Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostasgpa είπε

εγω δεν το βλεπω παντως

Δεν εμφανίζονται & τα Κατ/τα όμως οπου υπάρχει διαθεσιμότητα...

Δημοσ.

Μόνο τηλεφωνικά από Δευτέρα, μπορεί να μάθει κάποιος που υπάρχει διαθεσιμότητα και αν τον βολεύει να κάνει κράτηση και παραλαβή. Μου είχε τύχει μία ανάλογη περίπτωση πριν λίγες μέρες.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητό το έχει και ο Γερμανός στα 179€ . Όσοι το έχετε αγοράσει αξίζει σαν συσκευή ή έχει θέματα;

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/realme-x50-dual-5g-128gb/?productId=20396977&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-878236568392099+356333996543801496+-127990674385123837&gclid=EAIaIQobChMI7euO0Z6N8gIVoQZ7Ch1CiwC8EAQYAiABEgLOLPD_BwE#

Επεξ/σία από ds12
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ds12 είπε

Η τιμη πιστευω ειναι πολυ καλη και εκανα μια παραγγελια. Μακαρι να βγει καλο και συμφωνα με τις κριτικες αυτο δειχνει, ειδικα σε αυτη τη τιμη.

Επεξ/σία από Apos74
Δημοσ.

Το έβαλα στο καλάθι και εγώ και μετά άλλαξα γνώμη επειδή δεν έχει ραδιόφωνο και εξωτερική κάρτα μνήμης.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, esertas είπε

Το έβαλα στο καλάθι και εγώ και μετά άλλαξα γνώμη επειδή δεν έχει ραδιόφωνο και εξωτερική κάρτα μνήμης.

Και εγω ακουω ραδιοφωνο αλλα ιντερνετικο. 128gb πιστευω ειναι πολυ καλα. Αν καποιος χρειαζεται περρισσοτερο χωρο ας δει κατι αλλο. Παντως στα λεφτα αυτα νομιζω ειναι μεγαλη ευκαιρια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ds12 είπε

Τέλος και από εκεί

Δημοσ.

Για ελαχιστο διαστημα - οσο παταει η γατα ειχε εμφανιστει και p40 lite e 89 αλλα αν το βαζα θα με βριζατε :P . Ακομα περιμενω το note 9 

Δημοσ.

ασε φιλε...το ειχα βαλει κ γω,κανονικα παραγγελια για αποστολη

κ λεω κατσε ετσι να παρω τηλ να φαω το ακυρο μου στο μπαμ

κ οπερ κ εγενετο😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...