόνος προκύπτει απ'τον Ευρωπαϊκό νόμο (περί νομικής εγγύησης) και αφορά μόνο στον πωλητή αλλά μετά το εξάμηνο το βάρος της απόδειξης ότι το ελάττωμα  υπήρχε κατά την παράδοση (όπως λέει ο νόμος) το έχει ο πελάτης. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/3/2022 στις 12:55 ΜΜ, jianno12 είπε

Παρόμοιο θέμα με samsung galaxy s21 αγορασμένο από Public. Το πήγα στο κατάστημα την επόμενη ημέρα και μου το αλλάξανε επιτόπου χωρίς να μου δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα (υπάρχει και θέμα εδω μεσα). Τώρα μετά απο 3 μήνες τι να σου κάνουν...

4 ώρες πριν, jianno12 είπε

Πριν τρια χρονια που ειχα αγορασει οθονη της LG και ειχε καμμενο πιξελ

Μην τα μπερδεύεις. Η lg Hellas είχε στην εγγύησή της 0 dead pixels. Δεν θα δεις ποτέ στην apple κάτι τέτοιο.

5 ώρες πριν, Spyrosb13 είπε

Επίσης ο δεύτερος χρόνος εγγύησης είναι της apple

Μάλλον θα εννοείς το apple care (που δεν μπορείς να το προμηθευτείς στην Ελλάδα). Μην τα μπερδεύουμε.
Ο 2ος χρόνος εγγύησης στα προιόντα apple στο public, είναι του public. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...