pavloa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Σήμερα το defender μου πέταξε μήνυμα οτι βρέθηκε αυτός ο ιός Wacatac.B!ml. Εννοείται οτι τον μπλόκαρε, έκανα scan με hitmanpro,adwcleaner και malwarebytes αλλά δεν βρήκαν κάτι άλλο. Αυτός τι ιός είναι? Είναι κάτι σοβαρό ή το προσπερνάω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 https://howtofix.guide/trojan_script_wacatac_b_ml/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://howtofix.guide/trojan_script_wacatac_b_ml/ Κατέβασα το πρόγραμμα που λέει μπήκα σε ασφαλείς λειτουργία εκανα scan αλλά δεν βρήκε κάτι. Οπότε είναι καθαρό το pc? Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Λογικά είσαι οκ https://docs.microsoft.com/en-us/windows/security/threat-protection/intelligence/safety-scanner-download δες κ εδώ κ κατέβασε το safety scanner της microsoft να τσεκάρει πως τα αρχεία σου είναι οκ, επειδή με trojans Κλπ δεν παίζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Kthulhou είπε Λογικά είσαι οκ https://docs.microsoft.com/en-us/windows/security/threat-protection/intelligence/safety-scanner-download δες κ εδώ κ κατέβασε το safety scanner της microsoft να τσεκάρει πως τα αρχεία σου είναι οκ, επειδή με trojans Κλπ δεν παίζουμε Το skanara και με αυτό το πρόγραμμα και δεν μου έβγαλε κάτι. Μπορώ να το σκανάρω και με κάτι άλλο ή να ησυχάσω οτι δεν έχει κάτι το pc? Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2021 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 λογικά είσαι εντάξει, αφου κ το hitman σου είπε οκ, οπως ειπες αρχικα κ της msoft λέει πως τα αρχεία σου ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Όσα και να δοκίμασα δεν βρήκαν κάτι. Επειδή τώρα μου έχει καρφωθεί στο μυαλό οτι μπορεί να έχει μείνει κάτι μέσα, λέω να κάνω ένα φορμαά και να περάσω την έκδοση 21H1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedybear Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Στις 11/7/2021 στις 10:18 ΠΜ, pavloa είπε μου πέταξε μήνυμα οτι βρέθηκε αυτός ο ιός Wacatac.B!ml Το συγκεκριμένο εμφανίζεται αν εγκαταστήσεις τον NiceHash miner για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Στην περίπτωση αυτή και μόνο τότε μπορείς να το δώσεις ως εξαίρεση στον windows defender (δίνεις ολόκληρο τον φάκελο όπου εγκαθίσταται η εφαρμογή του nicehash ως εξαίρεση) και δε θα σε απασχολήσει πάλι. Αν δεν ασχολήθηκες με εξόρυξη ακολουθείς ότι είπαν οι υπόλοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Μου χτύπησε wacatac κι εμένα σήμερα σε drivers για hp εκτυπωτή που είχα στον δίσκο κανά χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Τα έκανα όλα αυτά που είπατε και δεν βρέθηκε τίποτα άλλο, αλλά επειδή μου κόλλησε στο μυαλό οτι κάτι μπήκε στο pc και μπορεί να υπάρχει έστω και κάτι που δεν έφυγε, έκανα ενα φορματ και με την ευκαιρία πέρασα την τελευταία έκδοση των windows 10. Να αναφέρω οτι τον ιό μάλλον τον κόλλησα απο μια σελίδα που μπήκα για να κατεβάσω ένα πρόγραμμα, μου ζήτησε να πατήσω οτι δεν είμαι ρομπότ, το πάτησα και μου έβγαλε ενα παράθυρο να βάλω τηλ ή μαιλ και κάτι άλλα ώστε να κατεβάσω το πρόγραμμα, πάτησα χ και βγήκα, δεν το κατέβασα τελικά. Γίνετε να κολλήσεις έτσι ιό χωρίς να κατεβάσεις κάτι απλά πατώντας ένα κουμπί? Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Όχι, δεν κολλάς έτσι. Απλά αυτό που πήγες να κατεβάσεις ήταν μούφα τελικά και καλύτερα που δεν το κατέβασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Στις 15/7/2021 στις 11:21 ΠΜ, micos000 είπε Όχι, δεν κολλάς έτσι. Απλά αυτό που πήγες να κατεβάσεις ήταν μούφα τελικά και καλύτερα που δεν το κατέβασες. Και πως στο καλό το κόλλησα χωρίς να κατεβάσω κάτι? Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Αυτό το wacatac πρέπει να είναι false positive. Έγινε λίγο σάλος στα φόρουμ με αναφορές για το wacatac που το έβρισκε συνήθως μόνο ο windows defender αλλά μάλλον είναι μούφα. Όποιος το ανέφερε δεν βρήκε μόλυνση στο pc του μετά από τα σκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα