Marialnln Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Γειας να σας κανω μια ερωτηση μηπως ξερεται τι παιζει με τι upadate του ps3 το 4.88 Εγω που το εκανα μου χαλασε το σκληρο τα εχασα ολα τον εκανα format απο το pc και περασα το upadate απο usb εκει που εδειχναν ολα να πηγαινουν καλα εκανα παλι τα ιδια με τον σκληρο και δεν μπορω πια να μπω στο συστημα ειναι σαν νεκρο Το εχει παθει κανεις αλλος;;
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Ελέγξατε στον υπολογιστή την υγεία του δίσκου π.χ. με το CrystalDiskInfo;
Marialnln Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ελέγξατε στον υπολογιστή την υγεία του δίσκου π.χ. με το CrystalDiskInfo; Ναι μια χαρα ειναι ο δισκος φτανει στο 40% και μετα βγαζει αυτο Μόλις τώρα, Marialnln είπε Ναι μια χαρα ειναι ο δισκος φτανει στο 40% και μετα βγαζει αυτο Κανω οτι λεει και μετα παλι τα ιδια
Nik1239 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, Marialnln είπε Ναι μια χαρα ειναι ο δισκος φτανει στο 40% και μετα βγαζει αυτο Κανω οτι λεει και μετα παλι τα ιδια Φίλε το είχα πάθει και εγώ το ίδιο μετα από ένα update Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία που είχα κάνει μιας και είναι πολύς καιρός που το έκανα Πρέπει νομίζω να πατήσεις με κάποιο μοτίβο το κουμπί μόλις ανοίξεις το ps3 για να σε βγάλει σε ένα μέρος που κάνεις κάτι reset κάτι τέτοιο νομίζω Από ότι είδα με μια γρήγορη ματιά στο ίντερνετ μάλλον είναι θέμα hardware πιθανότατα δίσκου που χαλάει γιατί αυτό το ερρορ το βγάζει σε περίπτωση που ανιχνεύσει ότι κάτι δεν πάει καλά και σε κόβει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα